Ти си занемарена!

• 49 512
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Fortune Естествено, че е така. Затова написах, че риска не си струва, а не че детето при всички положения ще се травмира, ако е спящо в стаята. Мързи ме да си вадя цитат, но може да се прочете по- назад. Ама наистина оспамихме темата.

# 691
  • София
На какво обърнахте темата?!  ooooh!
Дали си занемарена няма връзка с това, кой те гледа, докат правиш секс.

Как да няма!  Naughty  Нали ако си занемарена, никой няма да иска да те гледа (как правиш секс още повече).

Laughing Wink

# 692
Всичко, което пишете е много забавно, но ще ви върна в сериозната част за малко. секс пред дете, в същото помещение, спящо или не е престъпно поведение. Прочетете малко за първичната сцена и ще разберете защо. Това е една от най- жестоките психически травми, които могат да бъдат нанесени на дете. И тук няма ако, нанасянето на вреди е доказано, а вредите не са за подценяване.
Съжалявам, че прекъсвам забавната част на темата, но това е важно.

Какви травми имаш предвид?

# 693
На какво обърнахте темата?!  ooooh!
Дали си занемарена няма връзка с това, кой те гледа, докат правиш секс.

Как да няма!  Naughty  Нали ако си занемарена, никой няма да иска да те гледа (как правиш секс още повече).

Laughing Wink

Всичко има значение, а в този случай най- вече. Какъв е десенът на гащите и много ли са изтрити си е важно, как да не. Къде и как си фризирана- това също. То, всичкото, се вижда.  Naughty Naughty Naughty

# 694
От кого се вижда - от децата ли  newsm78

# 695
Всичко, което пишете е много забавно, но ще ви върна в сериозната част за малко. секс пред дете, в същото помещение, спящо или не е престъпно поведение. Прочетете малко за първичната сцена и ще разберете защо. Това е една от най- жестоките психически травми, които могат да бъдат нанесени на дете. И тук няма ако, нанасянето на вреди е доказано, а вредите не са за подценяване.

Какви травми имаш предвид?

Доколкото знам, изопачена и нездрава представа за секса. Детето не разбира, че това което правят родителите им харесва, то смята, че си причиняват болка, и се борят и т.н. Това го травмира.

# 696
# 697
По същия начин детето се травмира, когато вземеш или погалиш друго дете и то още от бебе.
Как различава едно дете болка от ласка?
 Защо не се травмира, когато го вземаш и го гушкаш върху себе си или когото го кърмиш?
Детето може да се травмира и когато прегърнеш баща му или братчето или сестричето му.

# 698
  • София
По същия начин детето се травмира, когато вземеш или погалиш друго дете и то още от бебе.
Как различава едно дете болка от ласка?
 Защо не се травмира, когато го вземаш и го гушкаш върху себе си или когото го кърмиш?
Детето може да се травмира и когато прегърнеш баща му или братчето или сестричето му.
Дори не граничи с истината това, което даваш за пример. Детето може да ревнува и да се разстройва, когато обръщаш внимание на друг, но това няма нищо общо с това да стане свидетел на сексуален акт между родителите. В статията, която цитира Естел нещата са ясно и просто обяснени.

Разни травми може да има по разни поводи, някои травми дори развиват, но има няколко неща от типа на първичната сцена, които водят до големи травми, със сериозни поражения. Неврозите, например, биват разни видове, но предполагам всички са чували за популярни неврози като анорексията.

# 699
"Класически пример от практиката на психотерапевтите е следният случай: дете около годинка се събужда, вижда бащата върху майката, която стене и го отблъсква. Чудно ли е тогава, че малкото дете след този случай спи неспокойно, плаче истерично, когато бащата докосва майка му или него самото, отблъсква го ужасено?"

Това ли имаш предвид като добре обяснено?
Защо не е обяснено на детето не бебето,че родителите се гушкат. А, как едно бебеможе да види, додето спи пък и да разбере?

Какво общо има анорексията със секса?

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 14:59 от Снежа63

# 700
  • София
Снежа63 Не се ядосвай. Не те карам да приемаш казаното, нито да го прилагаш. Нито има смисъл да водим спор. Ако проблема те интересува можеш да се срещнеш със специалист по темата и да получиш отговори на всичките си въпроси. Peace

# 701
  • София

Родителите ми ме обичат и много ми помагат. Аз обаче съм точно едно такова пораснало дете, с отвратителни спомени от подобни сцени - не веднъж, и не само с тях.....за съжаление....
Сега са съвсем други хора, не е имало кой да им обясни, че децата могат да се правят на заспали или да бъдат събудени. Спомените ми са от почти две годишна възраст - лично мои си, ясни спомени...

# 702
  • София
Снежа, за едно бебе гушкането си има точно значение - както го гушкат мам и тате. Сексът трудно ще мине за такова гушкане, детето не е малоумно, може да направи разликата и да се стресне от движения и звуци, които за него са непознати, а и изглеждат болезнени. Няма как да го убедиш, че това е "гушкане", защото то си има представа за гушкане, която няма много общо с видяното.

Това за "какво да види, докато спи" не си го написала много ясно, но мисля, че е очевидно какво се има предвид - детето се събужда, родителите не знаят, че то е будно и ги гледа...

# 703
  • София
"Класически пример от практиката на психотерапевтите е следният случай: дете около годинка се събужда, вижда бащата върху майката, която стене и го отблъсква. Чудно ли е тогава, че малкото дете след този случай спи неспокойно, плаче истерично, когато бащата докосва майка му или него самото, отблъсква го ужасено?"

Това ли имаш предвид като добре обяснено?
Защо не е обяснено на детето не бебето,че родителите се гушкат. А, как едно бебеможе да види, додето спи пък и да разбере?

Какво общо има анорексията със секса?

Колкото и да му обясняват, че това е форма на любов, мислиш ли, че едно малко детенце, ще съумее да нагоди спомена с извиващата се майка под бащата точно с ласки и нежност?  Или може би смяташ, че едно дете на година и половина-две е в състояние да слуша лекции за секс и любов?

# 704
Оф, ами нас синът ни ни е виждал един върху друг на спалнята, с одеало отгоре. Просто се изхили -и  каза - ооо, вие се сексувате. Но му бях обяснила какво е секс. Не вярвам да съм го травмирала. Стига с тия теории, моля ви.

Общи условия

Активация на акаунт