Закъснение на цикъл и поликистозни яйчници

• 12 526
  • 35
  •   1
Отговори
Здравейте, имам следният проблем, напоследък цикълът ми е доста нередовен, в момента ми закъснява с 5 дни и съм много притеснена, по принцип съм с диагноза поликистозни яйчници, пия няколко вида лекарства-Infoloc,metfogamma,geritamin neo,androkur,neoxid.Питам се на какво се дължи това закъснение (като немисля че може да съм бременна понеже се пазя)?Какво да направя?

# 1
Лекарствата регулираха ли ти цикъла? От колко време ги пиеш?При поликистоза не може да се забременява.Отиди на лекар.Може вече да не ти действат ако ги вземаш мн. дълго време.

# 2
metfogammata ot 5 месеца а другите от месец и половина, само чакам евентуално скоро да ми дойде и ще ходя на преглед

# 3
При поликистоза не може да се забременява.Отиди на лекар.
Поликистозата НЕ Е пречка за забременяване. Аз имам такава , не съм пила нищо и имам син на 1г.3м.
Случвало ми се е често пъти да ми закъснява с повече от 10 дни ,а понякога дори да пропускам цикъл. За твое спокойствие отиди до лекаря си , със сигурност той може да ти каже повече от нас.

# 4
Поликистозата НЕ Е пречка за забременяване. Аз имам такава , не съм пила нищо и имам син на 1г.3м.
и при мен с така с тази разлика че синът ми е на 5г

# 5
е дано да не съм бременна

# 6
  • София
Отиди на лекар,само той може да ти каже защо ти закъснява.

# 7
Здравейте,момичета слава богу днес ми дойде цикъка,но се притеснявам тече ми кафяво течение а не кръв ,от какво ли да е така ? и има ли място за притеснение

# 8
Може да е заради самото закъснение или пък заради многото лекарства които пиеш . Ако продължава в същият цвят или забележиш нещо друго обезпокоително потърси лекарски съвет     bouquet

# 9
zor4e*   благодаря за съвета, след като ми свърши ще отида на преглед да вида какво е положението

# 10
Ако до ден,два няма червена кръв,а продължава да е кафяво,бягай на лекар.

# 11
Оф от години ми закъснява,кви ли не ле4ения правих и пак с по 2-3 месеца закъснява.По4нах с  дуфастон сега(имам и поликистозни яй4ници)и ще трябва още два курса по 10 дни да правя 4е да се регулира що годе.Оба4е се притеснявам 4е се пълнеело от него.Вярно ли е това???Много съм подута,напълнях напоследък и само това ми липсва-още да напълнея!Направо ми писна!!!!!

# 12
  • София
*Aлександра-9* ако си с ПКЯ - Дуфастона е временно решение на проблема.
За ПКЯ си има причина и тя трябва да се открие и лекува.
Консултирай се  с АГ - Ендокринолог.

# 13
persitsveti, не разбрах дали пиеш противозачатъчни...Андрокур се комбинира с такива, защото е противопоказен в случай на бременност!  Peace

# 14
не,андрокур не  ми беше изписан с противозачатъчни, преди няколко дни ходих на преглед и никакъв ефект от инофолика и другите хапчета,доктора ми изписа само жанин,но страшно много се притеснявам да не  напалнея понеже съм с излишни килограми, той ми каза да внимавам какво ям и да се ограничвам, оф незнам дано ми подеистват добре,иначе диагнозата ми е ляв яйчник - с размери 43/30 мм периферна поликистоза без доминантен фоликул, десен яйчник-с мултифоликулярна структура без доминантен фоликул,ендометриум-пролиферативен с дебелина 6 мм, някои може ли да ми я разталкува, ще ви бъда благодарна

Общи условия

Активация на акаунт