Bonprix

• 27 267
  • 132
  •   1
Отговори
# 60
  • not found
Записвам се и аз да следя темата

# 61
  • София, Манастирски ливади
Момичета, има едно бутонче Извести. Използвайте него, вместо на 4 от 5 страници постовете да са запис.

# 62
Така...правих проби,макар и да н съм мн на ти, но!!
Регистрирах се в англ вариант - кодовете на Дала за съжаление там нещо не ми се ловят или може би има условия Sad онзи за БД Wink

Пробвах се с регистрация и във френския, но!!няма как да видя кое и дали важи, защото нито до Англия, нито до Б-я мога да пратя нещата, излиза по подразбиране Франция или да си избера друга страна от падащо меню, в което няма ни Б-я, ни Англия  Confused

Съпоставих и 2 костюмчета:
http://www.bonprixsecure.com/uk/bundle.htm?size=21598392&qua … ick=basket_change - 8.90 лири в Англия
http://www.bonprixsecure.com/fr/Le-T-shirt-le-legging-Ens-2-pces … ck=article_image# - 7.90 Е във Франция

в бг ме е страх да погледна  Joy

# 63
  • Тук и там
Внимавайте и не се оливайте с поръчка  Wink
Аз така бързо нацъках няколко неща в кошницата в българския сайт, че даже не запомних какво избрах  Mr. Green
Не успях да се ориентирам откъде мога да видя поръчката си в сайта, а като получих потвърждение по мейла за сумата от 65,55 € се замислих за интересната реакция от страна на съкровището, ако се наложи той да плати сумичката при приемане на нещата. Joy
Поръчката иначе стана бързо и се наложи да звъня за да я откажа - срам  Embarassed
Реакцията беше светкавична, което е похвално за български търговци  Peace

Определено ще купя някоя дрешка за да видя как ще се развият нещата при реална поръчка, а и за да не се чувствам много виновна  Hug

По-горното е малко предупреждение за нетърпеливите шопинг-маниачки да внимават с цъкането  Mr. Green

# 64
Не разбирам размерите на този магазин. Лесно ли става връщането, ако объркам размера? Връщат ли парите нормално?

# 65
Нека се Поправя с актуална информация
за Българския Сайт на Бонпри

-от ТРИ години нямало вече подаръци!!!
Само преди две седмици разменях имейли с френския бонпри,и те ме увериха че става въпрос за един и същи търговец-бонпри Франция и бонпри България са едни и същи ...и дори горещо ми препоръчаха да пазарувам от българският сайт,защото условията Били Същите!!! ...
-нямало и Намаления  Sick в българския сайт
-нямало и ....Кодове!

Ами- това е положението. Outta Joint Outta Joint Outta Joint
Всичко това го има в Бонпри в другите страни-но на българският сайт, както и на Гръцкия-политиката била друга!

За сметка на това
-може да се поръча неограничено като килограми
Да се заплати при получаване-тоест може таксата от 25лева да се раздели от няколко човека,които пускат обща поръчка .
-кодовете на дрехите И самите дрехи са същите,които получават и клиентите в другите страни
- българите са наистина много отзивчиви и добре организирани.....но ,както ми казаха,когато разговаряхме преди два дни-...Това е,това са нашите условия засега!Не можем да си позволим други!

Имам отдълго регистрация в българския
поръчах,когато пуснах тази тема,за да подновя и да опресня български кодве и самата регистрация в сайта..
 и ми направи впечатление че не виждам прозорчето за код.
Обадих се на посоченият телефон и..
така ...вече Не чрез посредника -френския бонпри...а от самия български бонпри-научих Тяхната актуална фирменна политика.

Съжелявам за обърканата информация,която съм дала.
Явно наистина българският пазар е нещо много специфично и трудно за търговия,щом като в другите европейски страни големите  търговски фирми като Бонпри и Ла редут провеждат една и съща пазарна политика-кодове,намаления,доставки....а в България са  длъжни да е променят! Sick

Все-пак има Бонпри на българския пазар...макар и без намаления и актуални кодове.

# 66
Благодаря, Дала. Наистина полезно   bouquet

25 лв е много за доставка, аз не бих я платила. Като че ли през девет планини ще го докарват това чудо  Laughing На Асос куриера от Англия доставя кашони за малко по-малко пари. Тези предполагам от Гърция ги носят насам.
Ако се комбинират 4 или 5 мами, е ок. Само че нали забраниха това на форума (не знам защо, какво е ставало и какъв проблем е имало, но явно не е редно според форума). И няма да можем да се уговаряме тук за общи поръчки.

# 67
Аз поръчах едни ботуши от бг сайта. дойдоха след три седмици. горе-долу са добре, но ноистина доставката е прекалена

# 68
Аз поръчах едни ботуши от бг сайта. дойдоха след три седмици. горе-долу са добре, но ноистина доставката е прекалена

25 лв е за 3 седмици доставка?  Shocked Очаквах поне да е като куриер..обикновено скъпата доставка е куриер за няколко дни.

# 69
не е защото, те поръчват от френския сайт, след като поръчаш от бг сайта. и наистина, хем чакаш, хем плащаш.
от френския приемат ли бг карти?

# 70
не е защото, те поръчват от френския сайт, след като поръчаш от бг сайта. и наистина, хем чакаш, хем плащаш.
от френския приемат ли бг карти?

Значи е посредник?

# 71
Не знам точно, но така разбрах четеъки условията, имат страница във фейсбук и може да се пита. аз когато поръчах получих само един автоматичен мейл и нищо повече. после сумати време мълчание и реших, че бгсайтът нещо не работи и го забравих. нали не бях платила. та след 20 и повече дни бях много изненадана като получих мейл, че поръчката ми идва.

# 72
  • Бургас
ами като е труден пазара да си намалят цените. пък доставката няма да я коментирам - явно си плащаш и доставката от франция и куриера. въобще се чудя как е просъществувал този сайт 3 години  hahaha

# 73
  • Sofia
Превозвача е пуснал скрийншотове как се пазарува от френския бонприкс,но на първа поръчка не може да се ползват кодове,има доставка до френски адрес ,мисля ,че беше 5,59 евро и после на превозвача към 6 лева и става много Tired.А и не ми става ясно ,kak превозвача ще разбере моя адрес ,като поръчвайки се пише само неговия във Франция.Сигурно после по мейла се разбираме. newsm78
Харесах си толкова неща ,ама много скъпа пуста доставка Crossing Arms

# 74
Пратките вече могат да се доставят и като пощенски пратки с Еконт до техен офис.Цените са като тези на Български пощи.Ето тарифите:
http://www.econt.com/tariff-post/

Общи условия

Активация на акаунт