Автоимунен тироид на Хашимото (18)

• 82 523
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Я стига бе, мразел пълни жени! Смотльо!
Ми да си закачи една табела на вратата тоя, че приема само жени под еди-колко-си килограма  Twisted Evil Ааааа-ммаа-ха!!!

# 616
Tц тц тц, какви лекари само.... ужас, да не дава Господ да попадаме на такива!
starlet(marrdata), желая ти успех!  Hug

# 617
Здравейте  wavey
Помните ли ме  Wink Не съм писала от месеци , пък и не съм чела темата да си призная  Embarassed      Влизам специално първо да честитя малкото съкровище на Магнитче  Hug Да расте Георги много здрав , щастлив и винаги да е победител в жовота   bouquet
Аз съм добре , даже отлично  Grinning Нямам абсолютно никакви оплаквания , спряла съм даже хомеопатичните лекарства . Последните изследвания ги правих на 45-ия ден от раждането , тогава всичко беше супер . Сега ми е време за нови , но нещо се размотовам . Имам записан час за Тодорова за средата на юли , та тогава искам - неискам ще трябва да ме боцкат . Иначе много ми омръзна това Хашимото и съм станала много несериозно по отношение на храненето - попрекалявам доста с шоколада , глутена съм го поограничила , кафе пак си пия... За сметка на това пък спортувам активно 3 пъти седмично . Има още какво да се желае ...
На всички момичета в темата им пожелавам мноооооооогоооооо здраве и сбъднати мечти  Hug Пък ще понадничам по-често  Wink

# 618
  • ВАРНА
starlet(marrdata) , на 7-мия и на 10-тия ден от закъснението на МЦ гинекологът ми не видя нищо. Отворих си тефтера, за да проверя  Laughing Това са били 5-та и 6-та г.с. горе-долу. Но в 7 г.с. Ева вече се виждаше като запетайка  Heart Eyes
Спокойно и само позитивни мисли и хора около тебе Simple Smile

# 619
  • Сфия
благодаря ти!

# 620
  • София
Аз утре ще ходя да ме боцнат, че е крайно време вече!
Да ви кажа напоследък се чувствам много добре и очаквам за първи път резултатите ми да са в норма. Мисля, че най-накрая излизам от дупката, в която бях последните 3 години и това го забелязват доста хора около мене.
И да благодаря на момичетата, които ми препоръчаха 90 дневна диета. За няма месец и половина съм по-лека със 7 кг и се чувствам повече от добре.  Hug

А по въпроса с повечето килограми преди може би 2 години бях при една козметичка за кола маска на краката. Та тръгвам да плащам аз и тя ми казва някаква сума по-висока от обявената в ценоразписа. Обяснението беше, че тия цени били за момичета с нормално телосложение, а аз като съм била по-пълна и бедрата ми били по-големи и трябвало повече мат'рял.  Shocked Дадох й десетте лева отгоре ама само аз си знам колко са загубили заради лошата реклама дето си спретнаха сами.  ooooh!
Та... всякакви хора има.

# 621
  • Сфия
ужасс, е гати овцата! СТискаме ти палци за резултатите!  Praynig

# 622
  • Пловдив
Абе момичета,кви са тия луди хора в тая държава, аман вече #Cussing out
starlet(marrdata), искрено се надявам,че скоро ще чуеш по-добри вести и ще попаднеш на свестен доктор,опитай се да запазиш спокойствие и да не се вързваш на мухливци Hug
 White_tulip ,успех и от мен Peace

# 623
Лаленце, успех за изследването! Радвам се, че се чувстваш по-добре, давай все така и занапред!
 Hug 
starlet(marrdata), не се тревожи, има време, всичко ще е наред! Hug

Що се отнася до коментара на доктора и козметичката - нямам думи, това не са хора, далеч от такива!

tonivil , помним те, добре дошла отново!  bouquet

# 624
Здравейте!
Аз съм мъж и преди седмица ми диагностицираха с Хашимото, като преди това какви ли не филми ми минаха, пия еутирокс 50 и от първият ден се чувствам по-добре. Спря ми ровичкането в сърцето, изнервеността, умората като с магическа пръчка. Искам да попитам има ли и други момчета във форума? Искам да питам нещо  Blush , щото каго гледам повечето са жени. От началото бях в паника, но сега почнах да се успокоявам. Един от проблемите ми е, че съм над  Blush 60 килограма над нормалните за тялото ми, и се притеснявам, че никога няма да отслабна...

Искам да поздравя, всички момичета във форума заради успеха им с малките им рожби!   bouquet Радвам се, че сте успяли момичета!

Искам да ви питам, това с глутена  ooooh! Какво означава? Напълно ли да спрем храни с глутен? или да ги намалим в силен вариант?

# 625
  • до една звездичка
Та тръгвам да плащам аз и тя ми казва някаква сума по-висока от обявената в ценоразписа. Обяснението беше, че тия цени били за момичета с нормално телосложение, а аз като съм била по-пълна и бедрата ми били по-големи и трябвало повече мат'рял.  Shocked

ooooh! Sick

A на по-слабите връщат ли пари!?!

Добре дошъл на хашимот!

п.с. За глутена и аз се интересувам.  newsm78

# 626
Абе какви са тия хора!? #CrazyЛекар да говори на бременна жена подобни неща и то грубо е направо...А за козметичката нямам думи #2gunfireмного е обидно това. Ми да си сложат 2 цени в ценоразписа и да го обяснят някак си така, че да не обиждат клиентите! Скоро се върнах от Лондон и толкова хубаво и усмихнато ми беше там - всички учтиви и усмихнати, непринудени и сърдечни! Е сигурно е маска усмивката, така са възпитани, но на никой и през ум няма да му мине да те обиди или нагруби /оф- освен ако не засечеш някой гадно на пътя, ще си те напсува като стой та гледай hahaha/. А тук по улицата да си вървиш, в магазин да влезеш - все на някои простак несъобразителен ще се натъкнеш ooooh!
хашимот, добре дошъл! Глутенът доколкото знам не се понася много добре от нас, ама на доказателство за това не съм попадала. Аз си ям и не мисля, че ми вреди и че въобще вреди на хора с нашата диагноза. По скоро трябва човек да си направи тест за непоносимост и тогава да се каже вреди ли му или не. И това дали е с Хаши или не май не е от особено значение. При всички случаи е добре да ограничиш тестените неща /респективно глутена/ щом си с наднормено тегло. Би трябвало да поотслабнеш от тироксина. За нас не са добри зеле, броколи и подобни ако не са минали термична обработка. И за кафето не съм сигурна, аз си пия и не се оплаквам Simple Smile

# 627
  • Козлодуй
Здравейте,

скоро не съм навестявала темичката, но реших да споделя това-онова. Последно се бях изследвала в края на Февруари. TSH беше малко над 2 и терапията си ми остана:
Лимфомиозот - 1 х 5 капки, Панангин - 1 х 1 т., Селен - 1 х 1 т., Аспирин Протект - 1 х 1 т., Бизогама 5 мг. - 1 х 1/2 т.
Д-р Катя Тодорова ми е ендокриноложката.

Чувствах се добре допреди 2-3 седмици, но в последно време започнах да ставам с поподути ръце и лицето малко..., от време на време усещам слаби болки в ставите, напрежение в мускилите, нервно ми е. По този повод миналата седмица си пуснах изследване на TSH и резултатът е 1,96 /0,27 - 4,2/. Абсолютно нормален. ТАТ и МАТ не съм проследявала скоро. Последните дни започнах да усещам и потрепвания по тялото, едното ми око играе от една седмица.

Някоя от вас хашимотки сблъсквала ли се е с подобни оплаквания? Възможно ли е това да се дължи на Хашимотото, при условие, че TSH е в норма? И преди време пак съм имала подобни неразположения, но тогава, не съм много сигурна де, хормоните бяха извън реф. граници.

Последните седмици съм пила АБ - Медоклав за гнойна ангина, после пак имах проблеми с гърлото и ми изписваха Аванис, Зенаро, Кокстрал, после след седмица пак Кокстрал, Геритамин, Биопарокс. Не знам дали не ми дойде в повече всичката тази химия...

Поздрави,
Павлина

# 628
Привет, хашиСмотки Hug

Виждам нови и забравени стари другарки! Радвам се, че повечето сте добре, а другите бързо да влизат в норма Peace

Не е за смях, но направо си се смях с вашите доктори и козметици. Къде ги намирате такива Joy Не им обръщайте внимание!

Тюлипче, радвам се, че 90-дневната ти се отразява толкова добре! Успех и през останалите месеци.

Хашимот, добре дошъл и 90-дневната Peace За 3 месеца поне 20 кг ще отхвърлиш! А мъжете както и по-лесно отслабвате, може и повече дори. Поогледай я, помисли, не е трудна диета, няма глад, само малко досадно редуване на дни, но се свиква. Виж в диетичния подфорум Peace

# 629
Привет, Птиченце, а ти как си? Hug Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт