С какво ви дразнят снахите

• 8 989
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
  • Willebroek, Belgium
Тайна вярвай , че ще намери тази, която ще го заслужава.  Hug

# 16
Хаха Добре,че мойта чаровница по форуми се не заиграва Mr. Green Ама да не дърпам рогатиО Whistling
п.с. Скочубра съм,та снаха нема ми дойде

# 17
Гледам, че темата не върви, явно са малко свекървите тук. рещите ни да бъдат удоволстие, а не по принуда.
Малко са мъжките майки с големи синове. Confused

# 18
Гледам, че темата не върви, явно са малко свекървите тук. рещите ни да бъдат удоволстие, а не по принуда.
След десетина години ще наберем скорост и една тема няма да ни стигне.  Mr. Green Подозирам, че не аз тях, а те мен няма да изтраят. Flutter
Тайна, голям късмет. Радвай се!  Grinning

# 19

Казват, че Господ на най-големите скочубри давал момичета, за да не станат свекърви и да тровят живота на перфектните снахи!  Laughing

Аааа, не се надявайте! Мойта свеки е от скочубрите, ама на, мъж родила.  Mr. Green

# 20
Аз имам зет- доволна съм от момчето. Simple Smile И свекърва ще ставам -ама има време, синът е още на 11.

# 21
  • Пловдив
Казват, че Господ на най-големите скочубри давал момичета, за да не станат свекърви и да тровят живота на перфектните снахи!  Laughing
Аз ще ставам тъща!  bowuu

Wink
Господ яко се е объркал, щом аз имам три момчета Mr. Green

# 22
Аз ще ставам тъща!  bowuu

Wink
Господ яко се е объркал, щом аз имам три момчета Mr. Green
Тия дето много се канят стават най-прекрасните свекърви  Wink

# 23
много искам да имам момче(та), но като се знам каква скочубра съм, едва ли.

# 24
Още нямам, но е възможно всеки момент да се появи  Crossing Arms тогава ще я мисля.
Само дано да не е дебела и англичанка да не е  Joy

# 25
  • Пловдив
Още нямам, но е възможно всеки момент да се появи  Crossing Arms тогава ще я мисля.
Само дано да не е дебела и англичанка да не е  Joy
Защо да не е дебела и да не е англичанка?!!?!?! Не е ли по-важно синът ти да си я обича и харесва - дебелата англичанка?

# 26
Че аз не я трая, с какво ме дразнела Close Нито се чуваме, нито се виждаме и по-добре Wink
А с другата Heart Eyes С бъдещата на която ще съм баш свекърва, живот и здраве - Божа работа Simple Smile

# 27
  • София
Ееее, Янтре, роди ли бе Hug Жив и здрав да е малкият мъж, дано оцелее с двама големи братя Joy

# 28

Не, ама докато видим темата... Laughing Още не съм настроена на тема снахи и свекърви, вълнувам се за следването и работата му, която започна наскоро, как ще се реализира след завършване и други такива Laughing За снахата знам само едно - не искам да живеем под един покрив. Други претенции нямам. Simple Smile

# 29
Да,точно така. Най-добре всеки сам и всичко ще е окей.

Общи условия

Активация на акаунт