Подсъзнанието може всичко 39 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 72 323
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Благодаря за прекрасната тема на всички - активно пишещи, четящи, докоснали до мъдростта на другите и споделящи своята мъдрост и истини. Hug

Честит празник на всички празнуващи! Здраве, късмет и много чудесни дни! Hug

# 601
здравейте момичета, искам да поздравя първо всички именници с празника!!!
Искам да ви споделя моите притеснения - имам едно единственно желание, което е свързано и с един мъж. Усещам, че трябва да се боря за него ....обаче в един момент ми писна и вчера си казах, че се отказвам от това си желание. Само, че някъде бях прочела, че ако искаш нещо и вървиш към постигането на целта си - ти си във пълна хармония и си на вибрационно ниво със желанието си. Но аз отказвайки се от него се почувствах зле- и усещам как мислите ми се борят с мен и ми казват да продължа, дисбаланс усещам във себе си това ми казва че не съм избрала правилната посока. Моля ви посъветвайте ме как да постъпя?

# 602
deniluda, формулирай желанието си по отношение на любовта и каква искаш да виждаш, да възприемаш и да чувстваш себе си в тази любов. Остави конкретния човек. Първо, може това да не е най-подходящия човек за тебе. Второ, този човек има свободна воля, която може да му диктува, че той не желае да бъде с тебе. И двамата имате право да се изпълнят желанията ви!!

На мене ми отне години да схвана тази проста максима по отношение на пускането на желанията. Пожелавам ти ти да стигнеш до тази най-изконна същина на силата на подсъзнанието бързичко  Laughing Твоята сила не е сравнима със силата на Вселената и ако Вселената възприема, че за тебе има по-добро и/ или че с настояването си ти извършваш насилие над този човек, ще подпомогне изпълнението на твоето желание, ............. ама друг път  Mr. Green

# 603
  • София
Честит празник на всички!
Наскоро гледах ютилисима предаването  за фън шуй,как да привлечем пари.В една делва се слагат ориз 5 камъка и пари,поставя се в югозападната част на хола и се разбърква с ръка всеки ден.Немога да се сетя камъните какви трябва да са?Ако някой е гледал,моля да сподели?
Благодаря ви

# 604
  • на острова на мечтите
Добър ве4ер на вси4ки и 4естит Имен Ден на имениците  bouquet
Напоследък 4ета много и уж вси4ко ми е ясно,ама то4но в момента, когато намеря някаква опора про4итам неЩо то4но противоположно и пак ме обхваЩат съмнения, дали вси4ко е така както мислех. В края на краиЩата се полу4ава така,4е колкото пове4е нау4авам толкова пове4е разбирам, 4е ниЩо не разбирам Sad newsm78.  Днес, най спокойно си 4етях моят лЮбим Тери Прат4ет " Кръглият свят", написана със съдействието на двама /дано не ме лъже паметта/математици Iаn Stewart e Jack Cohen, малко странна симбиоза, но обЩо взето интересно се е полу4ило, и про4итам следното: "Колкото до идеята ,4е слън4евата система е плод на твор4еството на свръестественна сила, заЩо ли Някой Свръхестествен с малко себеуважение би създал неЩа толкова сложни и объркани?"...." ЗаЩото неЩата се усложняват от слънцето, ето заЩо" Цитирам по4ти дословно и веднага ми дойде на ум, 4е във вси4ко,което 4етох до тук не открих никъде да се споменава влиянието на слънцето в наШето съЩествуване? newsm78 Луната да,звездите и съзвездията съЩо, но СЛЪНЦЕ никъде не съм среЩала, освен в зодиака/дом на слънцето/
Не успях да про4ета вси4ко,но ми се доЩя да споделя с вас и да си избистря малко идеите/главата ми е пълен хаос,веоятно заЩото 4етох много напоследък и "водите "са малко объркани newsm78/
Ще ми е интересно да пораз4епкаме тази идея.  love001 hugПриятна събота и неделя

# 605
Момичета, ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН!

На именниците- още едно и по-голямо ЧЕСТИТО! И НАЗДРАВЕ!

Благодаря на всички, които се отзоваха със съвети и съпричастност към предишния ми пост за нападнатото ми кученце. - Diva, Sun  bouquet.за нагръдника съм сагласна и моето предишно кученце имаше такъв, справяхме се много добре с него, но беше пинчерче. А сега имам 10 килограмов дакел. По-трудно се вдига!Но му търся подходяща каишка. Naughty
Благодаря ви още веднъж и прощавайте за отклонението.

Чета една книга и ви я препоръчвам горещо-" Анна , бабата на Исус" на Клер Хатсонг. Има я в спиралата.

danilu,  Не си прочела нищо за влиянието на слънцето върху нашето съшествуване? newsm78
прощавай- не искам да съм остра- но какво сме ние без слънцето? Без него няма живот.Не съм чела Тери Пратчет, но като гледам какво пише - нищо не съм загубила. Всички ние сме взаимно свързани  и хора и планети и всички същества- част от които смятаме за неживи.

# 606
  • на острова на мечтите
Пак съм аз Heart Eyes Не съм се изразила правилно/цитатът не е на Терри, а на един от двамата математици. И имах предвид не слънцето като светлина и изто4ник на топлина и живот, а влиянието му върху духовният ни живот, както например вси4ко, която е написано за луната, за лунните фази, за съзвездията? ВсъЩност забравете Hug Hug Знам 4е когато денят е обла4ен и наШето настроение е такова, но ми се ЩеШе някак си да разтълкувам тази фраза. Ще се справя сама. А Терри Прат4ет е страхотен/поне за мен/

# 607
Честит Празник на всички и от мен! Десс и аз приличам на човека от притчата, лошото е, че го разбирам и пак се мъча понякога(почти винаги) да променя другите, а не себе си  Embarassed Ще трябва да си я напомням постоянно. Много благодаря!

# 608
И имах предвид не слънцето като светлина и изто4ник на топлина и живот, а влиянието му върху духовният ни живот,

имах впредвид това-  дано ти даде яснота.

http://www.sirius1-bg.net/sirius/dict1/71helios1305.htm

вярно е, че и времето ни влияе. Живея в Благоевград и тук времето е хубаво днес. Grinning

# 609
danilu, примерно ако позачетеш по въпроса за стихиите..... По своята мощ огънят е трудносравним с каквото и да било по скорост на развихряне, по трудност на овладяване, по своенравност, по неочакваност. При работата с него е необходима максимална предпазливост, преклонение, уважение (без съмнение към всички стихии е така!!!!!), кротост, смирение... А кое поражда първичния огън на нашата планета? Слънцето.... Това са просто така думички, пък ти си ги разширявай, тълкувай, чети си, разсъждавай, чувствай. Просто подхвърлена идея. Слънцето е топлината и източникът на живота. Без Слънцето нашата земя би била просто леденостуден къс скала. Или поне толкова ни казва науката. Така че да благодарим на Слънцето, че ни дава дом и уют, за да ни има.

# 610
  • София
Вероятно по въпроса за слънцето би бил полезен Дънов. Доколкото зная, братята посрещат изгревите, гледат слънцето и такива неща. Не може да няма нещо писано по въпроса от езотерична гледна точка при това положение.

# 611
Здравейте момичета!
Чета ви с интерес,но рядко пиша.Темата е страхотна и  научих много неща,които в момента ми помагат да се справям в живота.
Сега чета втората книга на Мариана Илиева - Тунел,Светлина и  още нещо...........Чели ли сте я?Какво ви е мнението за нея?

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 09:18 от svetli333

# 612
  • на острова на мечтите
Добро утро.Благодаря ви за вниманието и отговорите,но аз имах предвид неЩо друго/ преди доста време ми беШе попаднала една публикация за влиянието на слънцето върху зодиакалните знаци,т.н.
"домове" и бяха 12.Доколкото си спомням зависеШе от 4аса на раждане и зву4еШе обЩо взето така:
Дом на слънцето1,2,3...до 12 дом. Но оттогава не ми е попадало ниЩо подобно и ми дойде на ум, 4е не съм отдавала зна4ение на това,как всъЩност слънцето влияе на наШата съдба. За влиянието на луната има много информация и там горе долу темата е избистрена/в моята тикви4ка/,но за слънце съм си направо неграмотна. А доколкото си спомням в тази статия/не успях да я изровя между книжата/ се отдаваШе голямо зна4ение на позицията на СЛЪНЦЕТО върху нас.
Приятна неделя мили, а аз Ще продължа да ровя и ако  намеря статията, Ще ви я пусна.
Извинете,4е не слагам 4уденка,ама като мина на кирилица не ми излиза на клавиатурата.

# 613
Влиянието на Слънцето е от изключително значение за духовното развитие - много по важно от лунната магия за богатство и късмет. Истински богатства идват на Земята оттам, и е важно да сме съзнателни и осъзнати за тях и съзнателно да работим за тяхното възприемане - примерно с посрещане изгрева на Слънцето, мисъл за центъра на Слънцето и слънчевата енергия...
http://dox.bg/files/dw?a=96fe3b773c

# 614
В понеделник ше си връщам книгите в библиотеката. Искаше ми се да взема нещо леко за четене за вазаимоотношенията между хората, как да се преодолява напрегнатите моменти на работа, в къщи и подобни.....
Ако някой се сеща за някаква литература, ще съм му благодарна   bouquet
Не мога да чета на комп и това е  Crossing Arms Grinning

Общи условия

Активация на акаунт