Подсъзнанието може всичко 39 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 72 372
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Мисълта ми беше насочена към това, че в стремежа си да доближа или да приравня, ако мога така да се изразя, сина си към другите деца или към изискванията на системата, в частност - на госпожите, го уча на неща, които им предстои да учат, за да не се плаши от учебния материал. А като не се плаши, ще бъде спокоен, ще ходи спокоен на градина и с желание.
Проблемът при него е, че много бързо усвоява материала, научава първи стихотворенията и песните, долу горе чете добре, смята елементарни събирания и изваждания, но правят някакви "абстрактни" тестове, които изобщо не разбира и това много го тормози и се е наплашил и не иска да ходи.
Понякога се питам дали правя добре или му вредя. Не знам. Хем ми се иска да го сотавя да бъде такъв, какъвто е - макар и много палав, но от друга страна - той трябва да се научи, че има позволени и непозволени неща. Абе, напоследък нещо ми е трудна материя възпитанието. Дано е само период. Rolling Eyes

# 481
  • I want it all and I want it now.
zuki - Говори с госпожите да смекчат подхода. Няма смисъл да си мълчиш.
Това с натискането ,го изживя и дъщеря ми в 1клас. Госпожата свикваше всеки ден родителски срещи и се оплакваше от 10 деца. Всичките, бяхме от една детска градина. Накрая идваха редовно на училище само определени деца. Другите ,когато имаше диктовки не ги пускаха на училище. Моята ходеше редовно.  Каза ми се да взима частни уроци. Защото имала 3 грешки при диктовката още ноември. Накрая не искаше да ходи на училище. Всеки ден плачеше сутрин . Наложи се да  я преместя в друго училище и нещата се оправиха. Сега ходи с желание и има само шестици. Много е важно да се подбере госпожата за училището. Сега видях,че сме писали едновременно. Това ,че е палав е добре. Изискванията на някой хора са ненормални. Някой госпожи искат,като постъпват децата в 1клас да знаят за 2-ри.

# 482

Новолунието започва на 3 май 2011г. - 09:51:48 , обаче има и Луна без курс - 3 май 2011г. - 09:50- 24:00  Confused

Какво да си пожелаем при Новолуние в Телец по Жан Спилър

Това, че има Луна без курс, значи, че не може да се пишат желания, така ли?
Всъщност започва в 9,53ч., значи имам 3 минути да го напиша  Simple Smile

Новолуние (09:50)      Луна без курс - 09:53 – 24:00ч.

И аз не разбрах кога ще пишем желанията?

# 483
Имам много силно усещане за определено нещо, че ще се случи, макар да не е свързано само с мене. Хем съм много сигурна, но пък някой път се прокрадва у мене мисълта за това, което прочетох тук в темата, че не бива желанието да е свързано с други хора, защото нямало да стане.
Ама пак веднага, секунди след това съм си пак сигурна, че това ще се случи - когато-тогава. Знам си и това е.Grinning
Какво мислите вие? Интуиция ли е... или просто тази увереност, че нещото ще стане, се подсилва от силното ми желание? newsm78
Зная, че няма как да ми кажете какво е точно, но ми е любопитно какво мислите? Hug

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 22:01 от Bibita

# 484
  • София-в сърцата на моите деца
И аз имам усещането,че нещо ще се случи, ама какво...не знам newsm78

# 485
Мисля, че е време КЛОНКА да извади кристалното кълбо Mr. Green

Аз моите желания мисля да ги пиша на 04.05. Лени, благодаря за насоките за  новолуние в Телец - много навреме ми дойдоха  Hug

# 486
  • София
Мда.  Mr. Green Ама КЛОНКА се е покрила...вдън горите телилейски.
Розичкааа, утре???

# 487
Клеми, 12.30?

Клонка коленопреклонно я моля да ми хвърли едно кристално кълбо, че се овъртях.....

# 488
  • Добрич
....
 Само да питам, понеже съм на частта с интуицията, този на който интуицията му в 90 % от случаите НЕ дава верния отговор какво да прави  newsm78 Правила съм си експеримент с игра. Четири отговора на въпрос, аз разбира се не зная верния и отговарям първото, към което се насоча. Е, ами все не е вярно  Sad Какво да я правя такава интуиция ????
 ....

Това просто не е интуиция, а ти го вземаш за такава.

Дарена, бяла светлина за теб  и кученцето ти. Можеш да благодариш на ангелите, че те напътстват и ви осигуряват енергийна защита.

Денят ми беше натоварен и макар, че ще ставам в 5.40 часа, също както и вчера, все още не съм си легнала.

Желая ви спокойна нощ и вълшебни сънища! Намерете в тях отговорите на своите въпроси.

# 489
ей, дали този път ще имам късмет и за мен да погледне в кълбото нашта КЛОНКА  newsm78 Praynig

Ама си правим всички сметка без кръчмаря май    Mr. Green

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 11:01 от Пит

# 490
  • София
А пък аз колко се нуждая от един поглед в кристалното кълбо на Клонка - Клонка, на прав път ли съм?

Какво сега, днес да не пишем желания, така ли? За 5 минути можем да нахвърлим няколко желания.

Тъй като в неделя получих силна болка под лявата гърда, толкова силна, че съперничи на родилната, само дето родилната отпуска от време на време, а тази - не. Направих си Терапията Бурбо и ми е ясно какво не се случи заради тази болка. Луис Хей казва, че силна болка говори за чувства за вина и желание за наказание. Явно се самонаказвам, че щях да направя нещо, което съм решила, че няма да правя и ще се придължам към друга линия на поведение, но не винаги успявам.

Някакви други тълкувания?

# 491
Плз задължително ли е желанията да са 10? Може ли по-малко?

# 492
  • София
Чета си желанията от мин.месец и едно се е изпълнило със сигурност. За други се колебая дали да ги приема за изпълнени. А може ли да повтаряме желания или да ги оставим да си се изпълняват?

# 493
Рози едва ли има нещо задължително  Hug
Моите ги изчатках точно 10, така скорострелно както са ми в главата, не знаех че трябва да са 10, така се получи.

Желая на всички да им се сбъднат мечтите, които днес специално си пожелаха да станат реалност!

Приятен и усмихнат пролетен ден от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 494
Здравейте,
идвам да ви питам дали някой ще ходи на това и дали изобщо имате впечатления от този автор. Аз засега съм 90 % навита Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт