Мнение за д-р Цоло Цолов (УНГ)

• 10 182
  • 9
  •   1
Отговори
Моля , изкажете вашето мнение за д-р Цоло Цолов . Записала съм час при него за сина ми. Чета противоречиви мнения за него във форумите . Всяко мнение ще ми бъде от полза.
Благодаря предварително.

# 1
Здравей, след ходене при няколко специалиста по УНГ заведох дъщеря си (5г.) при доц. Цолов с направление по ЗК. От както тръгнахме на детска градина започнаха ужасни хреми, 3 дни ходихме и после 10 дни с хрема. Д-рът беше категоричен, че трябва да се извади третата сливица. Направихме нужните изследвания и я оперира лично той в ИСУЛ. Предупреди ме пари на ръка да не давам на никого, платих 70 лв., които се изискваха с направление за хоспитализация. Честно да ти кажа не съжалявам, че се реших на тази интервенция. Оттогава мина 1 год. и детето далеч по-добре понася настинките и хремите не са вече с такъв интензитет. Аз лично съм доволна, че се доверих на този лекар.

# 2
  • у дома...
Доц. Цолов оперира третата сливица на дъщеря ми преди година и половина. От тогава, да чукна на дърво, настинките минават само с лека кашлица и малко хрема за има няма три дена. Преди това хъркаше като спеше и точеше сополи от септември до май. Аз също платих само 70 лв. на касата и нищо допълнително на ръка. Махнахме третата сливица, за да запазим другите две. Това, което зан за доц. Цолов е, че ако не е наистина наложително да се махнат сливиците не препоръчва операция.

# 3
Благодаря ви за мненията.

# 4

Мами, искам да знам  д-р Цоло Цолов  специалист УНГ ли е ? Ако е такъв дайте телефони ,адрес защото дъщеря ми е на 10г. и често се възпаляват синусите й забелязала съм особено след вирусна инфекция, а понякога и след настинка и е съпроводено с главоболие и гъсти секрети.  Личната често изписва антибиотици да но като че ли  нещата времено се подобряват  и  мисля да се обърна към специалист УНГ .

# 5
 моля да ме извините , четака както написаха поста си звучи неясно, та  Въпроса ми е дали наистина е добър специалист д-р Цолов за да се обърна към него. Ако може по-вече инфо за адрес и телефони. Благодаря ви предварително.

# 6
моля да ме извините , четака както написаха поста си звучи неясно, та  Въпроса ми е дали наистина е добър специалист д-р Цолов за да се обърна към него. Ако може по-вече инфо за адрес и телефони. Благодаря ви предварително.

На мен ми го препоръчаха .Ходихме вече на преглед .Аз съм с много добри впечатления от него. Той е завеждащ детската клиника по УНГ в ИСУЛ. Можеш да видиш координати в сайта на ИСУЛ и в МЦ Детски болести. Там също записва часове.

# 7
От години посещавам братът на д-р Цолов - той е зъболекар. Освен това родителите им са се занимавали с медицина. А имат още: сестра очен лекар, брат физиотерапевт и още един брат, който забравих какъв лекар е.
Мисля, че могат да си отворят една малка клиника Simple Smile а и че медицината им се предава някъде в гените Simple Smile
д-р Цолов УНГ не съм посещавала и не мога да кажа нищо конкретно за него.

# 8
Някой с по скорошни впечатления? Hug

# 9
Много добър специалист.Вчера оперира дъщеря ми от 3та сливица и съм мн. доволна. Hug

Общи условия

Активация на акаунт