Подсъзнанието може всичко 39 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 72 345
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Рози, да ти имам скоростта!  smile3535 Mr. Green

ААаааааааааааааааааа, аха аха да отговоря "нЕма да сЪ мотаме сЯ", ама честно казано не смятам да си присвоявам на Създателя благоволението като мое достижение.

Толкова съм щастлива!!!! Днес е моят ден!

Момичета, време е в моя живот да танцувам валс..............

# 511
и аз искам да си напиша желанията,но дали изпуснах времето? Embarassed
  bouquet
Имаш 2 седмици луната сЕ е увеличаваща се през това време  Wink

Не се вманиачавайте  Wink  че ще се престараете  Whistling
Успех   bouquet
Две седмици за писане на желания Crazy А трябва ли непременно да ги горим след това?
Рози ама наистина ли толкова бързо ти се изпълни желанието? Или беше нещо много дребничко?

# 512
здравейте
от няколко дни ви чета,връщам се назад в по-стари теми,гледам и тук да не ви изпусна дирята Simple Smile
страхотна тема и толкова е уютно сред вас,дано да има местенце и за мен!днес си купих пирамида и утре ще пиша желания Heart Eyes  много се вълнувам
успех на всички в сбъдването на това,към което се стремите и искате най-силно и ви благодаря,че ви има! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 513
Беше нещо гигантското от вида невъзможни, немислими, трудни, инатливи и ред други такива определения на най-свидните, но и най-проклетите желания, които ни проверяват характерчетата.

Този път номерът май беше, че имах две минути, за да напиша 10 желания, а аз пиша грозновато, та се и стараех, за да ги прочете Вселената все пак ясно, а да не се получи като с големия тенис.... И ясно усещах, че нямам време за увъртане във формулировките - кратки, ясни, прости, директни, честни, открити, от цялото сърце, от най-дълбокото в мене. Моите си желания.

И после се разплаках. И сякаш това пусна водите през Авгиевите обори. И после всичко се нареди по най-добрия за всички ни начин.

Обичам Вселената! Обичам Добрия Бог!!

Благодаря от цялото си сърце за чудото на днешния ден.

Благодаря! Благодаря! Благодаря!

# 514
nnboo, rosikosefi, добре дошли  Hug

nnboo, пирамидата за какво ще я ползваш?

# 515
nnboo, rosikosefi, добре дошли  Hug

nnboo, пирамидата за какво ще я ползваш?

в предни теми четох,че написаните желания се поставят под пирамида Embarassed сгафила ли съм,че си купих,защото обикалях днес да си намеря точно с тази цел и бях безкрайно щастлива,когато си намерих.Не беше според описаното във форума,но тази така ме грабна,все едно ми каза-"аз съм за теб"-малка стъклена пирамидка с изображението на Богородица и син Heart Eyes  гледам си я днес цял ден и й се радвам.Дано не съм разбрала погрешно с желанията...

# 516
nnboo, добре дошла при нас, мила  Hug
И честита пирамидка!  Grinning Щом тя те е избрала, значи не си "сгафила"  Wink
Радвай й се, напиши си желанията, остави листа под нея и "пусни" желанията  Hug
Успех! И да се похвалиш после!  bouquet

# 517
nnboo , аз пък съм го пропуснала това, благодаря за инфото Hug Изобщо не си сгафила, още повече щом си усетила, че тази пирамида е "твоята". Зная, че пирамидата има силна енергия, така че според мен ще помогне.
Утре ще потърся повече информация за пирамидите, че ми стана интересно

mijjjka, писали сме едновременно  Hug

# 518
nnboo, добре дошла при нас, мила  Hug
И честита пирамидка!  Grinning Щом тя те е избрала, значи не си "сгафила"  Wink
Радвай й се, напиши си желанията, остави листа под нея и "пусни" желанията  Hug
Успех! И да се похвалиш после!  bouquet
благодаря Heart Eyes
с нетърпение чакам утрешния ден,за да посрещне желанията ми Grinning
следя ви с огромен интерес,а ако имам с какво да се похваля,ще пиша Praynig
спокойна вечер на всички мили феи тук Simple Smile

# 519
последно малко вмъкване към Starlight-Герасимов Богомил, "Тайнствената сила на пирамидите"
смятам да я потърся и да се информирам повече,днес ми я препоръчаха
хубава и спокойна нощ! Heart Eyes

# 520
# 521
И аз си пиша желанията на лист,но не бях чувала за Луната и ограниченото време и ми стана интересно.Иначе мога да кажа,че 80% от желанията ми се сбъдват,но с големите все още нищо не става и дори знам защо.Та много се радвам за Рози,че и се е сбъднало голяма желание.

# 522
  • София
Исках да ви питам, сега като напиша нов списък, какво трябва да направя със стария?
Също, дали мога да препиша желанията, които не са се се сбъднали (то май нямам такива  Sad)?

Мисля днес да седна и да помисля друг начин на формулиране на желанията.

И още един въпрос, днес мога ли да си направя карта на желанията, като вече е минала Луната без курс, но все пак не са минали 48 часа от новолунието?

# 523
Момичета чета ви с удоволствие. За първи път ви пиша - искам да попитам как пускате желанията си. Simple Smile

# 524
Здравейте!
За пореден път се убеждавам че ако нещо искаш много силно,то се случва!
Този път за пример е моят син,който искаше една играчка която така и не намирахме.Тази сутрин трябваше да излезем рано,и токато вървяхме той се обърна и ми каза че сега ще купим този малък скейтборд.Аз разбира се обясних че едвали по това време някой ще е отворил.Но каза:"щом го искам значи сега ще го има".
Е познайте, на една сергия играчки и там нашата онемях.

матей 7
Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори,. 8защото всеки, който иска, получава; който търси, намира;

Общи условия

Активация на акаунт