Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 449
  • 714
  •   1
Отговори
# 180
Lady
Цитат
Биг Мама, тортата няма да и се размине, не се притеснявай 

Днес има,за утре не гарантирам. Blush

# 181
Искам да питам тези мами които се боядисват руси дали продължават?Че моят нещо не ми дава вече било вредно,а аз не се понасям с 1 пръст корени!!! #Cussing out

# 182
То боядисването в първия триместър беше по-вредно май, не че сега не е, ама... няма да ходиш шарена пък!

Момичета, стигнах дъното... изядох безчетен брой пържени филийки...  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 11:30 от LadyDiDi

# 183
  • София
Добро утро момичета,
Хубав ден изглежда да е днес с толкова много бебенца и хубави новини! На срещичка и на мен ми се ходи обаче доста ме домързя след като закусих с 6 палачинки и сега си допивам кафенцето докато ви изчета. Вчера ми беше доста болезнена разходката докато си свърша работа, та днес реших да си мързелувам  Laughing Хубаво изкарване на вас  Hug и си пийнете биричка щом ви се пие, да не да сте 100 години бременни, че само да се ограничавате  Laughing

Новините за Мони и Борис, че се подобрява са много хубави, браво все по-добре да става бебчо и скоро да оздравее  Praynig.
kaleopa  , Milish добре сте дошли при нас макар и накрая.  PeaceЧестито бебче Габриела на мама Баронеска, Честито бебче Калина на мама pile^, Честито бебче Виктория на мама tatarcheto , Честита бебка на мама mishelаа, Честито бебче Симеон на мама ника_81, Честито бебче Ралица на мама Бобо и Алекс ,
Нека бъдат живи и здрави и винаги усмихнати и ви радват всеки ден. Бързо възстановяване на мамите.

madlene добре сте си дошли в къщи с Ния, много да се гушкате и да се радвате един на друг в семейството, да папка и бързо да наддава, Добре е, че всичко е минало благополучно накрая...24ч....ти си героиня  Peace.
Честит празник на Петя, Ленито и Eli_J, развивайте се в професията си и имайте много професионални успехи.  bouquet
 Hug на всички ви

# 184
Оф, много съм разсеяна и забравих да поздравя и Ленито и Eli_J  ooooh!

Много професионални успехи, момичета! Весел празник!

За всички софиянки - срещата е в 12.30 в Хепито на Раковски, срещу Натфиз!

# 185
Искам да питам тези мами които се боядисват руси дали продължават?Че моят нещо не ми дава вече било вредно,а аз не се понасям с 1 пръст корени!!! #Cussing out
Боядисвам се и си се постригвам и на педикюр и маникюр ходя!Моето разкрасяване за другата седмица ще отиде,че детенце много болно лежи в къщи и не мога да я свърша тази работа.Пък знам ли?Може и в събота да стане моята работа ще видим.

# 186
  • Сопот, Пловдив
Днес беше една от датите, които с бях харесала много за раждане, но бебо поне засега не е на същото мнение  Laughing .

big mamma , аз като страстен любител на бирата  beer си позволявам да я пия и по време на бремеността. Е, говоря за не повече от 2-3 чаши месечно, разбира се  Grinning . Четох и чух, че когато е в малко количество, може да бъде дори полезна за бременната. Същото четох и за виното, но аз пък вино не обичам, нито бяло, нито червено.

marce78 , аз си се боядисвам. Първите месеци не го правех, но само защото ми прилошаваше много от миризмата на боята. Сега си се боядисвам редовно, четох някъде в нета, че не е вредно, а по-скоро е възможно от хормоните да не ти хване достатъчно добре.

Честито на всички, които имат професионален празник днес!!!       doctor        smile3525

# 187
  • Варна
Сетих се какво щях да ви питам. Вчера успях да си сглобя всичките кошове на количката след голямото разглобяване и пране, та сега се чудя кой вариант ще е по-удобен за возене на бебо през първите месеци:

Вариант 1:
количката със столчето за кола:

Вариант 2: количката с коша за новородено (който аз наричам зимен и поради това ми се струва странен за лятото):

Иначе летният кош според мен е вече за по-голям бебок и вероятно за догодина?

Аз клоня към вариант 1... особено като ще е малък бебока. Обаче се чудя отсега, защото ще взема само кошовете, които ще са ми нужни, няма място в квартирата за всички... А иначе със столчето за кола мисля да си го вземем при изписването...
Опитните мами да кажат откриват ли грешка в размишленията ми... newsm78

P.S. Сори за големите картинки...

# 188
Здравейте, настоящи и предстоящи майки Simple Smile И аз да се отчета, с доста голямо закъснение: на 23 март се роди Рая - 3650 кг, 51 см Simple Smile честито на всички останали, които вече гушкат бебчета и успех и леко раждане на очакващите! Simple Smile Виждам, че на 22 март се е родила още една Рая Simple Smile) - дали случайно педиатърката й не е д-р Иванова от 17 поликлиника в Сф?... Тя е нашият лекар и когато дойде на посещение, каза, че имат записана още една Рая,  с ден или два разлика от нас... Simple Smile поздрави на всички  Hug

# 189
Хайде честит ви 7- ми април! Живи и здрави всички медицински работници, много удовлетворение и любов към работата!
И аз съм в 14ч. на тонове, да не си лежим на съседни кревати със Съни... Sunglasses
Нямам контракции, корема ми е високо, въобще...засега сме в застой...

# 190
Bloom честита ти принцеска Рая!Голяма да расте и много да ви радва!

Ели честит празник и на теб!Момичета мерси за поздравите,макар и да си ги изпросих,хахаха,ама съм нахална  Joy
Биг мама коя е съседната тема веее?Така и не разбрах!
Дими аз съм за вариянта със зимния кош.Спокойно можеш да не слагаш покривалото,но е най-добре за гръбчето бебчо да лежи на равно,какъвто не е коша за кола!
Ванче,когато си реши тогава.Аз съм с такива контракции,вече не помня от кога и все ми се разминава.
Мирелка ти още ли си тук?Хайде бягай да раждаш!!!

# 191
  • Сопот, Пловдив
Честито бебе Рая на мама Bloom !    newsm51 1stroller

# 192
Здравейте на всички.
Трюфелче,първият вариант е подходящ само ако разходката е по-кратка-аз лично съм чувала,че не е добре детето да се вози в така сгъната поза .Другата,макар и доста оплътнена е по-добра за новородено.Времето е толкова променливо в момента,че дори не се усеща коварния ветрец-така,че бебето може да е по-леко облечено,но е по-добре да е на завет и далче от слънчевите лъчи поне първите 3-4 месеца.
marce78 .от кога мъжете разбират толкова???Дано не те обидя,но аз недоумявам как мъжете могат да дават тон за нещо такова.Аз се изрусявам и не бих допуснала да изглеждам запуснато като оставя прорастнали корени или неподрязвана коса,че да не съм скъсяла мозъка на бебето ,например:35:
LadyDiDi Днес явно е ден за голямо ядене.И аз доста се поуядох,едва обед  е, а ядох и мюсли и кифла и торта и обядвах..а къде е още ...явно хормоните са се разиграли.
Денят тук е прекрасен-топъл и слънчев,аз ще полегна,за да изкарам малката с колелото  после,а това си е цяло изпитание за силичките ми.Хубав ден на всички.

# 193
Bloom честита ти принцеска Рая!Голяма да расте и много да ви радва!

Ели честит празник и на теб!Момичета мерси за поздравите,макар и да си ги изпросих,хахаха,ама съм нахална  Joy
Биг мама коя е съседната тема веее?Така и не разбрах!
Дими аз съм за вариянта със зимния кош.Спокойно можеш да не слагаш покривалото,но е най-добре за гръбчето бебчо да лежи на равно,какъвто не е коша за кола!
Ванче,когато си реши тогава.Аз съм с такива контракции,вече не помня от кога и все ми се разминава.
Мирелка ти още ли си тук?Хайде бягай да раждаш!!!
още съм тука мила на 11-ти влизам в болницата на системи дано за тези 4 дена реши да излиза сама че вече се ошашавих #Crazy

# 194
Честито на всички новопоявили се бебчета, да са живи и здрави, да растат спокойни и безгрижни и да радват родителите си!

Честит празник на Петя, Ленито, Eli_J и ако има и други медицински работници, много професионални успехи ви желая!

Trufel, поне според мен най-удобно ще му е на бебо в коша за новородено. На мен лично в столчетата за кола ми изглеждат много сгънати бебчетата и въпреки, че доста майки съм виждала да ги ползват за разходка, ми се струва по-неудобно  Rolling Eyes Е, разбира се, ако е някъде за кратко време и примерно бебето е заспало в коша в колата, може да го вземеш с него и да си го сложиш на количката, но за по-дълги разходки не знам. А лятната седалка - зависи какви положения има, ако има легнало положение, можеш да си я ползваш, но като гледам сенника не покрива много добре и да не би много да му пече на бебчето, не знам. Май не ти бях много полезна  Blush

Хайде стиснати палци на всички, които имат признаци за раждане!

Аз отивам малко да чета на слънце на терасата, приятен ден от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт