Подсъзнанието може всичко 39 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 72 305
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
здравейте момичета
днес имах най-ужасния ден...цял ден търча по разни институции и ме спъват и съм в някаква нелепа ситуация Sad но...тук идва интересеното
аз сутринта си написах желанията и си ги сложих под пирамидката...след това се случиха всички ужасни неща,които се надявах да минат гладко,но уви.Но за сметка на това си пожелах да съм много силна и сега съм по-надъхана от всякога(макар и скапана след изтощителния ден).
но това,което е по-интересно за мен е,че едно от желанията ми беше свързано с успеха на мой много близък човек,той самия не вярваше,че нещото,което иска,ще стане,а аз уверена му казвам:Не се притеснявай,всичко за теб ще се нареди...и днес получи желаното обаждане и май желанието ми за друг човек е на път да стане реалност.А уж не трябвало да си пожелаваме нещо за някой друг-вие как си обяснявате това?  newsm78

# 541
Момичета кажете като напишем желанията какво трябва да направим. Hug

# 542
  • Русе

Да ги забравиш.  Grinning

# 543
  • Шотландия
Добър ве4ер мили ентусиасти Heart Eyes Комплименти на вси4ки, на които желанията им са се сбъднали HugХа сега се поотдръпнете, 4е и ние дето сме малко настрани да се уредим Joy
Аз все съм много скарана с датите и писах в4ера следобед Peace Днес дописвах Joy, ама искам да питам отново/някой преди мен беШе попитал,ама не видях да е полу4ил отговор/, та какво се прави после с листа с желанията и каде да си го държим/в каЩи ли, в 4антата, пред икона? И не ме взимайте на мезе, ако прецените, 4е въпросът ми е малко глупав/или много глупав/ Embarassed
Имам и една молба, някой да ми напиШе името на Луиз Хей на английски Praynig,4е с превода4а не ми става и не можах да го открия в 4и4ко Гоогле
Много ми е хубаво с вас, Бог да ви благослови вси4ки hug  love001
Данииии, много ме развесели с това "отдръпнете се" - ей на, дръпнали сме се, слушаме ти въпросите и ще отговаряме. За въпросите вече са отговорили -  можеш да ги забравиш, можеш да запазиш листчето и да го прибереш някъде, може да го сложиш навсякъде, където си предложила - можеш да ги изгориш - каквото ти текне отвътре  JoyИзобщо - слушай вътрешния си глас! Той ще ти каже кое е най-правилното от тебе.  Hug

Луиз Хей на английски е Louise Hay.  Louise L. Hay.

# 544
  • Добрич

Следвай интуицията си. Най-често не си пиша желанията, а само си ги мисля, но когато съм писала нещо, обикновено го горя.  

*Мила*, Peace ,  писали сме едновременно.

# 545
  • Universe
От 10 минути седя и се хиля - много ме развеселихте.  hahaha

Изчезнаха ми всички предварителни мисли, които с хъс щях да излея върху клавиатурата.

Сега - и аз да споделя - вече не пиша желания, а просто си ги пожелавам - успеваемост 90% за по-леките неща, имам и по-генерални, за тях се иска време, пък знам ли  newsm78, могат и да се наместят без време в живота ми. Hug
Но в началото бях много стриктна  Peace - то дати спазвах, техники пробвах, листчета горях, свещи и аромати димяха, същинска вещица

После, с времето, се научих, че е важна вибрацията и пеперудите в слънчевия сплит, но това идва с практиката.

Така че, момичета, питайте си, ние ще ви отговаряме, но да знаете, че нещата стават от посланията, които излъчвате, а не от времевите рамки, сатурновите дупки, и притока на река Ганг в Индия. Wink

То с всичко, май, е така  newsm78  Аз от няколко дни чета за нещо, наречено SEO /моля, без подхилкване от вещите в занаята Wink/ И, колкото повече чета, толкова повече се оплитам Whistling, прескачайки от линк в линк  ooooh!  и заплитайки се още толкова в материята. Зарязвам го на този етап, защото излъчвам нерви и страх /до степен, че не възприемам елементарни неща/ и чакам SEO-то да дойде при мен (нещо като пускане на желанието). Няма да умра без него  Mr. Green, до сега и не подозирах съществуването му, и си бях добре. Е, защо да си развалям рахата Joy

nnboo, на мен на няколко пъти ми се е случвало да си пожелая нещо за друг и да се сбъдне - и то за желания, свързани с недвижими и движими вещи с доста по-голяма стойност. Та, винаги съм си мислила, че станаха, защото си ги намислям, ей така, между другото /да запълня бройката/ и после тотално забравям за тях, защото не ме касаят. Това е валидно и за нашите желания, ама там сме емоционално привързани към тях и си ги държим в сърцето, а те, горките, искат да полетят и да се сбъднат. И, още нещо, винаги исканото е било свързано с желанията на другите хора -  чути, подметнати, споделени -  и по никакъв начин не съм пряко материално и емоционално обвързана с тях.

Вела,   Two Hearts babydust7 Flowers Four Leaf Clover

Хайде, лека и спокойна, че имам да пиша и в другата страница

А, за желанията, малко помощ 

и моята любов - от сърце!

# 546
  • Шотландия
*Мила*, Peace ,  писали сме едновременно.
Hug

Лени, пускай го СЕО-то  Joy

И аз отивам да си пиша желанията. Нещо не ми е изчистено в главата. Обаче казват, че нямало значение, защото сме ги излъчвали желанията тъй или иначе... Ама кой знае кое излъчвам повече и кое - по-малко?  newsm78 Да взема да подбутна - т.е. да напиша - после така или иначе ще забравя какво съм писала - все така става при мене  Joy Joy Joy Като намеря листче после - аааа, колко много се сбъднало  Party

Успешни желания, магьосници-феи!  Hug

# 547
  • Universe
И от мен един въпрос. Може ли желанията да не са 10?
Преди време си бях правила списък с 25. Това някаква нова техника ли е с десетте?

Това са 2 различни техники - има ги на първа страница.

*Мила*, отивай да пишеш, да не почна аз да ти пиша, че оттече hahaha  Hug  Heart Eyes

Нинчето, вероятността да се сбъднат 2 взаимоизключващи се желания е равна на нула по Спилър, но времето ще покаже. Няма невъзможни неща Peace Аз ти пожелавам да стане най-доброто за теб Heart Eyes

Да взема да подбутна - т.е. да напиша - после така или иначе ще забравя какво съм писала - все така става при мене  Joy Joy Joy Като намеря листче после - аааа, колко много се сбъднало  Party

Успешни желания, магьосници-феи!  Hug

И при мен е така Peace

# 548
Всъщност всичко е относително - ако на старото работно място се смени шефът и изведнъж тя стане едно уникално прекрасно място - нова ли е тя или е старата... Така че дали се самоизключват желанията само Господ знае  Rolling Eyes Туй йе мойту мнйенийце по тоз вупрос...

Аз моите желания ги горя. Палвам листчето и това е. И после се сещам, че това ми е било желание, когато вече ехеее си живея в него. И го правя, за да не чета ден по ден и да проверявм Вселената как си върши нейната част от работата. Някой беше казал, че непрекъснато да мислиш за желанието си и все едно да вадиш мушкатото от саксията всеки ден, за да проверяваш, дали е пуснало корени. Което не изключва да го поливам и да му се радвам колко е красиво, но това вече е да приема, че желанието се е изпълнило и да живея в неговата реализация днес, когато съм си го пожелала. Аз вече виждам цветовете да красят прозореца ми, макар и самото растенийце обективно да е още едно крайче стебълце с две листенца. Това обикновено правя аз с желанията си от листчетата. Този път обаче още ми се топли листчето в чантата, че го писах в офиса онзи ден, но отивам сега да му пална една клечка и да благодаря.

А и да ви издам една тайна, ама много голяма и важна тайна (само Лени да не разбере.....)

Нашата Лени е ангел! Някакси в правилния момент прави правилните неща и вчера направи едно такова уникално нещо за мене. Тя може и да не му отдава това значение, ама си беше точно така!

# 549
Момичета много благодаря за отговора.  Simple Smile

# 550
Момичета, минавам да ви кажа, че 3 желания ми се сбъднаха, а не бяха от лесните..Интересното е, че не ги бях написала, но много си ги повтарях на ум... Blush , и се помолих..ами станаха днес!
Направо хвърча и  Благодаря ли, Благодаря! ...  И на Вас ви Благодаря, че ви има, и че винаги споделяте толкова интересни у хубави неща!   Hug  

# 551
  • София-в сърцата на моите деца
Е,Лени, направи нещо и за мене, де! Laughing

# 552
  • София
Добро утро, момичета!

Днес получих нещо по е-мейла, което ще споделя с вас. Интересна и поучителна история.
Дългичка е, но ще ме прощавате  Wink

Не знаем цялата история

Преди много, много време в едно индианско селище живеел старец, който имал чудно красив кон. Нямало човек наоколо, който да не бил чувал за това великолепно животно. Той имал дълги, прекрасни крака и когато препускал буйно, мускулите му играели с копринен блясък.
Чул Великият Вожд за коня и изпратил пратеник да пита стареца дали не може да ги купи. Препуснал воинът до типито на стареца и скочил от коня си. Когато мокасините му докоснали земята, се вдигнал прах във всички посоки. „Старче, изпраща ме Великият вожд. Той те поздравява и пита може ли да купи коня ти?”
Старецът имал величествена осанка и благородни маниери. Помислил, помислил и казал: „Поздрави от мен Великия Вожд и му благодари за любезното предложение да купи коня ми. Този кон е мой приятел. Ние с него сме спътници. Не мога да продам своя приятел.”
И пратеникът си тръгнал.
След две седмици конят изчезнал.
Когато обитателите на селището чули, че конят го няма, всички се струпали около стареца и завикали: „О, стари човече, какво нещастие! Можеше да продадеш коня си на Великия Вожд. Сега нямаш нито кон, нито платата за него. Каква зла съдба!”
Старият човек погледнал всички с мек, благ поглед и казал: „Това не е нито зла, нито добра съдба. Не знаем цялата история. Нека просто да кажем, че конят е избягал.” Хората си тръгнали, клатейки глави. За тях това било нещастие.

Месец по-късно конят на стария човек се върнал, следван от двадесет великолепни коня. Буйни и прекрасни били те и от ноздрите им излизали пламъци. Хората от селището изтичали при стареца: „О, старче, ти беше прав. Не беше зла съдба бягството на коня ти. На добро беше. Сега не само конят ти се върна, но имаш още двадесет прекрасни коня. Това е добра съдба!”
Старият човек поклатил бавно глава и с върховно проникновение казал: „Това не е нито добре, нито зле. Не знаем цялата история. Нека само да кажем, че конят се върна.” Хората си тръгнали, клатейки глави. За тях да имаш двадесет прекрасни коне било голямо щастие.

Старецът имал син, който започнал да обяздва конете. Всеки ден той ставал рано, за да си върши работата. Една сутрин старецът отишъл да погледа работата му. Младият мъж се носел в грациозен тръст върху голия гръб на необязден петнист кон. Внезапно конят се хвърлил наляво, после се извъртял надясно и с яростен скок на задните си крака хвърлил младежа високо във въздуха. Момчето паднало и ме мръднало. Двата му крака били счупени.
Всички обитатели на селището се събрали и започнали да се вайкат и оплакват: „О, не! О, не! Старче, ти беше прав. Връщането на твоя кон ти донесе нещастие. Сега твоят единствен син е осакатен, със счупени крака. Кой ще се грижи за теб в твоята старост? Това е голямо нещастие.”
Старият човек се изправил и казал спокойно: „ Това не е нито нещастие, нито щастие. Нека просто да кажем, че синът ми си е счупил краката. Ние не знаем цялата история.” Хората от селището се разотишли, клатейки глави. За тях падането на момчето било голямо нещастие.

Скоро по тези земи пламнал голяма война и Великият Вожд призовал всички млади мъже в селището да се бият. Войната била дълга и изтощителна и хората знаели, че повече няма да видят децата си. И те пак се събрали около стария човек: „Старче, ти беше прав. Не е нещастие, че синът ти си счупи краката. Макар и сакат, той е с теб. Ние никога повече няма да видим синовете си. Това беше щастие за теб.” И още веднъж старият човек им казал: „Това не е щастие, нито нещастие. Ние не знаем цялата история.”

Какво можем да разберем от тази поучителна история? Има моменти, когато се чувствате като жертва и други, когато ролите са сменени. Не трябва да съдите с мерките на доброто и злото. Това, което сте преживели, не е нито хубаво, нито лошо. Просто не знаете цялата история.
Всяко преживяване, всичко, което са ви причинили или вие сте причинили на другите, е страшно важно за развитието ви. Дори лъжите ви, жестокостта и несправедливостта към другите, дори и те са много важни. И това, което криете със срам в душата си, също е много важно, защото ви е помогнало да станете това, което сте. Всичко преживяно ви помага да станете милосърдни, цялостни и изпълнени с любов. Ако успеете да си простите и да се приемете такива, каквито сте, ще излекувате себе си, а заедно със себе си и планетата. Помнете: Нищо не е нито хубаво, нито лошо. Ние не знаем цялата история.

Дениз Лин, откъс от книгата „Минали животи, настоящи сънища”
Denise Linn "Pat Lives, Present Dreams

# 553
rainbow  newsm51
аз моите желания си ги написах вчера,все още нищо не съм направила с листчето

# 554
Леле момичета трябва да ви разкажа чувствам се супер,от два дена ви следя намерих ви съвсем случайно,през последните 48 часа си пожелах три неща,които се сбъднаха,а за едното въобще не бях сигурна и почти се бях отказала,но си казах трябва ми,ще намеря начин и днес стана,не съм ги писала на лис просто си ги пожелах,авно Луната има значение,ще си запиша всички дати. Hug Страшно се радвам,че ви има и ,че ви намерих най после,защото се молих за напътствие,че се бях отчаяла малко.Зареждатеме с положителна енергия всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт