Строеж-къде, как колко? Тема за взаимопомощ-20

• 58 488
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ето обещаните снимки утре наливаме плочата  Party
1. http://prikachi.com/images/670/3450670M.jpg
2. http://prikachi.com/images/681/3450681m.jpg
3. http://prikachi.com/images/688/3450688s.jpg стълбите на вернадата

изчезвам сега че работа ме зове :****  Heart Eyes  bouquet
Честито  smile3501 и да почерпиш  Drunk

# 661
  • Банкя
Акси, благодаря ти за бързия отговор!
Така ми обясниха и архитектите.

В сайта на общината (общ. Перник) има "молба за издаване на скица-извадка от ПУП за издаване на виза за проучване и проектиране" И "молба за издаване на виза за изработване на инвестиционни проекти". Според мен сега ни трябва първата, а след това - виза. Скица от кадастъра имаме  Peace

Спокойно може да си пуснете едновременно искане и за двете или две искания паралелно - както ви кажат от общината.
Успех! Hug

# 662
Викинце, честито, миличка!!!!
Много хубаво строежчето-много спретнато Heart Eyes Безпроблемно и бързо да напредвате Hug

Аз от днес съм вече градинарка. Засадила съм 10 рози, утре пак че не ми стигнаха. Цял ден вися на къщата вече. Да се похваля, че пълним басейна Party Party Party

Все не остава време да пиша, но ви се радвам Hug

# 663
Вики, браво! Ще чакам снимки и от следващите етапи  Peace
задължително  Wink

♥VIKI♥ Поздравления за напредъка! Simple Smile
Страхотна природа около вас - ще стане приятно местенце за живеене. Hug
Ако приемаш гости през някой от следващите уикенди, с удоволствие бих се запознала с теб и местенцето ви.   Hug

винаги си добре дошла  Hug

elasmen ще почерпя и още как  Heart Eyes

Викинце, честито, миличка!!!!
Много хубаво строежчето-много спретнато Heart Eyes Безпроблемно и бързо да напредвате Hug

Аз от днес съм вече градинарка. Засадила съм 10 рози, утре пак че не ми стигнаха. Цял ден вися на къщата вече. Да се похваля, че пълним басейна Party Party Party

Все не остава време да пиша, но ви се радвам Hug

Галана благодаря ти миличка  Heart Eyes Много се радвам за  теб предствям си какъв кеф ти  е сега с басейна .....  Flutter

# 664
  • Горна Оряховица
galana ,чакаме снимчици от БАСЕИНАААА  Hug
Поздравления на ♥VIKI♥   Hug

# 665
  • густо майна Филибето
Ех, че ще е хубаво на басейна в тия жеги!!! Simple Smile И да си съзерцаваш красотата наоколо Simple Smile Насяхте ли тревата?

# 666
Вики, браво, бързо напредвате, много хубаво  Hug

Галана, сигурно става супер Simple Smile Трябва да пуснеш някоя снимка Simple Smile

Аз пък трябва да се заема да ходя да наснимам "напредъка" (той е отделна тема).

# 667
Големи премеждия с тази трева, момичета. Нали си мислех да сложим чимове, но половинката се заинати, че за една трева не си струва парите Mr. Green Та засяхме миналата събота. Отиваме в неделя надвечер и познайте какво виждаме? Цели орди от мравки отнасят скъпоценното семенце. Ама стройно организирани. Едни мъкнат семенцата до 6-7 мравуняка, други вкарват купчинки в земята Shocked Викам си е хайде пак ще стане на моето и ще сложим готови чимове. Да но не. Мъжът ми заинати и тревата беше сята втори път Laughing Вчера пръскаха с едни ампули. Ония пудри против мравки никаква работа не свършиха. Дано днес да няма гадини. Такава силна отрова, че днес съм със запушен нос и се чувствам подута Laughing
Иначе красиво се получава, но тревата съм я отписала, не знам защо. Ако излезе нормално ще се радвам, но не ми се вярва. Снимки ще пусна като довършим фасадата Peace

# 668
  • София
аз предлагам galana_s да организира градинско басейно парти, от нея басейна от нас мръвката и пиячката  Mr. Green hahaha   grinning039

# 669
  • Перник
Ооо, Галана, работата с тревата не е толкова проста  Grinning Моят мъж преди години ся - то не беше обикновена, после футболна, после не знам каква - е, пак си никнат глухарчета, детелини и всякакви други тревички, които превземат "специалната". Но, като се коси и полива редовно, пак е зелено и хубаво  Peace

И аз чакам снимки от басейна и градината   grinning039

# 670
elasmen, чудесно би било Wink Sunglasses
току що разбрах, че отново има мравки Joy почвам да си мисля, че всички мравки от града и вилните зони са решили да си правят градинско парти у нас и нищо не е в състояние да им обърка плановете hahaha
/ Whistling ooooh!/

# 671
  • Перник
Аз ще убивам някой от общината  #2gunfire Втори пореден ден пращат мъжа ми в частна фирма за услуги, които ТЕ извършват. Според закона и според техния сайт  #Cussing out

Галана, дали няма да е по-добре да сеете тревата през есента, когато мравките не са толкова активни?  newsm78

# 672
Galana, ние слагахме от пудрата и беше ок с мравките, но беше през април, знам, че ако се сее ранна пролет тревата, няма толкова мравки. Сега забелязвам голи участъци тук таме, но чак толкова не се задълбочавам, нали е зеленичко. Даже гледам, че и терена е трябвало по-добре да го заравним, сега има леки бабунки, но не е фатално. Косенето малко ми дотежава, защото не живеем там и ходя специално за това, но красота без усилия няма. Хайде, да покажеш и розите като разцъфнат.

# 673
  • София
galana наскоро гледах някаква тревна смес рекламираха по тв-то, която даже никнела върху бетон   Shocked предлагам ти от нея да си купите  hahaha така със сигурност ще поникне пък къде вече е друг въпрос hahaha може да си направиш тревна тераска Mr. Green като ти омръзне махала се като чимове
за да не стане реклама, ако искаш на лс ще ти пратя за какво иде реч  Mr. Green

# 674
  • София
Галана, какъв цвят/вид ще са розите?

Вики, страхотно изглежда и плочата и околността. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт