С какво ви дразнят снахите

• 8 983
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Моята е малко борсучеста,ма си я обичам.Не ме дразни,за сега обаче. Peace

# 31
  • На морето!
Готви превъзходно и угои на мама момчето  Mr. Green
А, да, има и наглостта да е умна, интелигентна, добре възпитана и хубава, да се облича с вкус, да полага грижи за фигурата си, да е безупречна майка... Фактически не ми оставя поле за истинска свекървинска изява. На всичкото отгоре усещам, че я обичам.
И това ако не е повод да се дразня - здраве му кажи.
Брей, за момент те припознах като моя свекърва  Mr. Green

# 32
Готви превъзходно и угои на мама момчето  Mr. Green
А, да, има и наглостта да е умна, интелигентна, добре възпитана и хубава, да се облича с вкус, да полага грижи за фигурата си, да е безупречна майка... Фактически не ми оставя поле за истинска свекървинска изява. На всичкото отгоре усещам, че я обичам.
И това ако не е повод да се дразня - здраве му кажи.
Брей, за момент те припознах като моя свекърва  Mr. Green
Искаш да кажеш, че етърва ти е гореописаната?  Mr. Green

# 33
Моят син още е с памперс, но имам трима братя. Най-големият има две деца. Брои ли се?
Снаха ми - жената на брат ми - е на всяка манджа мерудия, дава агресивни непоискани съвети, не иска да работи, а иска луксозен живот, смята, че сме длъжни да ги подкрепяме финансово и да правим подаръци нон стоп. Не дава на децата да общуват много-много с бабата по бащина линия и всъщност не съм виждала брат си насаме от години. Ако му звънна, тя вдига телефона. Висока, слаба, доста хубава, непрекъснато изтъква, че в нашето семейство ядем много и имаме нужда от диета.  Laughing Подиграва ми се, че готвя на мъжа си. Достатъчно ли е? Не общувам много с тяхното семейство, защото се изнервям. Виждаме се максимум 2 пъти годишно и така се обичаме. Кръвта вода не става, нямам никва далавера да се конфронтирам.
Свекървата - т.е. майка ми - е луда по снаха си. Тъй че аз играя ролята на скочубрата в семейството.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт