Bonprix

• 27 224
  • 132
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, от няколко дни съм захванала този бон при и какво ли не пробвах. Не мога да намеря посредник за пазаруване от Англия/Франция/Германия, а и на трите места не приема БГ кредитни карти и Paypal. Моля някой който наскоро е поръчал да сподели информация как го прави Simple Smile
Преди съм поръчвала с The Win Company, но те спряха да работят и сега съм много разочарована. Има страхотни неща в тези сайтове...

# 121
Здравейте, от няколко дни съм захванала този бон при и какво ли не пробвах. Не мога да намеря посредник за пазаруване от Англия/Франция/Германия, а и на трите места не приема БГ кредитни карти и Paypal. Моля някой който наскоро е поръчал да сподели информация как го прави Simple Smile
Преди съм поръчвала с The Win Company, но те спряха да работят и сега съм много разочарована. Има страхотни неща в тези сайтове...
Аз съм пазарувала от френския сайт миналата година, нямах проблем с плащането с бг кредитна карта, получавах си нещата на адреса на Франсето Peace

# 122
  • Варна

Да, за съжаление политиката им е такава - само местни карти приемат. Някой по-назад беше писал за френския, че приема бг карти. Аз не съм пробвала.

# 123
Благодаря! Само френския не съм пробвала Simple Smile) регострирах се във франсето и на заплата ще се пробвам Simple Smile Ще пиша за резултата Simple Smile Стискайте ми палци с моята епопея  Laughing

# 124
  • Варна
Здравейте... Simple Smile
Вчера реших да опитам и аз със сайта, пуснах поръчка от английското bonprix, с адрес на посредник , платих с PayPal и получих два мейла-единия от сайта, другия за плащането
Според мен май мина всичко добре, защото вижте какво ми пишат :

Dear Mrs..........,

We are pleased to confirm receipt of your order! Please check your order as shown below. Please note that we aim to deliver your parcel within 6 calendar days.
...............
 и тн.
От Пейпал мейла е, че плащането е минало, но ще усвоят парите,когато подготвят продажбата-буквално ...

Е,сега остава да чакам и дано наистина не ми върнат някой мейл от сорта .... we 're very sorry but....и да откажат поръчката

# 125
  • Бг
Г-ца Димитрова, на коя банка ти е картата и Виза Електрон ли е ? Аз няколко пъти пробвах и през РР и не, и не, не става.

# 126
  • Варна
Виза Електрон на Булбанк

Редактирам се с последната информация-днес получих мейл, че са пратили поръчката
Thank you for your recent order from bonprix.

This email is to advise you that your order has been despatched from our warehouse and will be with you shortly.

Thank you for shopping with bonprix UK.

The bonprix Customer Service Team

Така че момичета, опитайте пак...Аз обикновено плащам с Виза Електрон на ПИБ или директно ,или през ПайПал с нея. Но този път имах пари само в булбанкската карта и мина плащането..

Обаче, що за сайт е това да си влизаш в профила с клиентски номер Confused, който и аз не пазя,като съм се регистрирала (кой знае кога ...) и сега не мога нищо да правя в сайта, освен да разглеждам и трупам в кошницата ....

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 14:37 от Г-ца Димитрова

# 127
  • Варна
Пак аз-днес Бонпри ме зарадваха с код за безплатна доставка на мейла ...  Grinning
Не знам дали е личен, споделям го с вас-да уточня, става въпрос за английския бонпри

Get 20% Off & Free delivery off your order please enter code 90586 at checkout.Valid from31.03 to 02.04

# 128
Здравейте!
А може ли да ми препоръчате транспортна фирма, която използвате във Франция. Аз съм от София. Опитах се да се регистрирам в англисйкия bonprix, но не ми дават акаунт, защото първата поръчка трябвало да е на личен адрес, а аз съм посочила на транспортна фирма. Предполагам, че и да дам някакъв друг адрес, няма да ми приеме българската карта.
Предварително благодаря!

# 129
Сравнете цените в немския Bonprix и английския -доскоро бяха еднакви цифрите въпреки различните валути и сега като ги преизчислявам пак немски излиза по-ниска цена. Има разлика и в предлаганите начини на разплащане, като немския е с едни гърди напред. Някой пазарувал ли е от немския Bonprix.

# 130
Сравнете цените в немския Bonprix и английския -доскоро бяха еднакви цифрите въпреки различните валути и сега като ги преизчислявам пак немски излиза по-ниска цена. Има разлика и в предлаганите начини на разплащане, като немския е с едни гърди напред. Някой пазарувал ли е от немския Bonprix.

Преди два дена пуснах за първи път поръчка от този сайт .......... използвах немския Bonprix, платих с PayPal, дадох адрес на превозвач. Уж засега всичко мина нормално .......... мога да споделя със сигурност, когато нещата са при мен. Незнам като номерация как ще са ......... взех да се притеснявам, това което поръчах дали няма да ми е голямо, но като дойде ще разбера Simple Smile
А други които са пазарували могат ли да споделят качеството на дрехите какво е?

# 131
Много се извинявам но искам да знам какво става с моята поръчка чакам  вече два  седмици с уважение Мария Белева от гр.София жк Дружба до офис на Спиди бл 108 

# 132
  • Sofia
Към кой е този въпрос Мария? 😯

Общи условия

Активация на акаунт