Ти си занемарена!

• 49 419
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 855
Когато завалят подобни думи между хората, значи занемареност и то крещяща такава наистина има. За съжаление обаче тази занемареност не е физическа. А емоционална. Тя с маникюр, прическа, грим, дори с пластична операция - не се заличава. Липсващата емоционална близост крещи за отсъствието си и между чаршафите, пък ако ще и двамата да изглеждат като току-що слязли от модно списание. Секс може да си има, но на ниво нужда. И да, вероятно отношенията ви са занемарени, особено неговото отношение към теб като човек, приятел и партньор. Обясни му го това кротко и го попитай иска ли да положи усилие да те забележи - теб, зад маската на наличието или отсъствието на грим, прическа, маникюр и други подобни. С това, разбира се, съвсем не искам да кажа да ходиш невчесана, некъпана, с обелен лак и изпочупени нокти и косми по краката.

# 856
polina-malina, не съм чела темата подробно, нямам възможност,само отгоре-отгоре, затова ти отговарям директно - ти трябва да намериш времеТО за себе си. Значи описваш в първия пост ситуация, която едва ли е постоянна, т.е. детенце е болно, но все ще оправи, нали така?
И като трябва да направиш нещо за себе си - просто го прави. Винаги има това и онова за правене, така все ще се поставяме на второ място.
Аз се чувствах така след като родих второто, направо не можех да намеря време за нищичко. На мен мъжа ми не ми го каза в прав текст, аз сама го казах и го питах дали съм се занемарила, еми отговора му беше положителен. Т.е. няма какво да си кривя душата, а просто се взех в ръце и на първо време си купих 2 нови парцалки, час при козметичката и това е.
Защото то си касае само теб, никой няма да ти даде нещо, ако не си го вземеш ти. Simple Smile

# 857
Полина-малина, аз бих му казала:"Да го д...ш" на твоя мъж. Ай сиктир, занемарена си била и какво от това. Дори и да е така е идиотско да ти го казва. Не му се връзвай, като се уталожат нещата ще имаш повече време за себе си. В един момент децата стават по-самостоятелни и имаме време и да се поглезим.

# 858
Полина-малина, какво стана? Пооправиха ли ви се отношенията?

# 859
Полина-малина, аз бих му казала:"Да го д...ш" на твоя мъж. Ай сиктир, занемарена си била и какво от това. Дори и да е така е идиотско да ти го казва. Не му се връзвай, като се уталожат нещата ще имаш повече време за себе си. В един момент децата стават по-самостоятелни и имаме време и да се поглезим.
Ха-ха не си прочела цялата тема .
Той сигурно няма да има нищо против това с д....... Laughing

# 860
Когато завалят подобни думи между хората, значи занемареност и то крещяща такава наистина има. За съжаление обаче тази занемареност не е физическа. А емоционална. Тя с маникюр, прическа, грим, дори с пластична операция - не се заличава. Липсващата емоционална близост крещи за отсъствието си и между чаршафите, пък ако ще и двамата да изглеждат като току-що слязли от модно списание. Секс може да си има, но на ниво нужда. И да, вероятно отношенията ви са занемарени, особено неговото отношение към теб като човек, приятел и партньор. Обясни му го това кротко и го попитай иска ли да положи усилие да те забележи - теб, зад маската на наличието или отсъствието на грим, прическа, маникюр и други подобни. С това, разбира се, съвсем не искам да кажа да ходиш невчесана, некъпана, с обелен лак и изпочупени нокти и косми по краката.
Страхотно казано

видях го чак сега... Blush

# 861

Точно. Само дето "забелязването" като човек, приятел и партньор, няма начин да стане с разговори. Трябва с поведение да се привлече вниманието.
Най-голямата ни грешка е, че си мислим за възприятията на мъжете с женска логика. Докато за жената появата на дете изпълва целия й свят, за мъжа то е просто още един член на семейството. Обича го, но очаква жената да дели поравно вниманието си помежду им. Абе, в общи линии - не едно, а две деца отглежда. Хубавото е, че докато с децата сме по цял ден, с големия дечко се срещаме само вечер, т.е. имаме време да се понагласим и лъснем имиджа.
Към авторката - ами обърни му внимание, издокарай се, обгрижи го, покажи му колко е цЕнен и важен и ще видиш промяната. Опитай, пък каквото сабя покаже.

# 862
Полина-малина, какво стана? Пооправиха ли ви се отношенията?
Естел,отношенията ни не може да се оправят за няколко дни.Трява си време и желание за това.
Тия дни мога да кажа,че сме в нормални отношения.Отделно на детето му предписаха хапчета за 1 година заради пристъпите и алргията.Аз си продължавам с деанксина.Даже днес забравих да го пия и се развиках само 1 път. Embarassed
Опитвам някаква диета с лимони.Ям кисело мляко с изтискан сок от 1 лимон в него.За сега ми убива апетита,пък ще видиме резултата,стига да ми стигне волята,защото обичам да си похапвам.Не съм някаква дундичка,приятно закръглена както се вика.

# 863
 polina-malina, ти от априлките ли си ? Познат ми е бебока от снимката. Едно време много ви четях, защото ви засичах и на курсовете за бременни. Завистливо си гледах тази групичка, защото все си бях самичка.  Mr. Green

# 864
О,  ти си си внушила , че имаш проблем и с килограмите. Не можеш да си почешеш гърба през корема?

# 865
Деанксита от къде се появи?

# 866
Деанксита от къде се появи?
Лекар и го предписа.

# 867
Пропуснала съм го. Значи все пак е успяла да отиде при специалист?

# 868
Пропуснала съм го. Значи все пак е успяла да отиде при специалист?
Не, май ЛЛ ги е изписала.

# 869
Мдаа..така си и помислих. Това не е специализирана помощ. Жалко.
Деанксита ЛЛ го изписват масово, както и лексотана.
Дано се консултира със специалист все пак.

Общи условия

Активация на акаунт