Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 396
  • 714
  •   1
Отговори
# 525
  • Сопот, Пловдив
Да са живи и здрави бебе Жанна на мама Doliva, бебе Давид на мама Sonita и бебе Моника на мама Murry!   1stroller 1stroller 1stroller

Erria, и на мен хиляди пъти ми се случва през бременността да ме пререждат, да не ми отстъпват място или да се сърдят, че служителите ме карат да минавам първа по разни гишета. И днес бях в болницата да питам личната лекарка нещо, не бях се и засилила да пререждам някого, но чакаха само жени, нито една дори не ме попита дали не искам да мина преди нея, седят си насядали по пейките и се обръщат на другата страна. А именно в пощата преди седмици една служителка ме вбеси до небето, бях да пускам един колет, тя накара 3 други клиенти, които бяха след мен на опашката да минат преди мене, защото бяха за плащане на сметки и това й било по лесно като процедура, отколкото пускането на колет. Ама каквото е, хубавото е, че ми се е случвало и обратнато, да ми отстъпват ред на някои места.

Днес си взех решението за еднократната помощ при бременност и очаквам паричките до края на месеца  smile3508 .
Бях при ЛЛ да разпитавам за вариантите за педиатър в Сопот и останах много разочарована - или една лекарка, която знам, че е много сопната и никой не ми я препоръчва, или една друга, която обаче е от друг град и преглеждала в нашата болница общо 4 часа седмично. И сега се чудя коя да си избера.  newsm78

И на мене всичко живо вместо "добър ден" ми казва "Ти не роди ли вече?". Отсега ме дразнят, а не мога да си представя, ако пренося, сигурно ще искам да ги удуша.

Сега се замислих, че както съм решила бебето да се казва Симон-Мартин дали няма да реши да излиза точно на 14-ти, когато Мартиновците имат имен ден.

# 526
Щъркелова вест - Murry вече е мама на Моника с перфектни мерки 3,100 кг и 49 см след планово секцио!
Да са живи и здрави!
Ето това му се вика superwoman  supermama.Хем пазарува,хем щъркелови вести разнася а и оставих я на масата с други коремчета.
Диде да се отчетеш какво си напазарила.
Честито бебе Моника на мама Murry!   bouquet
Честито бебе Давид на мама Sonita!   bouquet
Петя ,предизвикваш ме да бъда малко цинична.
Цитат
Биг мама да не е само твоя мъж ве?Я си харесай някой в мола и го сгащи в тоалетните Няма на къде да мръдне като го заклещиш с тумбака  
.Искам си моичкия,шоколадовия  Mr. Green.Дето се вика,ако опиташ шоколадов ... друг няма да искаш. Joy .Ройс и тя да каже.Може би не го мисли в момента,защото има други грижи и има разочарования ,но като му дойде времето ще предпочита същото.
Аз се прибрах от срещата,много добре ми действат.А те и майските мами са като манекенки.Направо ми събирате очите ,момичета.А аз не мога да се понасям вече,толкова съм неугледна.Съжалявам,че не можах да учавствам и в пазаруването,но трябваше да се прибирам,еми не е лесно да си мама на 4-ма.

# 527
  • Сопот, Пловдив
big mamma, специално бащата на детето не го искам изобщо, ама на мене шоколадовите мъже са си ми слабост от преди това, още като си ги гледах като тийнейджърка по плакатите  Laughing . Преди последната ми връзка, пак бях доста дълго време с друг чернокож, ами влечат си ме  Crazy . Ама все пак не си ги избирам само по цвета на кожата, де, излизала съм и с руси, и синеоки.  Mr. Green  Joy

# 528
Честити бебе Жанна на мама Doliva, бебе Давид на мама Sonita и бебе Моника на мама Murry!

Успех на момичетата, които раждат днес.

Отчет след разходката - само умора. Бебо още си е вътре. Отивам да спя.

# 529
Много ми "харесва" въпроса "Ама ти няма ли да раждаш вече?". По този повод,тук във форума,имаше статия на 10-те най-мразени въпроса от бременните. Та ако ти го зададат този въпрос, отговора бил "Да почвам ли?".
Съгласна съм.  smile3521

# 530
Честити нови бебенца  Hug Да растат здрави и щастливи деца

Аз се върнах от прегледа. Всичко мина много спокойно, разкритие 4см  Party Плацентата ми е узряла супер, бебе ниско. Абе всичко е наред Simple Smile Сега само чакаме. Бебка малко големичка, главичката 9.7см  ooooh! и според АГ ще е малко трудничко,че съм била с малък таз. Абе не знам,вече това като че ли не ме тревожи,божа работа.  smile3521

В много добро настроение съм, ражда ми се Simple Smile

Стискам палци на раждащите днес Simple Smile Всичко да мине по вода  Hug

# 531
  • Пловдив
brown_eyes -ето ги вече и първите резултати от дългото чакане, хайде следваща стъпка бързо и лесно раждане !!!  Hug

# 532
Dnes v 7.30 se rodi sina mi Konstantin 3600 gr 50 sm

# 533
Ама вие не родихте ли вече???
До най-стърчащото косъмче на главата ми дойдоха с тия досадни въпроси. И понеже нали не излизам и в единия път, в който реша, че ми се полага свежа разходка ме заливат с такива не въпроси, а направо кометари на статуса.  Sick

Ройс, ти спомена по-горе, че си подала документи за еднократна помощ преди раждането. На мен ми казаха, че не се полагала на всички и после за още много такива помощи ме отказаха да пробвам. Всъщност какво ни се полага? На фона на целия хаос в държавата и факта, че въпреки, че раждаме деца все от нейде ни орязват, не ми се иска да пропускаме нищо, отредено със закон за нас.
До тук за помощите разбрах следното: имаш право на такава в общината, в която записваш детето и от Социалните също. Разбира се излязоха информации, че не всяка община имала такъв бюджет за насърчаване на семействата.
После може с мъжът да се пробвате в социални за помощ в размер на 120 лв (не съм сигурна дали не беше и 100) за отглеждане на дете до година. За това се иска служебна бележка и за мама и за тати от работодателите за последни 6 или 12 месеца. Знам, че доход на член не трябва да превишава 350 лв.

# 534
  Здравейте! Влизам набързо да се похваля, че днес ни изписаха и вече сме си вкъщи  Grinning
  Синът ни се казва Пресиян и е много сладко мишле, по-нататък ще кача някоя снимка в албума.
  Ще има да разказвам за раждането, но когато имам повече време, че сега съм в ролята на звероукротител- баткото е неудържим да пипа, мачка, друса бебето, да му бърка в очите, ужас  ooooh! И това ще премине, но още му е много интересен новия член на семейството ни. Иначе засега добре прие новото попълнение- радва се, ама мечешки  Crazy
  Вече се кърмим успешно, като малка помпичка е Преско. Още съм на тръни за запушвания, но дано този път ми се разминат.

# 535
brown_eyes - Ако ти позволят пробвай да си изискаш да родиш поне полуседнала - даже като е по голяма главичката трябва да си на колене , но надали в наша болница биха ти го позволили . Има едни упражненийца за разкачване на таза  -на колене правиш котешки гръб с издишване , изправяш гърба и даваш крак назад ... дано ме разбра . И айде леко и от мен  Hug  .

Мирелка днес трабва да е влязла в болница , дано да се е поддала лесно и да не се мъчи много.

# 536
Добре дошли вкъщи на мама Иви и малкото сладкишче Пресиян !!!  bouquet
Дано всичко е така добре и занапред при вас.Много се радвам и поздрави на всички останали
мамчета.Аз все още си чакам,пък да видим какво ще стане с тази моята мързелива мома Mr. Green

# 537
Честити бебета на Murry и goldi81!

Ама то така е  - гъз глава затрива  Mr. Green
Хахахаха

# 538
Привет момичета!

Стана така, че едва днес мога да ви се похваля- на 6 април се роди нашата малка Йоана! Всъщност тя не е никак малка, защото се появи с размери 4,450 кг и 53 см. Както знате трябваше да родя с планирано секцио, но за мое щастие сутринта преди операцията ми изтекоха водите и започнаха леки контракции. Това ме успокои, защото бебка също си беше избрала тази дата, за да се появи. А лекарите бяха доволни, че операцията ще е със започнал естествен родов процес, защото организма бил готов по биохимичен път.
Раждането мина добре, след това имах доста проблеми, но няма да ги споделям, за да не притеснявам онези, на които им предстои. Всичко обаче е минало и ето 6 дни по- късно сме си у нас. Кърмим се успешно от 3 дни, Йоанка предимно яде, ака и спи Simple Smile Тази нощ беше малко нервна, но се справихме(в болницата, където родих, щом се раздвижиш и се почувстваш по- добре, ти оставят бебето за денонощна грижа, това обаче не е много удачно).
Честито на останалите, които са се сдобили с рожби!Нека бъдат живи и здрави!
Тези дни се надявам да ви изчета предишните страници!

# 539
БВЛ честита ти принцесааа!Водите в класацията с размерите!

Дето се вика,ако опиташ шоколадов ... друг няма да искаш. Joy
Hamburger тук беше мястото на емотикон,който ближе шоколадов сладолед,нооо...ще се задоволиш и със сандвич Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт