Ти си занемарена!

• 49 522
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 630
Е, поредната идилия - ще разчисти и прибере чак  Joy
А моя ме вика в банята - когато му се прииска, както и аз него. Нито чистим преди да се натаковаме, нито чакаме детето да заспи. Всеки си знае, ние сме от простите явно.

# 631
Не е идилия, бе Вили, просто се мазни, щото знае иначе, че като се върна от приспиването и ще промърморя: "Е, добре де, поне чиниите да беше прибрал" и ще се разфуча и ще почна да прибирам и секса може да остане мираж само  Laughing

То не че друго стана, язък му за мазненето  Mr. Green

# 632
Ем, горкия тогава - така си го наплашила  Joy

# 633
  • Насред хаоса
Е добре де, как може да ти се прави секс и да мислиш за чиниите?  Rolling Eyes

# 634
Е, поредната идилия - ще разчисти и прибере чак  Joy
А моя ме вика в банята - когато му се прииска, както и аз него. Нито чистим преди да се натаковаме, нито чакаме детето да заспи. Всеки си знае, ние сме от простите явно.

хахаха Вилико мноу яко... кво викаш, докато детето си играе с конструктура или гледа детско вие се "таковате"...ццц евала дет се казва.  Вие сте като Батман и Невидимия... Joy Laughing Joy

А за прибирането, да що да не прибере, кво толкоз, да не би бита да бие по либидото?!? Баси, баси ... казваше един френд веднъж. Mr. Green

# 635
От всичко най-мразя секс по план и с подготовка.
Секс-утре
Час-22.00-22.30 наааай много и то само ако детето спи,чиниите са измити,къщата свети,аз съм подготвена от всякъде,мъжо също,лампата е загасена,позите-ясните
Това е толкова отблъскващо и зловещо.Да знам,че сега влизам  в банята и като изляза мъжа ми ще е оправил леглото и ще чака гол щото сме го планирали и трябва да се вместим в графика.И да бързам да свърша,че видиш ли не се знае кога пак ще имаме този половин час слава.Накрая нищо не се получава.И 30те минути са не повече от 3 щото видиш ли редкото си оказва влияние.И кеф нема и повтаряне също,че сили и време от къде.Каквато и любов да има всичко ти се изпарява.Като стават нещата натагадък-мерси ще кажа.По-добре с години нищо отколкото от дъжд на вятър и то некачествено.Семейните двойки дето не са така-евала

# 636
Ти за какво миклиш, че се пускат петъчните теми - да се подготвим за секс, естествено Laughing

# 637
Ами, ето - Мира го казва - ще ми се из пари желанието, ако трябва часове да се точа, първо да изчистим, после да се оправим за сън, да чакам детето да спи, накрая да скоча - за да отида да свършим плана Joy Всеки си намира начините, какво.  Wink

# 638
  • Насред хаоса
От всичко най-мразя секс по план и с подготовка.
Секс-утре
Час-22.00-22.30 наааай много и то само ако детето спи,чиниите са измити,къщата свети,аз съм подготвена от всякъде,мъжо също,лампата е загасена,позите-ясните
Забрави да споменеш и прогнозата за времето - да е звездна нощ, с лек ветрец, кръгла луна ... Иначе - не!  Naughty Mr. Green Joy

# 639
Да не е лято-че пот ще се лее
Да не е зима-че от студ се свиват капилярите Mr. Green
И да не вали,че гръмотечиците ще събудят детето и край с кефа
Абе секс само на високосна година и то при изпълнените условия.Е,хайде де,4 години имаме за подготовка Whistling Трещи то от петък за петък-не е за напреднали,то това за начинаещите в спорта

# 640
Ааааа не не мога да не поздравя Вилико и Мира Mr. Green

еспешъли фор дем : http://www.youtube.com/watch?v=1xFiHneYSJk

Joy hahaha Joy hahaha мноу яко  просто, този петък ме веселите много. Laughing Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 12:31 от Fortune

# 641
  • София
Всичко, което пишете е много забавно, но ще ви върна в сериозната част за малко. секс пред дете, в същото помещение, спящо или не е престъпно поведение. Прочетете малко за първичната сцена и ще разберете защо. Това е една от най- жестоките психически травми, които могат да бъдат нанесени на дете. И тук няма ако, нанасянето на вреди е доказано, а вредите не са за подценяване.
Съжалявам, че прекъсвам забавната част на темата, но това е важно.

# 642
Абе секс само на високосна година и то при изпълнените условия.Е,хайде де,4 години имаме за подготовка Whistling Трещи то от петък за петък-не е за напреднали,то това за начинаещите в спорта

Мира, не бяхте ли вие с мъжа ти, които рядко правехте секс, нали се оплакваше от него, че не му се прави newsm78 Така че, това вашият график ли е?

# 643
  • Куциндрел
Абе секс само на високосна година и то при изпълнените условия.Е,хайде де,4 години имаме за подготовка Whistling
То бая подготовка ще да е, не ми се мисли каква енергия ще се излее после. Mr. Green

# 644

Мира, не бяхте ли вие с мъжа ти, които рядко правехте секс, нали се оплакваше от него, че не му се прави newsm78 Така че, това вашият график ли е?
И аз имам такива спомени за Мира.

Общи условия

Активация на акаунт