Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 887
  • 714
  •   1
Отговори
# 225
Да ви кажа, във връзка с въпроса ми с окситоцина и системите, поразрових се из форума и намерих тема "За или против система с окситоцин". там повечето жени споделят идеята, че да, може би боли повече, но пък раждането става значително по-бързо Thinking, което вече ме поставя в шах. newsm78. Вярно, че при всеки си е строго индивидуално, но все пак....аз продължавам да се боря вътрешно и ми се струва, че доводите "за" са повече от тези "против" Rolling Eyes

# 226
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА МАМА ИВИ И ЩАСТЛИВИЯ ТАТКО! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

# 227
  • Варна
Честит момък на Mama Ivy и тати! Да ви е живо и здраво момчето, много да Ви радва.
Честит празник и на всички мед.работници!

# 228
Честито момченце на мама Иви и семейството й!
Днес тоновете- перфектни, но нито една контракция...записаха ме за приемане в понеделник. Така че, ако до тогава няма нищо, на термин ще се запиша в малкото % от жените дето раждат на термин...хаха...планирано, ама пак на термин...Не посмях да избера друга дата, каквото дава по калкулатор- това  Peace
За системите честно казано не съм много запозната, но при мен май се получи както го описвате- изтекли води, контракции почти нямаше, засилиха ги със с-ми- ужасно болезнени, но безмислено, защото после тоновете се влошиха и се наложи да ги поспрат малко, та...
Утре отивам да ме боцнат за изследвания и в понеделник с торбЕто, та У Шейново  Whistling

# 229
chorlamata, знам през какво минаваш...няколко пъти и аз бях така...Количеството кърма след инфекцията ще се оправи, но иска търпение. Възможно е сега, обаче, вкусът на кърмата да се промени и да стане солен. Имай го предвид. Бях писала за компрес от цедено кис.мляко+настърган лук за 2 часа в/у гърдата без ареолата - това помага за бучките, но дали сваля Т' и лекува самата инфекция, не знам (страшно помага в началото на инфектирането)..Скорошно възстановяване Praynig Ако се сетя още нещо, ще пиша Peace

# 230
Ха добър ви вечер!За системите нямам отношение по въпроса.Важното е по бързо да излиза бебето, и всичко да е ОК.Малко болки,много - всеки има различен праг на болка,както и различна бременност.Аз с първата бременност не знаех какво е подготвителна контракция та и сега е същото.Имам време и не ми тежи,след цветница може да излиза  Wink

# 231
Честито малко момченце на мама Иви и татко му! Много да ви радва малката душичка и бързо възстановяване на мама!

# 232
Здравейте мами първо искам да благодаря че сте ме включили в 1 страничка. Тук е толкова хубаво всеки ден има нови бебета това е страхотно  Party
Аз да се похваля днес бях на ехо бебка е 2500кг много е добре имам си достатъчно околоплодни води плацентата си озрява бебка не бърза да излиза това е добре да си дочака датичката за секциото. Crazy

Честит празник на цялата лекрска гилдия!!!   bouquet

# 233
Страхотна новина в края на деня.Искам и аз да се включа към поздравите и благопожеланията
за мама Иви.Това,че сме в един град ме кара да я чувствам особено близка не само заради еднаквото ни положение (с бременноста)Дано и тя и малкото човече са добре и скоро да се приберат вкъщи при щастливия татко.
На мен ми остава да се надявам,че наближава и моят ред-пътеката е проправена вече Grinning
Благодаря и на всички ви за поздравленията  към мен по случай днешния хубав празник  bouquet

# 234
Момичета, отивам към болницата  Hug 
Изтекоха ми водите преди половин час, имам си и контракции, реши се най-накрая моят младеж.
По едно стиснато палче за нас, моля  Heart Eyes
Кога е удобно време да си събудя щъркелчето? Wink 8-9 сутринта?

# 235
Moiraine, хайде, мила, с теб сме Hug

# 236
Moiraine, имаш стиснати палци и от мен, нека всичко мине бързо и леко  Hug

Mama Ivy, честито ви момченце, да ви е жив и здрав и много да ви радва цялото семейство!

# 237
Честито на Иви за малкото бебче, да е здраво и щастливо детенце

Moiraine, стискаме палци да бъдеш силна и всичко да се развие леко - пожелавам малко болка,бързо раждане, без шевове, здраво бебе и здрава мама  Hug

big mama, да аз днес съм много разсеяна. Знам,че е 7 април днес, но като съм чела поста на ройс и не знам защо съм го асоциирала с 8-ми   newsm78 Иначе за "циганите" - приемам забележката,ама то така си ми дойде отвътре  Grinning

И да се включа по темата за системите. Много съм чела по този въпрос и съм категорично против, ако няма някоя основателна причина. Като бях на преглед тази седмица, АГ-то ми си направи устата да ми предизвиква раждане със системи. Аз отказах и тя се съгласи. Еми така де, след като бебето не е тръгнало да излиза самичко и няма някаква опасност за моето и неговото здраве, защо трябва да се пришпорват нещата?

# 238
Moiraine, стиснати палци имаш и ти пожелавам всичко да приключи бързо, събуди щъркелчето далеч преди 8-9  Laughing

Brown_eyes, ама те се пробват, ако мине номера - мине!

Milish, чудни размери! Ние в твоята седмица бяхме 3 кг  Whistling Ако вървим така ще приключим над 4  #Crazy

# 239
Moiraine  хайде стискам палци леко бързо и безболезнено раждане!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт