Подсъзнанието може всичко 39 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 72 407
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Рози, това от Смехотерапия ли е организирано?

От същите треньори се води.

# 376
Друго много емблематично място на суфите/алианите в България - Демир баба теке, красиво, интересно магнетично, енергийно заредено... Който веднъж е бил там не може да не усети особената атмосфера.  Мястото има и интересна история разбира се... http://razhodka.com/2010/06/demir-baba-teke/, http://www.bgjourney.com/Architecture/ghost/Demir%20Baba%20Teke/demirbaba.html "Случайно" попаднахме в деня в който правят нещо като събор там... Прекрасно е. И пълно с история. Наблизо е и прословутата свещарска тракийска гробница част от комплекса Сборяново...
Рози, като имаш повече инфо за второто място, непременно сподели моля  Hug
Лени, благодаря за Руми ...  Hug

# 377
  • Добрич
Христос Воскресе

Вела, този Клисурски до Вършец ли? Има и друг клисурски до Банкя. Този до Вършец е уникален, такава сила ми даде преди няколко години, че още спомена ме зарежда.
...

Да, за същия става въпрос. Бяхме там три дни. Великденската литургия беше много хубава. Въобще мястото е чудесно, само дето е доста далече от Добрич.  Grinning

Миналата година бяхме в Капиновския манастир, но там литургията беше свършила преди 00 часа. Когато отивахме не знаехме това и бяхме разочаровани. Тъй като във Великотърновската епархия не достигали свещениците, се налагало един свещеник да обикаля по няколко манастира в нощта на Възкресението. В Присовския манастир например литургията започнала след 01 часа. Но хората и на това бяха доволни, защото иначе остават без Великденска литургия.

Ето снимки:

Клисурски манастир

Тези дни посетихме още Осеновлашкия манастир Седемте престола, Черепишкия манастир и Дряновския манастир. Снимки обаче от тях все още не съм качила.

Друго много емблематично място на суфите/алианите в България - Демир баба теке, красиво, интересно магнетично, енергийно заредено...
...
Наблизо е и прословутата свещарска тракийска гробница част от комплекса Сборяново...
...

Миналата година посетихме Свещарската гробница, но не съм знаела, че наблизо има Демир баба теке. Могилата е много добре стопанисвана - с помощта на климатици поддържат постоянна ниска температура, а вътре се влиза с найлонови торбички на краката. За съжаление снимките не са разрешени.  Confused

# 378
Да, Демир Баба теке е невероятно място, а и цялата околност също, там ми е минало детството, баба ми и дядо ми живееха в Свещари, а сега и моите родители от няколко години. Свещарската гробница е под егидата на Юнеско и е наистина отлично стопанисвана, пожелавам на всички да я посетят.
Вела , аз имам снимки отгоре върху могилата, но още преди да разберат, че отдолу има гробница Joy, може би съм 3годишна някъде.
Вълшебен ден, момичета   bouquet

# 379
  • Добрич
А ние си направихме снимка пред врата на могилата с найлоновите торбички  на краката.  Mr. Green

Тракийската могила наистина е хубава, но цената от 10 лв. за вход според мен е висока за доста семейства.

# 380
Днес гледах повторението на предаването на Камелия... Темата беше за Норбеков. Очарована съм от нещата, които видях. Жалко, че живея в провинцията и не мога да присъствам на подобни курсове. Иска ми се да прочета повече за системата.

# 381
  • Universe
Днес гледах повторението на предаването на Камелия... Темата беше за Норбеков. Очарована съм от нещата, които видях. Жалко, че живея в провинцията и не мога да присъствам на подобни курсове. Иска ми се да прочета повече за системата.

bobkas, аз, като голяма фенка на Норбеков Laughing, веднага се притичвам на помощ   Заповядай   bouquet  
Би ли пуснала линк с предаването Hug

И аз искам съдействие - някой беше дал линк за аудио библията за сваляне, не е посочен на първа , ако някой си спомня, нека да го посочи Praynig

П.П. Намерих го

# 382
Здравейте! Чета ви вече година и половина и благодарение на това аз и живота ми се преобърнаха на 180 градуса. Само че сега съм изправена пред проблем и ви моля за помощ. Сина ми е на 13 години и благодарение на прекрасната възраст, в която навлиза аз се чувствам напълно безпомощна. Прекрасно дете е, но точно сега когато трябва да се готви за кандидатстване той седи и гледа в една точка, влюбен е и нищо и никой не може да му повлияе. В темата са обсъждани методи за деца, но винаги говорите за малки деца, а аз се притеснявам че точно в този момент той трябва да бъде много концентриран, а него не го интересува абсолютно нищо. Моля ви помогнете!

# 383
  • София
Е, моят е на 8, не е влюбен, но е такава блейка, така не му се учи, че чак го боли. Mr. Green
Я остави методите и подсъзнанието и иди в "нашите деца"/мисля така се казваше подфорума, там, по възрасти, влез при седмокласниците и ще видиш, че вероятно всички са като твоя юнак. Там си споделяй и търси работещи методи. Със сигурност все някой трик ще сработи при твоето момче. А иначе, можеш да пробваш някоя молитва за него или разговор с Висшия му Аз Mr. Green

# 384
  • Русе
влез при седмокласниците и ще видиш, че вероятно всички са като твоя юнак. Там си споделяй и търси работещи методи.
  Там недей. Всички ходят по минимум на 3 олимпиади и се класират за национални и международни.  Laughing

Темата е интересна,защото ние някак си се нагаждаме с нашето подсъзнние,но за децата ни е сложно. Хем да им дадем свобода да развият себе си и вътрешното аз,хем ако го оставя на самотек,от ПСП няма да мръдне.  Twisted Evil

# 385
Има утвърждения, молитвени формули и молитва, които могат да се използват за помощ на други хора.
+ аромотерапия - мента и салвия скларея

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 21:15 от Vox populi

# 386
  • София
влез при седмокласниците и ще видиш, че вероятно всички са като твоя юнак. Там си споделяй и търси работещи методи.
  Там недей. Всички ходят по минимум на 3 олимпиади и се класират за национални и международни.  Laughing
Е, аз затова изоставих темата за "моя" набор, там всички четяха свободно още на 5 години, а на 6 бяха подхванали класиците - "Парижката Света Богородица" пълното издание. Crazy
А моят...да не казвам, че срамота Mr. Green

# 387
  • София

Laughing

Наистина, не ходи там.
 Моят син е на същата възраст и се печем на същия огън, но не знам да има формула, която да ти помогне. Ако откриеш, сподели.
 Както Клонка ти е казала, опитай да поговориш с висшия му АЗ. И вярвай, че ще стане това, което е най-добро за него.

# 388

Темата е интересна,защото ние някак си се нагаждаме с нашето подсъзнние,но за децата ни е сложно.   
И на мен ми е интересна тази тема.Последното ,което прочетох е да си съчиним някакъв текст във връзка с  конкретната ситуация и да си го тананикаме с някаква позната мелодия от" мама ми купи днес" или подобна-весела,приятна и да вмъкнем личен елемент,това е важно.Пример:Детето учи с голямо удоволствие,подготвя се за изпита и мама е доволна.Дървено се получи,но разбирате идеята.Аз си тананикам от два дена пък да видим.

# 389
  • Бургас
Има утвърждения, молитвени формули и молитва, които могат да се използват за помощ на други хора.
+ аромотерапия - мента и салвия скларея

Ако е възможно, би ли споделил кои утвърждения, молитвени формули и молитва имаш предвид?
Аз досега знам две молитви и ще ти бъда благодарна, ако дадеш повече инфо.

A m b e r , КЛОНКА,   202uu

Общи условия

Активация на акаунт