Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 397
  • 714
  •   1
Отговори
# 540
Честито на bvl, Murry и goldi81! Да ви растат здрави и щастливи бебчовците!
Mama Ivy много хубаво име сте избрали Wink Пресиян беше и моят фаворит, но мъжете ми вкъщи единодушно предпочетоха да е Преслав. Всъщност ето го и него : http://aprilki2011.snimka.bg/baby/le-soleil.584448
Успех на всички, на които им предстои скоро да видят малките човечета Heart Eyes

# 541
Привет,
Ей нямате никаква милост - толкова много пишете, че мамите 1 +1 нямат време да ви прочетат даже  Naughty
Честити да са  всички бебоци - здрави, щастливи и непобедими!

Ние сме добре, вече почти сме с режим на 3 - 3, 5 часа, но се дохранваме с АМ. Ми просто не става иначе - постоянно си е гладен милия и ужасно неспокоен. Поне 2 - 3 хранения са изцяло на кърма - изсукана и изцедена и се надявам да е наддал заветните 200 грамчета в сряда.
Пробвах разни схеми за кърмата, но за сега това е положението - няма да се отказвам, но не мога да си държа детето гладно. Ако нещата се регулират по нататък може да останем пак само на кърма.
На всички не родили мами, желая много късмет и безпроблемно и бързо раждане. Разказа на Елил ме впечатли много. Голям късмет, Браво за което!
Хайде това е за сега от нас, до скоро, че май е време да се храним  smile3504

# 542
БВЛ честита ти принцесааа!Водите в класацията с размерите!

Дето се вика,ако опиташ шоколадов ... друг няма да искаш. Joy
Hamburger тук беше мястото на емотикон,който ближе шоколадов сладолед,нооо...ще се задоволиш и със сандвич Mr. Green
Сандвича нали е с наденица? Mr. Green
Честито бебе Йоанна  на мама бвл!    bouquet
Честито бебе Константин на мама Голди!   bouquet

# 543
Здравейте след известна пауза от мен!
На 6. април малко след 12 на обяд се роди малкият ми син Недялко - с тегло  3350гр и 51 см. Раждането беше със секцио, малко по-рано, че юнакът се беше разбързал.
От няколко часа сме си у дома. Аз и Неци се чувстваме добре и се кърмим успешно!
Не съм имала време да ви изчета, но скоро ще се включваме пак.
За сега най-голямата забава е с баткото, който е ужасно любопитен около бебето.

# 544
  • Варна
Добре дошли на всички бебчета! Да са живи и здрави,много да радват всички,около тях.

# 545
Честити бебчета на bvl, Надиту, Doliva, Sonita, Murry, Ленито и goldi81! Да са им живи и здрави, да папкат, да спинкат и да растат весели и щастливи деца!

Добре дошли вкъщи на Mama Ivy и bvl!

Успех на Мирелка и Цъфс, стискам палци скоро да се похвалите с малките си съкровища!

brown_eyes, пожелавам ти скоро и ти да се срещнеш с бебо, щом всичко за раждане е налице  Simple Smile

При мен нищо интересно, ходя по разходки, но засега няма признаци, от време на време ми се стяга по малко корема и това е. Ама аз и предния път така бях, до деня, в който родих, нямаше никакви изгледи за раждане  Mr. Green Ще видим кога ще ни изненада бебка, чакаме я вече с нетърпение, особено каката  Heart Eyes

Хайде успех на всички, които им е дошло време и чакаме новини!

# 546
Лени чeстито ти второ момченце!
Знаех си аз,че по-рано се е появил юнака!

Е,как ве?Хот дог съм ти приготвила  smile3534

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 19:32 от petia47

# 547
Оцелях! Прибрах се най-накрая! Ноооо... на последните метри от вкъщи имах три прорязвания ниско долу в рамките на 5-6 минути, дано не е нищо сериозно. Хубавата новина е, че купих едно рокле Simple Smile памучно и приятно, вече имаме 3 избора на тоалет за изписването Simple Smile Дано да можете да видите снимката

Ама днес много щъркелови вести, тези бебета и щъркели нямат умора  Heart Eyes

Честито бебче на goldi81! Нека Константин расте силен и красив юнак!

blv, честита бебка! Грабнахте първото място с тези мерки! Да е жива и здрава и много да ви радва, а всичко лошо да е зад гърба ви!

Добре дошъл на Неци на Ленито! Да се гледате и слушате с този бързак!

Цъфс, успех и на теб, мила! Скоро да ни зарадваш с бебче!

Big_mamma, аз не съм изобщо  supermama в сравнение с теб!  Hug Айде подканвай го това бебе да излиза утре, нали е неговият ден Simple Smile И с Петя престанете да говорите за храна!!!  Joy

Mama Ivy, честито прибиране у дома! Нека Пресиян да ви слуша много и да папка лакомо  Heart Eyes

Eli_J, термин днес, ама бебе йок се получи, а? Пожелавам ти скоро да се радваш на бебешки плач  baby_neutral

Ваня, залагам за петък  smile3521

# 548
Лени чистито ти второ момченце!
Знаех си аз,че по-рано се е появил юнака!

Е,как ве?Хот дог съм ти приготвила  smile3534
Край по темата! smile3505 Ако ММ може да види отнякъде какви ги пиша. Sick
Честито бебе Недялко на мама Ленито!   bouquet
Ехх,тези роклички.Искааам и аззз.  Heart Eyes

# 549
Честити бебенца на всички нови мами! Много да ви радват малките съкровища! На прибратлите се у дома добре са си дошли   bouquet! Извинявам се, че не ви изброявам поименно!

# 550
Щъркелови вестиииии:

На 08.04.2011г. мама Deny1104 е родила своето синче с мерки 3900гр.,51см. Да им е живо и здраво и много да ги радва!

Дидка прекрасно рокленце си имате! Heart Eyes

# 551
Честити малки бебчета.Да са живи и здрави
Ние днес ходихме да слушат тоновете.Признаци за раждане нямам и казаха другата седмица пак да отидем.Ама аз мисля до тогава да съм родила.
Благодаря на мамите които разказват как са родили.Малко по лекичко ми става.
Le SoleilПреслав е голям сладур.Да расте весел и щастлив.
Момичета,ама темата за секса ми е слабото място.Иде ми ММ да го хвана и незнам кви неща мога да му направя Embarassed.Но тва е -търпение.
А,щях да забравя-свекървата е вече при нас,за да помага като се роди бебе,ама започна с въпросите за солта и маста и аз твърдо отказах тези остарели рецепти за хигиената.Маѝ малко се обиди,съжалявам.
Диди,хубава рокличка си купила.От сега ще я правиш манекенка.
Хаѝде това е от нас,на коремчетата целувки  love001 и със сексуалните фантазии тази вечер-умната. kiss

# 552
  • София
Привет от нас с макия Теди!

Честито на всички мами, които са родили наскоро. Нека бебчовците ви радват много и да ви изпълнят дните с щастие!  bouquet  bouquet  bouquet

Нямам много време да чета темата назад, но се надявам сокро заедно да се прехвърлим в "Родени 2011". Там попрочитам мартенската тема.

Иначе се гледаме с бебчо и се радваме един на друг. След малко първоначални трудности с кърменето вече напредваме. И при мен нещата са като при e.damyanova. При нас режима не е точно определен. Пробвахме се да се кърмим на поискване с малкия, но нещо много неравномерно става храненето и все е гладен, та и аз го дохранвам. Гледам да стимулирам лактацията, но....както дойде. Правя каквото трябва и гледам да не изпадам в депресии. В крайна сметка по-важното е да е жив и здравичък и да се гледаме спокойно и с любов.

# 553
Бззз фактор "Родата" е опасен. всеки се засяга. Моите родители се прибират другата седмица от Лондон, за да помагат. Наистина мога да кажа, че много разчитам на тях. Ама много. Знам, че ще ни обградят и тримата с внимание и няма да ни се месят, а ще правят каквото искаме. Ние разбира се ще се консултираме с тях.
Еееееех да бе така и със свекървата. Тя нагласила там някакви подаръци за малката, за които аз и не знаех и вече си бях купила (т.е. идват доста излишни). И представете си като бяхме у тях, тя само ми ги показа и не ми ги даде да си ги наглася (нали така се прави). Аз деликатно казах на ММ, че като ми дойде на крака няма да ги и отварям, а ги прибирам да си чакат реда, ако се стигне до тях изобщо. Бабешки акъли.
А за свинската мас и за къпане със сол ....  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Много лошо мнение имам по тия върпоси. А тя се опита много нагло да ми натресе уроци как да си гледам детето, дори преди да е дошло. Дори ми се разсърди като й казах: Не се притеснявай - ти си гледкай кокошчиците, а аз бебенцето. В крайна сметка циркове около майка и новородено не ни трябват (тук е ролята на баща ми - зловещия бодигард, от който всички над 50 в рода треперят и не смеят да противоречат  Mr. Green ).
Успех на всички с досадно присъстващи роднини и дано мъжете да са с всичкия си да уравновесят положението, за да се справим по-лесно. Съмнява ме обаче .... Поне ценни истории ще има

# 554
Момичета, прави ли ви впечатление, че изчерпваме темичката по-бавно от другите? Може би защото вече ни се разредиха редиците hahaha
Честито на всички родили и прибрали се майчета! Да са ви живи и здрави дечицата  bouquet

Аз от днес забелязах т.нар. майчина педя. Тоест онази педя, която трябва да има като разстояние между гърдите и началото на корема. Това уж е един от признаците за скорошно раждане, уж означава, че коремът е слязъл достатъчно надолу и в рамките на седмица трябва да се ражда Party Е, аз докато не видя, не вярвам. Дано да е така. Другото, за което се замислих, е че може би повечето от тези, които закъсняват с раждането, са пили магнезия до по-късно. Не знам дали е така, то при всеки е индивидуално. На мен ми го спряха още 6-тия месец. Дано да е от значение   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт