Bonprix

• 27 235
  • 132
  •   1
Отговори
# 90
че тук имат пръст нашите търговци и големите Израелски собственици на наши молове 
Как така нашите молове да определят цената на доставката от френски сайт? Не разбирам  newsm78
Ти пък - световната конспирация и големия еврейски заговор стоят зад всичко това, какво не разбра?  Joy Ей, как не се сетих по-рано, че евреите са виновни Joy

# 91
Здравейте!
Днес направих първата си поръчка от френския сайт.Получих потвърдителен мейл,но когато се опитвам да си влезна в профила  ми иска номер на клиент,а аз такъв не съм получила нито в мейла при регистрацията,нито в този за поръчката.Та ,въпроса  ми е ,как да влезна в профила си,има ли друг начин освен с клиентския си номер?

# 92
че тук имат пръст нашите търговци и големите Израелски собственици на наши молове  
Как така нашите молове да определят цената на доставката от френски сайт? Не разбирам  newsm78
Ти пък - световната конспирация и големия еврейски заговор стоят зад всичко това, какво не разбра?  Joy Ей, как не се сетих по-рано, че евреите са виновни Joy

инкс  Joy човек понякога не знае да се смее ли да плаче ли  Laughing явно все някой трябва да е виновен.

# 93
  • София
Здравейте!
Днес направих първата си поръчка от френския сайт.Получих потвърдителен мейл,но когато се опитвам да си влезна в профила  ми иска номер на клиент,а аз такъв не съм получила нито в мейла при регистрацията,нито в този за поръчката.Та ,въпроса  ми е ,как да влезна в профила си,има ли друг начин освен с клиентския си номер?
На мен ми се случи същото с Н&M  ooooh!
В мейла, с който потвърждават регистрацията, имам кл. номер. И аз предвидливо си го пазя Crazy
Ако, не го пазиш, пиши им Peace

# 94
Пазя го,но там няма никакъв клиентски номер  Rolling EyesЕто това е цялото писмо от тях,което получих при регистрацията:
Chère Cliente, Cher Client,

Nous vous confirmons la création de votre compte chez bonprix.
Les données de votre compte sont maintenant sécurisées et enregistrées en toute confidentialité.
Vous pouvez à tout moment les modifier en accédant à votre espace personnel sur Mon Compte.
Merci de votre confiance et à très bientôt sur bonprix.fr !

Votre équipe bonprix en ligne.

# 95
  • София
Пазя го,но там няма никакъв клиентски номер  Rolling EyesЕто това е цялото писмо от тях,което получих при регистрацията:
Chère Cliente, Cher Client,

Nous vous confirmons la création de votre compte chez bonprix.
Les données de votre compte sont maintenant sécurisées et enregistrées en toute confidentialité.
Vous pouvez à tout moment les modifier en accédant à votre espace personnel sur Mon Compte.
Merci de votre confiance et à très bientôt sur bonprix.fr !

Votre équipe bonprix en ligne.

pepssi, същата е ситуацията и в английският ... направих поръчка (не сега, преди около 2-3 месеца беше), после реших да вляза в профила за да следя статус или поне да видя нещо и хоп изненада, не можех - искаше ми клиентски номер, който нямах, рових по мейлите, които получих при регистрацията, нищо ... малко се притесних, бяха блокирали сумата (не осчетоводили) веднага, попитах в друга тема и любезни съфорумки ми обясниха, че така било ... за да получиш клиентски номер трябва да внесеш депозит и т.н., та така предполагам, че ситуацията и във френският е така  Peace, няма страшно, три дни след поръчката осчетоводиха блокираната сума и дрешките пристигнаха без никакъв проблем  Peace

# 96
ninnann,благодаря!   smile3525

# 97
  • Варна
Не следя темата, но получих код за намаление във френския сайт. Може би го нямате.
17 904 Намаление 5 евро от 19 евро поръчка, валиден до 08.06.2011. Дано не е персонален.

# 98
    Момичета,малко ми е притеснено с моята поръчка от Бон прикс.фр. Та значи-на 12,05 направих поръчка ,за която получих мейл,че е приета.Използувах адреса на фирмата превозвач от Франция.Хубаво,но след това-7 дена вече и нито имам писмо то сайта,че е изпратена,нито пък превозвача пише,че е получил пратка на мое име.Като си влезна в профила и кликна върху поръчката излиза това 
 Les montants indiqués ne tiennent pas compte des réductions éventuelles.
Date Mode de commande Montant de la commande (*) Mode de paiement Etat de la commande
  12/05/11   Internet     121,10 €   Carte Bancaire   Commande en cours de traitement
N° Colis Etat du colis Article(s) Taille Quantité Montant Disponibilité
 1 Colis remis à la poste  ROBE NOIR/BLANC
Art.nr.: 922929 34 1 19,90 € Article Disponible
 1 Colis remis à la poste  MANTEAU MARRON FONCE
Art.nr.: 960973 42 1 49,90 € Article Disponible
 1 Colis remis à la poste  SANDALES CAFE
Art.nr.: 969764 37 1 22,90 € Article Disponible
 1 Colis remis à la poste  ROBE BLANC
Art.nr.: 976532 34 1 22,90 € Article Disponible
Total de mes articles **
Remise
Frais
Adhésion Club
Total Facturé 115,60 €
0,00 €
5,50 €
0,00 €
121,10 €
** le total correspond au montant des articles livrables
Informations sur la commande 
Според вас изпратена ли е тази поръчка или не?

# 99
сега открив темата,но гледам от 10дни няма движение,какво е заключението - струва ли си или не цената и чакането?

# 100
   Бързо пристигнаха на френски адрес,но мисля утре пратката ще е при мен,така че отзиви за качество не мога да дам.Но в общи линии като чета коментари за някои неща ми се струват не до там качествени.

# 101
А за немски Бонпри някой може ли да каже нещо,евентуално превозвач от Германия ако има?Дали приема БГ карти?

# 102
  • София
Да се похваля, току що пуснах поръчка с код за БД. Първа ми е и уж накрая при плащането ми го отрази, ще видим като дръпнат парите дали наистина съм успяла Grinning Кода е 17902 Peace

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 02:10 от eaven (MonkA)

# 103
    Момичет,получих си пратката от Бон прикс,поръчана на 12,05, пристигнала на френски адрес на 19,05 и днес при мен. Simple Smile Определено ми харесаха нещата-2 роклички,чифта сандали и манто.

# 104
  • София
    Момичет,получих си пратката от Бон прикс,поръчана на 12,05, пристигнала на френски адрес на 19,05 и днес при мен. Simple Smile Определено ми харесаха нещата-2 роклички,чифта сандали и манто.
А, по прецизен преглед, може ли? Mr. Green  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт