Подсъзнанието може всичко 39 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 72 359
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Слава на Бога!

Момичета, едното ми желание от тази сутрин (аз наистина писах между 9:51 и 9:53 часа) се изпълни.............

Благодаря ти за изобилието! Благодаря ти, сила! Благодаря ти за успеха!

# 496
  • София
Супер, Рози! Аз пък не успях да се включа, защото докато четях какво се пожелава сега и то времето минали! Блейка!

# 497
Момичета страхотна тема, случайно ви намерих и сега отивам да чета   bouquet

извинявайте за спама  Blush

# 498
  • Добрич
Здравейте!

Отправям към вас зов за помощ. Нужна ми много положителна енергия, за да се справя със служебен ангажимент.  Налага се да помогна при решаването на конфликта между двама човека и техните родители по най-добрия за всички начин. Днес успяхме да ги убедим да се споразумеят извънсъдебно, но все още не всичко е окончателно. Затова ви моля - изпратете положителна енергия за Кишан и Иван и близките им. Без да искам служебно съм намесена в отношенията между тях.

Благодаря ви на всички!

Да бъде най-доброто за всички страни, замесени в ситуацията!

# 499
Вела  Hug Hug Hug
Пожелавам ти най-благоприятен изход и ако можеш не приемай нищо лично, разреши нещата професионално като страничен наблюдател и специалист.
Приятен ден!

# 500
Ох, момичета. Аз пък взех да си пиша желанията, написах 10 и след това прочетох, че луната е без курс. И сега се чудя да изгоря листа и утре вечерта евентуално да ги напиша наново  newsm78

# 501
Може ли да попитам от началото на новолунието до кога попринцип може да се пишат желания ? Гледам, че ще пишете  утре  Thinking ? Ако някой си е пожелал по-малко от 10 желания в промеждутъка от 2 мин. какво ще стане ?

П.С. Рози така ме обнадеждиии Simple Smile

# 502
Вела, ако искаш връзка с много добър медиатор, ми пиши на лични. Гарантирам, че е прекрасен професионалист и чудесен човек!

# 503
Здравейте за първи път пиша в тази тема,защото чак сега я открих и не мога да ви опиша колко много се радвам,дано ме приемете.От много време исках да намеря хора с които мога да говоря спокойно за тези неща.Първите си стъпки в тази насока направих преди повече от 10 години,чела съм доста книги,открих ви случайно от темата за НЛП.От София съм всичките ми приятели ми викат Роси.

# 504
и аз искам да си напиша желанията,но дали изпуснах времето? Embarassed
  bouquet

# 505
  • Tам през Атлантическия океан
и аз искам да си напиша желанията,но дали изпуснах времето? Embarassed
  bouquet
Имаш 2 седмици луната сЕ е увеличаваща се през това време  Wink

Не се вманиачавайте  Wink  че ще се престараете  Whistling

Успех   bouquet

Bella Hug ми отиди де , послушай себе си не нас тук  Wink

# 506
Не се вманиачавайте  Wink  че ще се престараете  Whistling

ИднЪ мЪниачка в темичката ни стига....  Embarassed (Сиреч аз, дето писах на един дъх за две минутки без замисляне, без притеснения, без уловки кое точно как формулирам.... Просто си излях сърцето и благодарих.)

# 507
  • BG
И аз си написах желанията, чакам резултатите  Hug
Пожелавам сбъдване на всичките Ви желания.

# 508
Темата наистина е страхотна   bouquet
аз четох... но дано не съм досадна, може ли малко да ми разясните за желанията   bouquet
Вела дано доброто и успеха бъде с теб и разрешите проблема така, че всички да са доволни  Praynig

# 509
Рози, да ти имам скоростта!  smile3535 Mr. Green
Вела, изпращам своята положителна подкрепа и желание да стане най-доброто  Flowers Sunflower
Желанията може да са и по-малко според мен, важен е не броя им, а вярата, че ги заслужаваме и че ще се сбъднат. Ще припомня тази статийка в тази връзка Peace

Общи условия

Активация на акаунт