Подсъзнанието може всичко 39 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 72 325
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, нов тренажор за интуицията (за който има интереси и цели в тази посока  Embarassed  bouquet)

# 616
Слънчевата енергия доставя на човека онези материали, които са необходими за съграждане на Причинното тяло – основата на неговата мисъл. Човешката мисъл се съгражда от образи, които Причинното тяло създава: мисъл без образ не съществува. Следователно човек не може да мисли, ако няма в съзнанието си никакъв образ. Образите за нещата се крият в Причинния свят. Затова именно човешката глава трябва да бъде изложена на слънчевата енергия. Изложена на слънчевите лъчи, в човешката глава се развиват такива центрове, които са необходими за съграждане на Причинното тяло.

„Окултна страна на живота”,

# 617
  • Tам през Атлантическия океан
Животът се поддържа от Слънцето, а се пречиства от Луната. Всички нечистотии на Земята се изчистват чрез Луната. Ако разбираме законите на Луната, ще знаем по-добре как да се чистим и лекуваме. Много болести могат да се лекуват чрез лъчите на Луната. Затова ще поставим между нас и Луната среброто.

Луната изтегля всички отрови от Земята. Ако не е Луната положението на хората щеше да бъде ужасно. Почти половината от злините, които хората извършват на Земята, Луната ги изтегля. Тя е място за чистене. Силата на чистенето идва от Слънцето; а Луната го изпълнява. Външната страна на красотата се регулира от Луната, понеже образът на Слънцето не го виждаме. Образът на Луната виждаме, а Слънцето не го знаем какво е. Виждаме само светлината му, а какво е вътрешно, не знаем.

Вътрешните планети се изявяват отвътре - навън, от центъра към периферията. Външните от периферията към центъра. Всякога, когато човек има желание да му дадат нещо, Луната действува. Когато има желание да даде нещо, Слънцето действува. Когато си тъжен, това е Луната; когато си радостен - това е Слънцето. Когато обичаш - това е Слънцето, когато не обичаш, това е Луната. Когато си доволен, това е Слънцето, когато не си доволен, това е Луна.

Луната регулира растенията на Земята. Приливите и отливите, кръвообръщението в растенията се регулира от Луната. Ако Луната в теб е добре поставена, разбирам, че кръвообръщението в тебе става правилно.

Луната не помага пряко на растенията в растежа им, но косвено: когато тя грее, растенията спират процеса на растене. Когато човек завижда. Луната е взела надмощие в него; тя обича да заблуждава, да лъже хората. Нейният кредит е в лъжите. Но трябва да знаете, че всяка планета оказва и добро и лошо въздействие върху човека, а не само отрицателно.

Всички растения вечер растат. Месечината вече въздействува върху тях.

http://www.e-psylon.net/dot/index.php?item=article&action=vi … p;article_id=1273

# 618
deniluda, формулирай желанието си по отношение на любовта и каква искаш да виждаш, да възприемаш и да чувстваш себе си в тази любов. Остави конкретния човек. Първо, може това да не е най-подходящия човек за тебе. Второ, този човек има свободна воля, която може да му диктува, че той не желае да бъде с тебе. И двамата имате право да се изпълнят желанията ви!!

Това значи ли, че не можеш да си формулираш желанието за конкретен човек, точно поради причината, че всеки има свободна воля и не можеш да накараш някой насила да те хареса?
Питам, защото срещнах някой, който определено много ми привлече вниманието и имам усещането, че беше взаимно, но никой от двамата не се реши да направи крачка поради това, че сме в бизнес отношения, видяхме се доста за кратко, а и в момента вече ни делят хиляди километри. Но определено имаше нещо....
Сега съжалявам, че аз не бях по-активна, сетих се за клипчето Dare и ме е яд, че поне не опитах, сега поне щях да съм наясно със ситуацията.
Много ми се иска да пусна желание, но не знам как да го формулирам, за да е успешно....
Направо се чуствам като ученичка, а съм си на дърти години  Blush

# 619
Здравейте,
Усещам приятна умора след прекрасните празнични дни! Реших да надникна тук и с удоволствие констатирам, че вие сте изкарали приятно. Мииии май наистина има нещо, във въздуха ли, в сърцата ни ли, или просто Господ сипе, сипе върху ни благословения, а може би просто ние сме се отпуснали, ядем, пием, веселим се и по този начин сме отворили широко порти за Неговите чудеса! Grinning
Darena  Hug
Рози в съветите, които отправяш има толкова много мъдрост, прочетох ги с удоволоствие.

Весело настроение на всички! Вярвам, че колкото по-дълго съумеем да го запазим толкова време и ще се радваме на сбъдване на наши желания и мечти. Grinning

Благодаря ви че пишете тук, колко много позитивизъм излъчва темата!

# 620
  • В друго измерение
Олее, Nadia79, в подобна ситуация съм, само дето той направи крачката, но после нещо рухна...тоест аз знам, че се желаем, и не знам какво неправилно правя, че нещата не се случиха...  Cry Не съм правила нищо специално, именно за да не влияя на неговите желания, но не успявам да изчистя подсъзнанието си от неговото присъствие... Embarassed
Много ще ми бъде интересно какво ще те посъветват  Hug
Тези дни някои неща, за които наистина съм забравила и не съм пожелала съзнателно, тоест не съм си казала "ето, сега ще поискам", а ей така, от нищото, се случиха и ми е мноооогооо хубаво..но се замислих за минали неща, когато не съм знаела нещата, които знам сега - и установявам, че при мен нещата се случват наобратно - когато вътре в себе си мисля, че няма да стане, когато пиша сценарий с неслучване - и хоп, то става...замислих се, че е така и с връзките ми - всеки с когото съм била сигурна, че ще стане, си е заминавал бързо-бързо, а тези, за които съм си казвала "не, не, той никога няма да остане с мен, няма да ме обича" - те ме преследват с години... Outta Joint
Май съм в период на тотално объркване...
Последната ми опака случка беше с мобилните - пет месеца проигравах наум сценарий, в който ми идва луда сметка и отивам да се карам - пък ми дойде една мънинка, смешна сметка  hahaha Но ужасно благодаря! Благодаря!
Всички сте така прекрасни, много ме зареждате и ви благодаря, че сте тук  Hug
Ох, пак се разприказвах, всеки път изсипвам куп неща  Embarassed Простете, обичам ви и благодаря  Hug

# 621
# 622
Изглежда момичета никой не се интересува от нашите терзания и проблеми .... Благодаря

# 623
  • Tам през Атлантическия океан
deniluda , много го мислиш  Wink
обърни нещата  Wink обичай се и ще бъдеш  желана  Hug 

# 624
  • София
Момичета, може ли енергия за дъщеря ми, боледува отдавна, вирус, но вече е на антибиотици, с упорита кашлица и бяло течение... нещо и аз напълно загубих нервите си, все едно никога нищо не съм чела и упражнявала...някаква ужасна майка съм, която вика на болното си дете, срам ме е от себе си Embarassed...Сори за минорния тон!

# 625
  • Добрич
Енита, любов и светлина за дъщеря ти! Нека ангелите и помогнат за скорошно възстановяване!

# 626
Енита Two Hearts
http://www.youtube.com/watch?v=w6yk2M-K4-0&feature=player_embedded#at=228

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 00:24 от InteIIa

# 627
  • Universe
deniluda , Nadia79 на мен много ми помага разговорът с Висшия Аз на човека - изливам си душата в един монолог и чакам - винаги до сега съм получавала много ясен отговор скоро след това (не казвам, че този отговор ме е удовлетворявал винаги Peace)

Ще имате предвид следното правило: когато сте развълнувани, сутрин или вечер, концентрирайте ума си към края на носа или към центъра на веждите. Във веждите вътре, между космите има празнина, наречена "празнина на безмълвното наблюдение, на Божествения ум". Ще се концентрираш, ще държиш ума си буден, докато ти дойде една светла мисъл, едно просветление. Да кажем, че решаваш един важен въпрос. Спри ума си върху него и след малко ще проблесне една малка светлина, ще ти дойде една светла мисъл, която ще те напъти към този път, в който трябва да тръгнеш. По някой път, когато на хората им дойдат големи страдания, свиват веждите си. Когато човек свие веждите си, той несъзнателно концентрира енергията ума си към центъра на веждите… Щом концентрирате ума си нагоре, вие го проектирате от центъра на главата си към Слънцето, т.е към централното Слънце на духовния свят… Щом проектирате ума си към веждите, нагоре, непременно твоята мисъл ще донесе някакво благо в живота ти.

ФОРМУЛА НА СЪСТРАДАНИЕТО (за справяне с конфликтни ситуации, хора и за научаване на житейските уроци)

Луиз Хей "За Любовта"

Не настоявайте тя да пристигне веднага. Може още да не сте готови за нея или да не сте достатъчно напреднали, за да привлечете онази любов , която желаете. Не се примирявайте с когото и да е само за да сте с някого..........." “........Любовта е най-мощната целебна сила, която изобщо съществува. Аз се отварям за любовта. Желая да обичам и да бъда обичан......

....Изпращайте на всеки когото познавате, мисли на комфорт, приемане и подкрепа и любов. Осъзнайте, че както вие изпращате тези мисли навън, така и получавате обратно такива.

.......Вие заслужавате да бъдете обичани. Вие сте толкова красиви. Вие сте така изпълнени със сила. Вие се отваряте за всяко благо. И така да бъде..........”

Луиз Хей

Енита, Направи си заземяване

# 628
ЕНИТА Two Hearts Two Hearts Two Hearts
ИЗПРАЩАМ ЕНЕРГИЯ ЗА ТВОЕТО СЛЪНЧИЦЕ!

МОЛИТВА НА УЧИТЕЛЯ ДЪНОВ ЗА ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ
Боже, силний и крепкий, лекарю на всички лекари и носителю на всяко небесно разположение, дойди и заживей в мен и ме очисти от всяка нечистота. Измий ме от всяко зловредно влияние на лошите и пакостливи духове и спаси тялото и душата ми. Направи от тялото ми Твой храм, а от душата ми създай скъпоценно съкровище на Твоите заповеди и добродетели.
Като изтръгнеш всяко зловонно петно от душата ми и заличиш досегашните ми грехове и постъпки, разпростри над мене Твоята чудотворна благодат и животворна сила, като ми дадеш здраве и неподатлив за спънки и умора дух.
Далеч отстрани от мене всяко вредно желание, всяка мрачна мисъл, казана от нашия противник, защото Ти си, Боже, лекар над лекарите - най-вещ и най-могъщ. Амин.

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 11:27 от sis8

# 629
deniluda , Nadia79 дано да ви помогне техниката с разговора с висшия Аз,споделете после. Аз също по-късно ще го пробвам и ако има резултат ше пиша веднага,не знам защо,но ми се струва,че непременно ще има резултат.

Момичета на първа страница видях линк за програма 25 кадър,но е платено тегленето За какво става на въпрос,стана ми интересно? (пък и руски грам не знам)

Общи условия

Активация на акаунт