Ти си занемарена!

• 49 547
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 600
Снощи гледах една серия от "Столичани в повече". Е, там единия герой ( Любомир Нейков - знаете го какъв плондер е в момента  Laughing ) прави забележка по точно просташки начин на жена си, че била надебеляла " виж се ма кви сланини си пуснала" или нещо от сорта.А тя жената елегантна, за годините ти пък съвсем добре.И тя му казва, ами ти виж се на какво приличаш и той, "ееее мъжа трябва да си тежи на мястото".  Mr. Green

# 601
Има и един друг момент.Много мъже правят забележки или недообмислени/в някои случаи съвсем целенасочени/коментари относно външният вид на половинката си или на някои жени изобщо,а в същото време не поглеждат себе си.
Извинявам се ама не може един разплут шкембелия със скъсани 10годишни гащи,и пожълтели от носене потници,ухаещ на "цветя и рози" да каже на жена си,която приемайки,че си се къпе,спретната е,не е свиня майка/е не е и Моника Белучи/,че се е занемарила.
Това е несериозно.Колко мъже се разпускат след сватбата.И колко пъти се чуват думите,че един уважаващ себе си мъж трябва да има шкембе,че поддържаните мъже били педалчета,путьовци.И това все от устите на шкембелиите.
Сега да ми седи на дивана,чоплейки си У носО,бъкрайки си У...да не казвам къде,изпускайки всякакви газове от всичките възможни изходи и след това да ми говори,че видиш ли "Пеноо,ма,оди сипи ракийцата,ама без грим и прическа да ми я не носиш..."Абе любов да има дет се вика
Българските мъже като цяло са си доста неподдържани.Вярно,че последните години се стараят много повече,но все пак
Паси даде пример даже!

# 602

А сериозно:Аз съм сигурна ,че всяка една жена знае истината за себе си.Не е нужно да й се казва по такъв груб и просташки начин....
Както писа някой по-напред...Има начини да кажеш на жена си истината така,че тя едва ли не да те разцелува и да няма търпение да "не е занемарена".

Абсолютно. даже обикновено жените са и по-критични към външността си отколкото трябва и основно я използват за постоянен комплекс и сравнения.
    И не ми давайте за пример някакви, които на 20 били сто кила и се тъпчели още. Това е нездравословно и бомба със закъснител, рекламацията на мъжа и е най-малкия проблем. Който и да се тъпче в семейството , това не е въпрос на външна поддръжка, а на въобще неправилен начин на живот. И който е сто кила обикновено сам страда достатъчно - я тука какви драми са за пет кила отгоре, включително и от мене.

# 603
А да сте чували - а, тя мойта самопо фризьори и козметици ходи, като тръгнем нанякъде се гримира половин час.  Като иска, винаги ще намери кусур.

# 604
Хич, ама хич не съм съгласна че мъжете у нас не се поддържат. С моя редовно ходим заедно на фитнес 3 пъти в седмицата, сутрин, тогава имаме време. Разбира се, това означава ставане в 6 часа за тези дни, в съботата ходим по-късно) и учоворки или с някоя от бабите или с почасова детегледачка, но ние сме свикнали и ако не го направим ни липсва. И колкото и да не ви се вярва на фитнеса където ходим има повече мъже отколкото жени. Ако спрем да ходим сигурно и двамата ще качим бързо килца, затова и се стараем. Все пак не живеем за 1 ден.
Не че няма и неподдържани мъже, сигурно и такива се намират, но това не мисля че има нещо общо със жената. Тя ако иска и държи на себе си пак ще се поддържа, като е много вероятно да започне да се дразни от мъжа си. Но да кажеш, ами той мъжа ми не се поддържа, защо аз да го правя, това е много ниско ниво.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 09:44 от Beni_82

# 605
Хич, ама хич не съм съгласна че мъжете у нас не се поддържат. С моя редовно ходим заедно на фитнес 3 пъти в седмицата, сутрин, тогава имаме време. Разбира се, това означава ставане в 6 часа за тези дни, в съботата ходим по-късно), но ние сме свикнали и ако не го направим ни липсва. И колкото и да не ви се вярва на фитнеса където ходим има повече мъже отколкото жени. Ако спрем да ходим сигурно и двамата ще качим бързо килца, затова и се стараем. Все пак не живеем за 1 ден.
Не че няма и неподдържани мъже, сигурно и такива се намират, но това не мисля че има нещо общо със жената. Тя ако иска и държи на себе си пак ще се поддържа, като е много вероятно да започне да се дразни от мъжа си. Но да кажеш, ами той мъжа ми не се поддържа, защо аз да го правя, това е много ниско ниво.

Като оставим настрана факта, че общо взето постовете ти са голяма смешка, този път си права. И въобще семейния, ааа, спорт е чудесно нещо -не само фитнес, даже и тичане заедно, ние понякога играем тенис и въобще каквото се сетите е чудно средство хем за здраве, хем да няма сърдити и "неподдържани". Че и детето може да се включи.

# 606
Напоследък, последните години - мъжете определено изглеждат добре, много по-добре и това е основно сред младите, като изключвам розовите тениски и обръснатите крака обаче, те просто ми бъркат в...Аз познавам доста мъже, които си ходят редовно на фризьор, на ма никюр, на фитнес или плуване, събота и неделя в планината, ядат повече здравословни неща от нас -  жените, дето все нещо гризкаме  Wink

# 607
Като оставим настрана факта, че общо взето постовете ти са голяма смешка, този път си права. И въобще семейния, ааа, спорт е чудесно нещо -не само фитнес, даже и тичане заедно, ние понякога играем тенис и въобще каквото се сетите е чудно средство хем за здраве, хем да няма сърдити и "неподдържани". Че и детето може да се включи.
Не мисля че съм писала нещо смешно досега, но ти така си решила. Може би имаш по-различни възгледи от моите.
И аз мечтая за деня когато ще можем да ходим да спортуваме заедно с детето, още малко остана 2-3г. може би да поотрасне до такова ниво. Засега караме на най-ефективния и бърз начин, фитнес, защото нямаме много време. Обаче да се занемарим, виж това никой от нас не го желае.

# 608
Това казах и аз,че последните години мъжете се стараят много повече.Разбира се има и индивиди със закостенели разбирания.За тях мъж,който полага грижи за външният си вид е метросексуален и отнася само подигравки.
И аз познавам повече мъже,които се поддържат,но като се разходим малко из улиците се натъкваме на потресаващи гледки Sick
Абе свят шарен,хора разни.Има от всичко по много.Но на мен ми е грозна гледката-красива,поддържана жена,наточена,засукана,а до нея чичка с черно под ноктите,мазна коса,необръснат,понамирисващ и крещящ като хамалин.Като има пари да дава на нея за външен вид,може малко и себе си да погледне.Обратното също е много грозно.Готин пичага,мусколест,облечен с вкус,ухаещ супер,а под ръка влачи плашило.На него ли не му пука,тя ли няма огледало...

# 609
Аз не съм виждала такива двойки  Rolling Eyes
Чичката обикновено е стар, но поддържан. А красавците - пък обикновено си в ървят сами  Mr. Green

# 610
  • Насред хаоса
Е, хайде да ви налея малко масло в огъня.... Tired

Как се изказа вчера един мъж пред мене за жена си....не е истина....
Тъпчела се , тая дума употреби, и била намсиколко кила... ooooh!
Касае се за доста по-младо от мене момиче, опитах се да му кажа да не говори така за нея...Кофти ми стана....

Тия приказки редовно ги чувам от мъжото на приятелката ми, когато сме заедно. Само за уточнение - тя е 45 кила с мокри дрехи, той е с шкюмбе като в десетия месец. Ако тя качи едно-две кила, веднага й се прави забележка, че е дебела.  ooooh!
Е такъв с кеф да го изриташ.  Close

# 611

Касае се за доста по-младо от мене момиче, опитах се да му кажа да не говори така за нея...Кофти ми стана....

Тия приказки редовно ги чувам от мъжото на приятелката ми, когато сме заедно. Само за уточнение - тя е 45 кила с мокри дрехи, той е с шкюмбе като в десетия месец. Ако тя качи едно-две кила, веднага й се прави забележка, че е дебела.  ooooh!
Това е комплимент към теб, не е критика към жената, Един вид, я колко си хубава и стройна, не разбираш ли?

# 612
  • Насред хаоса

Това е комплимент към теб, не е критика към жената, Един вид, я колко си хубава и стройна, не разбираш ли?
Ми не.  Rolling Eyes Тва не го приемам за комплимент, още повече, че й го казва по такъв начин, че ако съм аз, няма да се сдържа и ще му зашия един през устата.  Twisted Evil

# 613

Значи този е дваж по прост и невъзпитан. Ще прави комплименти на гърба на обидата за друг.  Tired

# 614

Значи този е дваж по прост и невъзпитан. Ще прави комплименти на гърба на обидата за друг.  Tired
И то пред въпросният друг ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт