Подсъзнанието може всичко 39 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 72 308
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • I want it all and I want it now.
Здравейте.  Аз обърках датите и си писах желанията на 2. Като ,бях убедена ,че е 3.   ooooh!. Вчера ми се сбъдна едно от желанията. Поздравявам ви с тази песен.

# 526
И от мен един въпрос. Може ли желанията да не са 10?
Преди време си бях правила списък с 25. Това някаква нова техника ли е с десетте?

# 527
  • София
Значи се прецаках, че се спрях като видях, че е вече 53 минути станало?! май трябваше да пиша още. Ами сега предполагам също може?

# 528
Според Жан Спилър :

НАПИШЕТЕ  Вашия списък с желания до 8 ЧАСА СЛЕД ЗАПОЧВАНЕ на НОВОЛУНИЕТО - ТОВА Е НАЙ-СИЛНИЯТ ПЕРИОД  /но може и до 48 часа след началото на Новолунието/,

така че все още може. За закъснелите пишещи желания искам да приложа и това:

http://bven.blog.bg/poezia/2011/05/03/pomosht-ot-lunata-mai-2011 … ie-v-telec.740310

Има много важни и интересни аспекти от живота, които новолунието в Телец  подпомага  Simple Smile  bouquet

# 529
Момичета, стига сте се втелясвали  Wink
Никой с нищо не е закъснял, Новолунието едва е настъпило Grinning  Пишете колкото желания искате  Hug

# 530
  • Tам през Атлантическия океан
 Laughing mijjjka

Аз  ги пущам мойте гА нЕма наплив  Joy т.е. не точно на деня  Whistling а понякога даже и не пиша   просто си пожелвам  ....... Grinning

# 531
............Аз  ги пущам мойте гА нЕма наплив  Joy ................

Дес, аз тебе отдавна те подозирам, че тайно практикуваш смехотерапия, ама предупреждавай като ще пишеш такива неща, бе момиче, че като прихнах аха аха да си наплюя ризата с кафе и после да ходя тука като някой плювльо из офистЪ....

# 532
  • София
А, написах си ги вече - пет излязоха! Използвах готовите от линка, които ми допадат и отговарят на случая, но сега се замислям дали не са много общи и едни такива неясно дали се случват настина...?!

# 533
И аз написах желанията си, общо 17 на брой.... Rolling Eyes Чудех се и друго-имам 2 желания, които се самоизключват-едното е да се върна на старата си работа, другото е да си намеря по-подходяща работа с прекрасно заплащане LaughingПървп написах за старата си работа, но после пък си помислих, че там вече съм бита карта и викам чакай ще напиша за нещо по общо...Правилно ли съм направила, според вас?

# 534
  • I want it all and I want it now.
Нинчето Можеш да напишеш -Желая да получа най подходящата за мен работа.

В събота гледах Laughing: Шеметна сделка. Препоръчвам ви го. Разказва се точно за желанията. Как трябва да внимаваме какво си пожелаваме ,че може да се сбъдне. Умрях от смях.

# 535
Сега се сетих точно за играчките,моя син много искаше да има бакуган Драго те всички го искат,но този бакуган се намира изключително трудно да не кажа почти невъзможно и за рождения си ден Март месец си беше харесам камионче и друг бакуган клопка,отиваме в уречения ден моя син взима камиончето и започва да рови да извади клопката и в един момент надава радостен вик,това е Драго,стана ми страшно приятно,че след няколко месечно търсене стана сяхаш случайно и дори ми излезе 2лв по евтино. Grinning

# 536
  • на острова на мечтите
Добър ве4ер мили ентусиасти Heart Eyes Комплименти на вси4ки, на които желанията им са се сбъднали HugХа сега се поотдръпнете, 4е и ние дето сме малко настрани да се уредим Joy
Аз все съм много скарана с датите и писах в4ера следобед Peace Днес дописвах Joy, ама искам да питам отново/някой преди мен беШе попитал,ама не видях да е полу4ил отговор/, та какво се прави после с листа с желанията и каде да си го държим/в каЩи ли, в 4антата, пред икона? И не ме взимайте на мезе, ако прецените, 4е въпросът ми е малко глупав/или много глупав/ Embarassed
Имам и една молба, някой да ми напиШе името на Луиз Хей на английски Praynig,4е с превода4а не ми става и не можах да го открия в 4и4ко Гоогле
Много ми е хубаво с вас, Бог да ви благослови вси4ки hug  love001

# 537
аз днес си написах желанията Grinning
а протетох в блога че трябвало да се държат някъде близо до нас. Rolling Eyes

# 538
  • Бургас
И аз днес си написах желанията и за първи път се съобразих с това, в кой знак е луната и за какво, точно отговаря  Телец. Използвах това, което Лени беше дала във форума. Дали защото до сега не се бях съобразявала с тези указания, желанията ми или се случваха тромаво или въобще не се получаваше. Както и да е, сега усещам, че нещата ще се случат и ми е едно такова превъзбудено, все едно е просто въпрос на време. Чувството е невероятно, щастие.

# 539
  • Добрич
Момичета, благодаря на всички, които изпратиха енергия за уреждане на служебния ми въпрос.
Нещата действително се нареждат по най-добрия начин и в интерес на всички заинтересовани страни. Само дето не зная кога точно ще приключи окончателно всичко, но съм позитивно настроена и очаквам най-подходящата развръзка, за благото на всички, до които се отнася.

Общи условия

Активация на акаунт