Подсъзнанието може всичко 39 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 72 360
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Вела, поклон.

# 256
  • Варна

Честит празник на всички цветя в темата!

# 257
  • София-в сърцата на моите деца
Днес е Цветница! Честит имен ден на всички, които носят имена на цветя и дървета! Да сте живи и здрави и много, много щастливи! Нека на всички живота да е изпълнен с усмивки и цветя!  bouquet  bouquet  bouquet

# 258
Щастлива съм!

Моят татко вече официално е смехурко като мен   bouquet Днес е шестият ден от неговия първи курс Смехотерапия.

">#at=33[/video]

Танцуват ми се смешни танци от радост............

# 259
  • В друго измерение
Честит празник на всички цветни вълшебници!

Момичета и момче  Hug Иска ми се да ви помоля за съвет...да се извиня, ако е коментирано или звучи лаишки  Praynig
Чудя се напоследък как да забравиш някого, който изскача в мислите и тези бързи, несъзнателни флашове, които ти минават "пред очите"? Гоня го от мислите си, тоест усетя ли се, че пак се появява утвърждавам, концентрирам се върху друго, но появата му в мислите и визуализациите са изненадващи и неконтролируеми, дали се разбира какво имам предвид  Thinking
Не ми носи негативна емоция, напротив, този човек беше знак, че творя реалността си, но и че имам още много да уча, благодарна съм, че се появи, защото ми показа, че двете ми големи желания са на път да се случат. Само че, по пътя на израстването, с него направих погрешна крачка, и сега нещата не са розови, всъщност никакви не са.
Струва ми се обаче, че това негово присъствие в мислите ми или спира появата на нов човек, или спира подобрение на нашите взаимоотношения.  Thinking Нещо повече, не само че постоянно изскача в мислите ми и картините в ума ми, но и напоследък не успявам да визуализирам съзнателно друг, неопределено лице, просто не успявам да видя друг освен него, колкото и да се съсредоточа  Thinking
Та, реших да ви попитам, как изчиствате такива неповикани мисли? Утвърждения и хо'опонопоно си правя, когато усетя нахлуване на мисъл за него контролирам доколкото мога, концентрирам се върху друго...и все пак той си се появява и то често, много често.
Как мислите, да продължавам по този начин ли?
Много, много ви благодаря, че ви има!   bouquet

# 260
Честит празник! Желая ви здраве, любов и всичко, от което се нуждаем да идва в нужния ни момент!
Моля ви за полжителна енергия и подкрепа!

# 261
Heartbeat аз съм нова така да се каже тук,затова с техники не мога да ти помогна,но мисля,че ти подсъзнателно не искаш да се отърсиш от този човек и затова техниките не ти помагат Thinking
И още нещо да питам Blush ето този линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=526621.msg16351962#msg16351962 вече не е активен,откъде мога да ги намеря тези практики и дали това,че са на руски няма да ми попречи да ги усвоя?

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 20:43 от sladurka

# 262
Чета и препрочитам темата често, всеки път ми памагате да излезна от дупката, в която чувствам че съм на моменти.  Тази вечер чета за първи път "Подсъзнанието може всичко", не намерих Тайната- освен филма, който съм гледала ми се иска и да си препрочитам нещата. Има ли качена книгата някъде? Благодаря ви!!!    Hug

/преди няколко години благодарение на този филм промених изцяло представите, мисленето и желанията си и резултатите не закъсняха  Wink/

# 263
# 264
4естит празник,нека в сърцата ви влезе любовтта и светлината! Flowers Sunflower txtloves

# 265
nikitita, ето оттук можеш да свалиш "Тайната"  Hug

http://truden.com/download-file-1351.html

# 266
Нещо не мога да се ориентирам откъде точно да си пусна терапията. Благо-даря ти,че откликна!

# 267
nikitita, ето оттук можеш да свалиш "Тайната"  Hug

http://truden.com/download-file-1351.html

Много ти благодаря. Hug  Вече мога да си набележа опорните точки и да действам. 

# 268
  • Universe

Камбаните стихват.

Еква в нощта

дъхът на цветята.
...

Башо

# 269
Честит понеделник от мене!! И много радост, любов и щастие през тази седмица пожелавам на всички ни!!

Хайде на щуравото настроениеееееееееееееее

Общи условия

Активация на акаунт