Подсъзнанието може всичко 39 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 72 305
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Лени, его-та спихваме всякакви...............

# 571
Поздравления за Vox!!!

# 572

Б Л А Г О Д А Р Я   В И   
Ч А Р О В Н И    Ф Е И !

От здраве да се неотървете!

А lenny_pld както винаги ме накара да изрека -
С У П Е Р   С И !

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 16:51 от sis8

# 573
привет момичета  Simple Smile
първо-rainbow-историята,която си написала  така ме развълнува  Crazy
второ-към sis-мила изпращам ти колкото пожелаеш вълшебна сила,днес мога да прегърна целия свят,така че имам в излишък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
искам да се похваля-желанието ми,свързано с много близък човек за мен,се изпълни на 100% днес цял ден летя,сякаш са ми поникнали крилца и всичко оттам тръгна на хубаво
освен това моите заплетени дела от вчера,днес се разплетоха и всички спънки почнаха да изчезват,просто днес сякаш стана чудо!много съм щастлива и окуражена и вече на 101% вярвам,че когато желаем нещо с цялата си душа,дори да изглежда невъзможно,вселената ни помага да се реализира Sunglasses
желая много успех на всички и вече вярвам в чудеса,затова ги пожелавам и на вас! Hug Hug Hug

# 574
  • София
Честно казано понякога се страхувам, че аз съм Праведния поп! Че не разбирам знаците му и лодките и хеликоптерите.

Хей, Вени, не си само ти  Heart Eyes и двете се катерим по камбанарията  Joy

Радвам се, че историята ви е харесала. Честно казано в началото, когато я зачетох реших, че не е интересна. Но накрая вече ми стана ясно за какво става въпрос. И е много поучително. Всяко нещо идва при нас за добро, колкото и лошо да ни се струва.

Аз имам молба да ми пуснете линк или обяснение как да се справя с една полудяваща тийнейджърка преди да е подлудила мен  ooooh!
Наскоро писахте нещо за разговор с АЗ-а или нещо подобно.

# 575
Като се върнах назад в старите теми разбрах, оформянето на желанията нещо съм го сгрешила- но здраве да е. Нова съм имам да се уча Grinning

# 576
Всяко желание е ВЯРНОТО, щом идва от сърцето ти, щом е за добро и щом хората са свободни по своя воля да се случат нещата в твоето желание.

# 577
Аз имам молба да ми пуснете линк или обяснение как да се справя с една полудяваща тийнейджърка преди да е подлудила мен  ooooh!
Наскоро писахте нещо за разговор с АЗ-а или нещо подобно.
И аз имам тийнейджър-много е интересно Grinning.
Техниката е Разгвор с Висшия Аз тук
Пробвай и ХООПОНОПОНО тук Peace

Днес ми се случи нещо много хубаво-БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ!

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 21:11 от Sweta

# 578
Хайде пак аз - трети ден под ред ми се случват чудеса!

Благодаря! Благодаря! Благодаря!!!!!

А всъщност всичко едва сега започва...................

# 579
  • София
Рейнбоу, хубаво е да знаеш, че не си сам!
Благодаря за думите, че "Всичко, което ни се случва е за наше добро!"

Пожелавам на всички ви най-прекрасни празници! Сбъдване на всички желания!

И много, много любов!

All we need is love!

# 580
Цитат
....И тъй недейте се грижи, и не думайте, какво ще ядем, или какво ще пием, или какво ще облечем? (защото всичко това езичниците го търсят;) понеже Отец ваш небесни знае че имате нужда от всичко това.....

......

Праведният поп

В едно малко селце в долината станало наводнение. Къщите се пълнели с вода, започнала евакуация. Само селският поп не тръгвал. Усамотил се той в църквата на най-високото място и продължавал да се моли. Идвали хора при него и го канели да се качи в лодките им, той обаче отвръщал:

- Благодаря ви, деца мои, но аз цял живот съм се уповавал на Господа и сега вярвам, че той ще дойде и ще ме спаси.

Цялото село било вече залято от водата, започнали да идват хеликоптери за останалите хора, а попът се качил на камбанарията и продължавал да се моли, отказвайки да се качи и на хеликоптер.

Накрая, хванал се за кръста на купола на камбанарията, отхвърлил предложението и на последната лодка да се качи в нея. И се удавил.

Понеже наистина бил праведен човек, отишъл в Рая. Срещнал там веднъж Господ и с огорчение го попитал:

- Господи, защо така направи – аз цял живот Ти служих вярно, не се отклонявах нито за миг от Твоя път, защо ме остави да се удавя?

- Е, човече, не обвинявай Мен – аз толкова лодки и хеликоптери ти пратих …

Има една стара тибетска приказка, която много обичам. Нарича се „Бащата на Велик като луната". Един беден човек след дълъг и усилен труд успял да събере пълен чувал с жито. Бил много горд с това и когато се прибрал у дома си, окачил с въже чувала на една от гредите на къщата, за да го предпази от плъхове и крадци. Оставил го да виси там и като допълнителна предпазна мярка решил да прекара нощта под него. Както си лежал, започнал да си мисли: „Ако успея да продам това жито на малки количества, ще спечеля повече. Със спечеленото ще мога да си купя още жито, което също ще продам. Не след дълго ще стана богат и с мен ще се съобразяват в обществото. Момичетата ще тичат след мен, ще се оженя за красива жена, после ще имаме дете... сигурно ще е момче... А как ще го наречем?" Човекът се озърнал и погледът му спрял на малкия прозорец, през който се виждала изгряващата луна.
„Какъв знак! - помислил си той. - Какво предзнаменование! Това е наистина добро име. Ще нарека детето Велик като луната..."
Докато човекът се отдавал на мечтите си, един плъх пропълзял по гредата и прегризал въжето, с което бил завързан чувалът. В момента, в който човекът произнасял думите „Велик като луната", чувалът паднал и го убил на място. Разбира се, Велик като луната никога не се родил.

от Tибетска книга за живота и смъртта Согиал Ринпоче  
http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%D2%E8%E1%E … EC%FA%F0%F2%F2%E0

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 21:55 от InteIIa

# 581
  • Universe
Исках да пиша нещо и , без да искам натиснах някакъв бутон. Познайте какво изкочи  Shocked

"Всеки, които следва своя Път - знае и може всичко. Само едно нещо прави изпълнението на желанието невъзможно - страхът от провал." (в български превод звучи малко по-различно "Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал", но на мен руският вариант ми допада повече, или просто днес е във връзка с желанията)

"Всяко едно търсене винаги започва с „Късмета на на­чинаещия” и винаги завършва с „Изпитание за завоева­теля”.

Паулу Коелю

Хораааааааа, такава енергия струи от темата, че някак си, е невъзможно да не станат желанията.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

InteIIa   bouquet

# 582
"Хораааааааа, такава енергия струи от темата, че някак си, е невъзможно да не станат желанията"
Lenny,така е,аз като вляза в тази тема сутрин и се зареждам за целия ден Grinning
благодаря ви,че ви има и съм много щастлива,че ви открих! Hug Heart Eyes Hug

# 583
  • София
За лека нощ и силата на любовта...

Децата в едно семейство започнали спор помежду си, кого майка им обича най-силно и като не могли да се разберат помежду си, отишли при нея да го разреши. Майката взела една свещ, запалила я и казала: -Тази свещ съм аз, а нейният пламък - моята любов! След това взела още една свещ, запалила я от своята и казала: -Това е първородното ми дете. Аз му дадох от своя огън, своята любов. Нима от това пламъкът на моята свещ намаля? Пламъкът на моята свещ остана същия. И така тя запалила толкова свещи, колкото деца имала, но пламъкът на нейната свещ останал все така топъл и силен.

Благодаря ви, че ви има!

# 584

Има една стара тибетска приказка, която много обичам. Нарича се „Бащата на Велик като луната".
Не го разбрах.
Стана ми много тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт