Подсъзнанието може всичко 39 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 72 416
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
lenny_pld , благодаря за отзивчивостта  bouquet За съжаление не мога да ти дам линк... Embarassed Гледах повторението на предаването на другия ден сутринта... Търсих го в нета, за да мога да бъда полезна, но не успях да го намеря.

# 391
http://www.vbox7.com/play:e44b8f4f?r=google

Ехааа, намерих го Laughing Виждам дори, че това е част втора, сега ще търся и първа Laughing

# 392
  • Tам през Атлантическия океан
Проснулась, умылась, нарядилась, улыбнулась и пошла УКРАШАТЬ МИР !

момичета  Hug

# 393

Ако е възможно, би ли споделил кои утвърждения, молитвени формули и молитва имаш предвид?

пратих на ЛС.

Относно олимпиадите и постиженията - по-важно е вътрешния мир, хармонията, положителна енергия да излъчва детето.
Цитат
"Когато разумните същества ви разглеждат, те разглеждат само движението, пътищата на силовите линии във вас, а не се занимават с вашата външна страна. "

# 394
Най-точните утвърждения за себе си, както и за друг човек са тия, коитоизлизат от сърцето. Готовите формули са 'внесени отвън" и не винаги помагат  Simple Smile

# 395
  • Русе
  Всеки ден се моля, да не греша за детето си. Да мога да му дам свободата да се изрази, но и да го предпазя. Виртуален свят, по късно и наркотици - опасности има. Дано любовта и мислите ми го защитават. Не разчитам само на това. Всеки момент говорим и обсъждаме, как се чувстваме,какво искаме,какво правим и как го правим. Непрекъснато спорим,често се караме. Хубавото за сега е,че имаме връзка. Дано тази връзка продължи Praynig, предстои му да расте и да влиза в по сложни възрасти.  ooooh!

# 396

момичета  Hug

Я тоже!!!  Hug

Деси  Heart Eyes

# 397
Добър ви ден, милички прекраснички феести чудеести  Grinning

Днес съм в особено добро настроение. Вчера си приключихме един проект и сега съм доволнаааа - аз обичам добре свършената работа  Party Party

Работкам си тука и междувременно планирам разни разходки до Батак и после летните приключения. Четох още за местата, които си обсъждахме тези дни. И за Аладжа манастир новото произлезе, и за Демир Баба теке. Вчера обядвах с една приятелка от Добрич и много си говорихме. Тя хем още като дете е дошла в София, но се интересува.

Изпращам ви един поздрав от мене

# 398
Благодаря на всички за съветите! Ние непрекъснато говорим, и аз наистина се опитвам да му помагам във всяка една ситуация, но явно нещата в последната една година не ми се получават както трябва и затова ви поисках съвет. Благодаря!

# 399
Относно олимпиадите и постиженията - по-важно е вътрешния мир, хармонията, положителна енергия да излъчва детето.
Напълно съм съгласна,такова е и моето мнение.
Благодаря за съобщението и отзивчивостта ти.  bouquet

# 400

момичета  Hug
Изглежда ми да е нещо хубаво, може ли превод за неразбиращите като мен Embarassed Hug

# 401
влез при седмокласниците и ще видиш, че вероятно всички са като твоя юнак. Там си споделяй и търси работещи методи.
  Там недей. Всички ходят по минимум на 3 олимпиади и се класират за национални и международни.  Laughing
Е, аз затова изоставих темата за "моя" набор, там всички четяха свободно още на 5 години...
Аз пък съм майка на такова дете и какво, трябва да се чувствам  виновна , че съм научила детето си да чете и пише по- рано от първи клас?
Аз не виждам драма, когато някой може и знае повече от мен или от детето ми , за мен по –голяма „драма” са такива изказвания или натрапване  на знанията и уменията на детето. Това че някой знае или може , респективно не знае или не може нещо в ранна възраст не означава само по себе си нищо. Но да си ограничавам детето , защото някой не иска да учи , или няма време или не може да учи своето , за мен е неприемливо!

Цитат на: Vox populi link=topic=575126.msg18536693#msg18536693

Цитат
"Когато разумните същества ви разглеждат, те разглеждат само движението, пътищата на силовите линии във вас, а не се занимават с вашата външна страна. "
Това е и моето усещане!    bouquet

# 402

момичета  Hug
Изглежда ми да е нещо хубаво, може ли превод за неразбиращите като мен Embarassed Hug

Heart Eyes Събудих се, измих се, нагласих се, усмихнах се и тръгнах да крася света!  Laughing

Изкушавах се да напиша "наконтих се"  Embarassed Embarassed Laughing вместо "нагласих се".

# 403
  • Tам през Атлантическия океан

момичета  Hug

Я тоже!!!  Hug

Деси  Heart Eyes

Смотрю на себя в зеркало-красавица! Присмотрелась...Блин....БОГИНЯ!

Wink

Супер ме зареждат  Laughing намерих ги тези сентенцийки в руската тема  Hug

# 404
  • Добрич
Искам да споделя с вас един филм - Еволюция на съзнанието. Едва ли ще научите от него нещо ново, защото всъщност повтаря нещата, за които си говорим тук, но информацията е поднесена по заинтригуващ начин - съпроводена с подходяща музика и чудесни картини. Мисля, че ще ви хареса. Освен това филмът е български и е само 43 мин. Просто всичко, което обсъждаме е представено по много сполучлив начин.

Еволюция на съзнанието

Цитат

Преди 16,4 милиарда години започва всичко, което днес познаваме. Съществуват девет еволюционни цикъла, които определят хода на нашето съзнание. Сега сме на прага на последния. Епохата на хомо сапиенс завърши. Това, което ни очаква в края на 2012 година не е края на света, то е нещо много по-добро. Този разказ е за света, в който живеем и за нашите взаимоотношения със самите нас, с хората около нас, с природата и с Вселената като цяло. Той ни кара да прозрем истината, че ние самите тези, които определят хода на събитията. А в действителност знаем твърде малко за всичко това.
Красиво поднесен, съчетан със силно въздействаща музика, този филмов разказ ни отнася отвъд всекидневието и ни кара да се замислим за това: „Къде сме ние в този свят?”

Линкът е към Замунда, а там в момента май има трудности с отварянето - влизам през Интернет експлорер. /Опера и Мозила, не ми отварят тракера, старата версия на експлорера също./

Общи условия

Активация на акаунт