ВЪПРОСИ към хомеопати - 14

• 52 924
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
И в Шумен има такава аптека, ако ти е по- удобно от София, ще проверя за телефона.

# 736
  • Варна
Благодаря Ви много Simple Smile Добрич наистина ми е по-близо, но ако не успея да отида ще си поръчам. Ако може и адрес...

# 737
Не знам адреса ,но ми пиши на лични ,ако ще ходиш

# 738
здравей те може ли дами препоръцате хомеопат за силистра

# 739
  • Благоевград
Здравейте!!!!Майка ми има сърбежи по цялото тяло, дори по главата.Ходихме на всякакви доктори, но не и на хомеопат, тъй като незнам тук в Благоевград да има такъв, но резултат никакъв.Ползват я за опитно зайче и изписват най-различни мазила.  Според мен проблема е вътрешен, порива за сърбеж е много силен, но на кожата няма пъпчици или рани. Моля, дайте ни съвет. Благодаря

# 740
Мимоза, в Силистра няма хомеопат.. Имало обаче в Попово много добър хомеопат; както и в Добрич и Варна като алтернативни варианти, ако не ви се разхожда до Попово.. Кажи кое ви е що годе удобно..

Шарпей, за Благоевград не знам - нека някой запознат да каже, ако е чувал, но пък Благоевград не е толкова далеч от София - мисля, че това ви е вариант.. или?

И май ни е време за нова тема...  Flutter

За алкохолизма искам да питам - нали по време на лечение с хомеопатия трябва да се избягва приема на алкохол? Това значи ли, че като се лекува алкохолик, ще трябва от раз да спре пиенето? Няма ли да е много тежко и да може много лесно да се обърка лечението? Или ХЛ просто следва да му помогне да се справи точно с това желание/липса, всъщност?

# 741
благодаря за отговора ако може координати те за попово и добрич.дотук само съм чела темите,реших дапиша защото синът ми често боледува в момента е на антибиотик заради ангина.при докторката която посищава ме уж е хомеопат, но никога не ние предписвала дори при моята молба да опита ме.

# 742
Искам да попитам хомеопатите пишеши тук какво им е мнението да добовските на АкваСорс.
Защо ги изписват хомеопатите и значи ли, че трябва да сменя хомеопата щом ме кара да купувам добавки и то под неговият код?

# 743
  • Пловдив
Искам да попитам хомеопатите пишеши тук какво им е мнението да добовските на АкваСорс.
Защо ги изписват хомеопатите и значи ли, че трябва да сменя хомеопата щом ме кара да купувам добавки и то под неговият код?

Сама си отговорила!Това е решението! Peace

# 744
  • София
мимоза, антибиотик за банална ангина си е направо безотговорна - егати хомеопата!

Много хомеопати, които познавам, препоръчват Аквасорс, ама чак пък да задължават...!

# 745
  • Пловдив
мимоза, антибиотик за банална ангина си е направо безотговорна - егати хомеопата!

Много хомеопати, които познавам, препоръчват Аквасорс, ама чак пък да задължават...!

Напротив Вени,повечето хом.Забраняват даването на каквито и да било добавки или витамини!

# 746
да така е .това е нашия елит от докфори в силистра какви историй имаме ама не заразказване.

# 747

Предишния ни хомеопат не ни задължаваше, но горещо препоръчваше Аква сорс. Аз нали съм изпълнителна, стриктно давах - два пъти купувах Зелена енергия, после трябваше да включим и коластра. Въпреки това, детето си боледуваше, може да е било по- леко отколкото ако не давах Аква сорс, но все пак...
Сегашния ни хомеопат му дава само хомеопатично лекарство- едно, а аз по своя инициатива му давам и рибено масло, въпреки че според него и това не е нужно. Детето почти не боледува вече.
Така че, според мен Аква сорс са напълно излишни, ако имаш добър класически хомеопат. Успех!

# 748
Благодаря ви за отговорите.
Не мога да преценя дали Аквасорс са добри, но самата схема МЛМ ми идва много измамна или поне цената е надута 100 пъти заради бонусите, който се дават.Ако бяха чак пък толкова уникални що не ги пуснаха тези добавки в търговската мрежа и хората ще ги купуват след като видят,че действат.Та така нещо не им вярвам........пък и на тази цена
Искам да ви попитам и каква е нормалната тарифа за първичен преглед и за последващи при хомеопат в София.И колко пъти се ходи на вторични прегледи примерно месечно.
Някой може ли да ми препоръча класически хомеопат, който не е дистрибутор на Аквасорс/може на лични/

# 749
  • София
Ами аз явно се попадам на такива, дето са дистрибутори. И то от Директорите.

Конституционен е от 50 до 80 лева някъде, после 40 за остър случай.

Общи условия

Активация на акаунт