Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 337
  • 714
  •   1
Отговори
# 495

Добро утро, банда! Поднасям ви закуската в леглото и ще се ориентирам към хладилника и аз!

Честита бебка Жанна на мама Doliva! Много радостни моменти заедно newsm51

Биг Мама, мерси за поздрава, по-късно ще го изтанцуваме след биричката   newsm24 dance пък току-виж това ти е последната реплика "признаци йок"  Joy

Съни  Joy имате си мивка 2 в 1 - миеш чинии и си взимаш душ  Laughing Хайде ела да се видим, че после нали ще разхождаме децата заедно  1stroller

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 08:48 от LadyDiDi

# 496
Добро утро на всички!
Имам въпрос към Шаманкатаслагам Мартин на гърда през 2.5-3 часа,но мисля че не му стига кърмата понеже като започне да суче в началото се чува как преглъща през първите 10 мин.и от там нататък мисля че само си суче без да поглъща нищо.Като стисна  излиза съвсем малко кърма на капки.Слагам го на другата гърда и пак се повтаря същото.Вдигам го да се уригне и като со оставя в леглото след 10 мин. пак показва че  е гладен.Как да разбера дали му е достатъчна кърмата?Два пъти му дадох добавка от 30мл.Ам и го изпива.Гърдите ми след кърменето са много меки и отпуснати,а преди си оставаха малко напрегнати след кърмене?

# 497
Цитат

Биг Мама, мерси за поздрава, по-късно ще го изтанцуваме след биричката   newsm24 dance

beer

cheers

Drunk

# 498
Привет мамчета

За мивката 2 в 1 и аз съм навита  Crazy

Ние вече сме се нахранили и спим , а батковците са на градина , то можело и да е тишина в къщи  #2gunfire

Без да съм Шаманка , мога да ти отговоря , че и ние се храним така , на двапъти .... но втория път пак си давам на бебка от мен да си се кърми , като се замислиш 30 мл не са чак толкова много. Даже искам да споделя , че 10 мин на гърда ми се струва много .  Аз кърмя на всяка гърда по 5 мин. после почивка и после след около 15 мин пак сме гладни. Явно бебенцата ни са хитруши.

Моят въпрос към Шаманка е
  Какви храни може да ядем за да увеличим кърмата си . Баба ми ме кара да ям лук . Пак ...

# 499
Здравейте,вчера на 10 април,Sonita е родила своя втори малък прекрасен син Давид 4260кг и 54см

# 500
Отдавам кухня две в едно под наем срещу палачинки, торти и домашен кекс newsm08

Лейди Диди, може и да се дотъркалям... Blush

# 501
добро утро аз заминавам за болницата само дано и мен не върнат стискаите палчета всичко да мине добре и да съм с нормално раждане весел и слънчев ден на всички мами и бебета Hug Hug Praynig Praynig

# 502

Честит малък Давид на мама Sonita! [/color]

Mirelka, успех и дано скоро се похвалиш с бебче!

Съни, хайде да се разберем по съседски да се търкаляме заедно натам  Scatter

# 503
  • Варна
толкова хубаво ми става като видя такива кратки мнения, в които се съдържа целия ни живот Simple Smile "Станах мама" Simple Smile)
  202uu

И айде стига с тази бира пък сега, аз си признах, че си пийвам с ММ вечер, ама има една кутийка в хладилника, неотворена и ме гледа всеки път от вратата като го отворя. Ама това да пия бира сама от сутринта... някак не върви, ни бременна, ни никак! smile3537

# 504
Добро утро мамчета.Виждам тук танци,нови бебоци.Настроението е на 6.Надявам  се денят за всички да е много хубав.Да са ви много послушни и усмихнати малките съкровища.
Аз тази сутрин гризнах дръвцето.Ходих да си взимам един запис от пощата,но на същото гише  се плащаха и режийни сметки.Имаше надпис,че тези със записите са с предимство и аз съответно се наредих отпред.От 10 мъже и една жена ,познайте-жената направи скандале гранде.И аз се напуших и стана страшно #2gunfire.В крайна сметка и дадох и двете си предимства и пожелах приятен ден,но все се чудя ..ЗАЩО все от жените имам проблем.Мисля и не си го обяснявам-3 подобни изцепки съм имала и все от жени...охх ядосах се много.Отивам да хапна нещо сладко,та да ми мине.Днес направих и последните пълни кръвни и урина и утре е кардиолога ,сряда се настанявам в болницата и чакам бебока.Готова съм с всичко,чакам само събитието.
Хладилникът ме зове дами,по-късно може пак да се включа.

# 505
Добро утро и от мен.

Честити бебчета на всички майчета. Отново съм изпуснала доста. Много е готино - едно такова пролетно и много бебчета  Grinning.

Аз се изгубих, защото вече започвам да действам за ускоряване на раждането. Вчера сутринта започнахме със секс и от 11 бяхме навън. Обиколки, обиколки. Прибрахме се към 19 часа и пак сме си 2 в 1. Направо се чудя защо го пих този магнезий 5 месеца?!? То не било толкова лесно да роди човек. Но пък днес е хубав ден, може и да станат работите.

Някой беше казал, че секса му е забранен - няма такова нещо - вече сме в девети месец. Най-много да родим  Mr. Green. Понеже миналата седмица май ми падна тапата и ме хвана страх от инфекции и ползвахме презерватив. Чувала съм обаче, че спермата омекотява шийката, та се чудя трябва ли да се ползва презерватив или не?

Хайде лек ден на всички, че се отправям на разходка.

Забравих да се похваля - най-накрая си имаме кошарка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/18792. Бебчо няма да спи в нея, така че ме устройва перфектно. Взехме я на промоция в Метро за 72 лв. Ако има още желаещи да знаят, че 3 цвята има в Метро Цариградско шосе, а други 3 в Метро Люлин. Така се наложи от Дружба да отидем до Люлин.

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 10:35 от vania_svet

# 506
Ваня, добре че се отчете. Айде идвай до Мола на разходка, току-виж се случило нещо  Whistling

Еrria, направо не мога да повярвам... аз откакто съм тук не съм имала проблеми - жени, мъже, баби и дядовци все ми се усмихват и ми отстъпват я ред на опашката, я място в метрото или по пейките в парка. Чак ми се струваше нереално. Но ето че съществува и друга порода хора...  #2gunfire

Хайде, отивам да правя тумбака красив за срещата... Вече имам чувство, че хората по улицата се чудят как така се разхождам с този огромен корем, все срещам едни любопитни погледи  Laughing сигурно ме съжаляват хората вече  Joy

И наистина е готин ден, от сутринта съм се разтанцувала, а ММ все ми казва да лежа, за да го изчакаме  hahaha  newsm57

# 507
  • София/Варна
Erria, на теб в пощата, на мен ми се случи на опашка за лабораторията в Поликлиниката. Можеш да си представиш бременна с тумбака рано сутрин, с болки в кръста и озверяла от глад, чакам 5-6 души, за да ми вземат кръв... Всички се правят на ударени, а на мен в корема ми свири оркестър Close

Една мама с малко дете посмя да направи забележка на хората от опашката и леле като отвориха едни усти #2gunfire Пуснаха ме все пак напред, но преди това научих всички болежки на бабите и дядовците...

# 508
Здравейте и от мен  Party
Все си мислех,че събота или неделя ще родя,но нищо такова не се случи. Снощи усетих болки,засякох..повтаряха се през 15мин и така около 4-5 пъти. После ми се доспа и си легнах. Но болката не беше тип менструална, ами беше някак си отдолу. Ама и аз как го обясних  Joy
Преди малко станах и усетих силно пронизване,баш си менструална болка. Но не се повтори. Да видим дали днес няма да стане нещо интересно  Laughing

Иначе съм на преглед днес и все се надявам да ми е последен преди голямото събитие  Hug

Erria, колкото пъти и на мен са ми правили проблем, все е идвало от жени. И аз не мога да разбера защо,но факт. В КАТ като ходих да си подавам документи за новата книжка, полицаят ме набута най-отпред и каза "ходи бе,жена,ти си с предимство". Аз едно такова плахо... и баш пред вратата един ми ти поглед - казвам ти смразяващ. Е,не ме пусна,каза да мина след нея.  hahaha

Спорен ден на всички, бъдете позитивни и всичко ще бъде наред  Hug

# 509
Диди мерси за закуската в леглото,не мога да  спра да ям тази сутрин.
Ваня вече мислих че има бебе.Тя спермата омекотява шийката,това е вярно,последно което четох за секса е препоръчително в девети месец.Който го може нека прави,ММ го няма до мен иначе бих го налитала всяка вечер след биричката  Mr. Green.Обаче как стоят нещата защото няма тапа незнам.А и без секс моята щийка е скъсена от две седмици,ама нъцки,никакво разкритие.Айде идваш ли до Мола?
Сега бях на прослушване отново,тоновете са на 6.
Ще чакам.
А за увеличаване на кърмата знам варено жито много помага.Даже аз му слагам стафиди,кора от лимон и орехи.Държа го в хладилника,десерт та дрънка. smile3503
Дани и Емо тя баба ти те кара да ядеш лук,защото по нейно време това беше начина да увеличи кърмата,но те тогава не са имали много разнообразие.Яли са хляб и лук.Лукът има голямо водно съдържание,ние го заместваме с вода,сокове и чайове,също и биричка. Mr. GreenАз май ще й стана фен,на биричката. Joy

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 11:19 от big mamma

Общи условия

Активация на акаунт