Подсъзнанието може всичко 39 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 72 373
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Близо е, rainbow - на 03.05 в 9.50, а ето и сайта http://www.astrohoroscope.info/moon.htm

# 466
Мили момичета, не съм влизала отдавна. Интересна тема сте заформили- за образованието.
Ето един интересен линк.
http://www.ted.com/talks/lang/bul/ken_robinson_says_schools_kill_creativity.html
По горната тема мисля че всяко дете е индивидуалност- едни четат на 4, а други имат обучителни проблеми. И едните и другите могат да са интелигентни  И умни , но   Naughtyмогат и да не са. Гаранции за успехи в живота не раздават с дипломите в училище. Но според моята семейна конституция, тези умозаключения не освобождават никого от учене.

Искам да попитам т.е.да помоля за помощ. Миналата и тази събота кученцето ми беше нападнато - миналата от човек, а вчера от една изхвърлена на улицата старонемска овчарка. Слава Богу много малки са пораженията- /една дупка на гръбчето- горкинкото/, но и двата пъти и аз, и детето, и кучето се изплашихме много. Тъй като случаят се повтаря- дайте малко насоки- къде съм сгазила кромидовите насаждения? newsm78

# 467
  • Universe
Момичета, кой беше сайта в който са отбелязани пълнолунията и новолунията, че го забравих?
Кога има новолуние?

rainbow, Starlight'  ти е дала линка  Peace

Новолунието започва на 3 май 2011г. - 09:51:48 , обаче има и Луна без курс - 3 май 2011г. - 09:53- 24:00  Confused

Какво да си пожелаем при Новолуние в Телец по Жан Спилър

darena, прегладах в справочника на Лиз Бурбо, не можах да открия точно думата страх, но съм снимала  
ТЕРАПИЯТА БУРБО (или как да възстановим своето физическо, душевно и емоционално  здраве), мини през 3-те стъпки и вероятно сама ще стигнеш до отговора на въпроса.

"Страхът трябва да бъде използван, за да осъзнаеш, че се стремиш да се прадпазиш. Той е тук, за да ти припомни, че истинската защита е вътре в теб!"

Гневът трябва да бъде използван, за да откриеш, че се нуждаеш от утвърждаване, от ясно формулиране на исканията си и от повече вслушване в собствените си нужди.

Тъгата трябва да бъде използвана, за да откриеш, че смяташ, че си се изгубил, или се страхуваш да не изгубиш нещо или някого. Тя трябва да ти помогне да се научиш да се отделяш.
Лиз  Бурбо

Можеш да приложиш ТЕС, а от мен имаш

Надявам се, че сте прекарали чудесен уикенд - моят беше такъв Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 19:52 от lenny_pld

# 468
  • София

Новолунието започва на 3 май 2011г. - 09:51:48 , обаче има и Луна без курс - 3 май 2011г. - 09:50- 24:00  Confused

Какво да си пожелаем при Новолуние в Телец по Жан Спилър

Това, че има Луна без курс, значи, че не може да се пишат желания, така ли?
Всъщност започва в 9,53ч., значи имам 3 минути да го напиша  Simple Smile

Новолуние (09:50)      Луна без курс - 09:53 – 24:00ч.

# 469
Излизам да разходя кученцето след като писах поста в темата и.....по времена разходката една черна котка го нападна!  #Cussing out Бях намерила една пръчка в асансьора и я взех със себе си, та с пръчката успях да попреча на котката да му издере очите!Нападна го два пъти! Вчера немската овчарка също два пъти го нападна и оня човек миналата седмица и той два пъти го нападна!
Не мога да разбера тези повтарящи се знаци!но не спирам да мисля. smile3515

Лени, благодаря!  bouquet

# 470
Вярно, Лени. Тоз' път бая време ще се "лута" Луната Mr. Green
rainbow, при Луна без курс не "трябва към нищо да се стремим, всичко ще се окаже напразно. Всяка дейност, започната в Луна без курс рядко ще се осъществи така, както е била първоначално замислена, твърде вероятно е и въобще да стигне до край, тъй като в този момент тя не получава никаква поддръжка от Вселената" - повече инфо. Така че по-добре да се изчака "да си влезе в релсите" или за 3-те минути промеждутък да напишеш желанията Grinning Hug
darena, горкия кучо, какво са го нарочили тези гадове bash На прима виста не ми хрумва какво може да означава това, и аз мисля че ти най добре ще си усетиш. Ама може да ги помолиш "онези отгоре" да дадат някой по-ясен жокер, който лесно и без повече наранявания, да разбереш Hug

# 471
  • София
Лени, както винаги навреме за мен пишеш някакви неща. Още снощи, когато започнаха болките си дадох сметка, че не е случайно. Определено тази болка попречи на нещо да се случи. Става въпрос за остра силна болка точно под лявата гърда/ там, където минава сутиена/, придружена с втрисане и след прием на хомеопатично - температура. тези въпроси в линка са точно и тези, които си зададох - главно първия но мисля да продължа, защото нещата стават по всеобхватни и усложнени с третия въпрос. В смисъл, че аз осъзнах на какво пречи болката, но третия въпрос дава и друг аспект на нещата.

# 472
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Усмихнат ден на всички. darena - Моето куче е с кайшка през кръста и като видя ,че нещо идва срещу него просто го изтеглям нагоре към ръцете ми. Другото ,което действа безотказно ,тропам с крак и казвам не - на животното срещу него. Явно изглеждам в този момент доста страшно  Laughing, защото  деиства. Животните усещат страха и нападат. Няколко пъти след като ме нападнаха ,повече не позволих.

# 473
Здравей Дарена,
Това, което е споделила Syn, много ми допадна, подкрепям думите й.
Моето кученце /което вече не е сред нас след 15 години щастлив живот заедно/ също си ми беше с нагръдник и тръгнеше ли някой от далеч просто за секунди се озоваваше в прегръдката ми. Не позволявах никой да ми го напада, направо бях като майка орлица  Laughing. Разбира се случвало се е да се предоверявам на непознато животинче, но след като е бил нападан край вече в мен си оставаше изострено внимание към всяко следващо, докато не се убедя в добронамереността му.
Вероятно това ти идва като урок да съумяваш да опазваш себе си и тези, които обичаш, не мога да преценя категорично, само гадая.
Ех и аз сега се уча да не ми се качват на главата, много е трудно да се опитвам да пречупя себе си, защото все разчитам на чуждата съвест, и едновременно да не се настройвам срещу човека, а просто да приема че е такъв с всичките му положителни качества. След като не се сеща сам, ми напомням.

Желая ви прекрасна седмица на всички и очакваните дъждове само дъх на красива пролет да ни донесат! Hug Hug Hug

# 474
 Леле леле, изтървах ви около празниците по Коледа. Нямах време да чета и месец по-късно като видях колко съм изтървала  ooooh!  Реших, че първо ще ви изчета и догоня и тогава ще пиша. То хубаво, ама вече три месеца ви гоня ... и сега съм на 37 тема и не се сдържах.

Само да питам, понеже съм на частта с интуицията, този на който интуицията му в 90 % от случаите НЕ дава верния отговор какво да прави  newsm78 Правила съм си експеримент с игра. Четири отговора на въпрос, аз разбира се не зная верния и отговарям първото, към което се насоча. Е, ами все не е вярно  Sad Какво да я правя такава интуиция ????

И се връщам в 37 тема .... Дано до празниците ви настигна  Laughing  Късмет, любов и успех на всички !!! Благодаря ви за споделеното ! Научих много неща и за себе си и за живота.

П.С. Клонке  Embarassed ако имаш желание може и на мен да хвърлиш един боб Simple Smile

Лек и усмихнат ден !

# 475
  • Русе
  Момичета, синът ми иска да научи повече за Свети Георги. Знаете ли някой филм,кдето да е разказана легендата.

# 476
  Момичета, синът ми иска да научи повече за Свети Георги. Знаете ли някой филм,кдето да е разказана легендата.

Ако има такъв филм и аз ще го игледам с удоволствие в компанията на сина ми ...Георги  Simple Smile

# 477
Момичета страхотни сте . Чета ви с удоволствие. Simple Smile

# 478
Какъв натиск от градината zuki ?

Натиск от страна на преподавателките там - че едно дете напредва в материала, а друго изостава, че някои деца са послушни, а други - не. И когато някоя от госпожите си позволи да каже това на самото дете(а те повечето го правят постоянно), че не се справя, да му се кара, че не слуша, самото дете, ако  чувствително, го изживява и не иска да ходи на градина, защото не е като другите деца, да речем, или като някои от тях, които са любимци на госпожите. Синът ми например много го хвалят, че възприема материала, че е много добър, но пък постоянно го критикуват, че е палав и непослушен, карат му се, наказват го и в резултат на това той не иска да ходи. Други деца пък не успяват да се справят с учебния материал и понеже на децата им е трудно, също не искат да ходят на градина, защото е тормоз за тях, плашат се от изискванията и т.н. И родителите като известно разрешение на този проблем започват да "насилват" децата да учат пряко силите си, за да бъдат "като другите", а щом са като другите, значи се вписват в обстановката. Не знам дали успях да го обясня, така че да ме разберете.

# 479
  • София
И ние сме така - най-добрата е в ученето и най-палавата. Но ние си го знаем и те го знае, така че нищо ново не й казват там. А малкият пък е отвеян, не можеш никога да го накараш да свърши нещо, когато не иска. И вкъщи и в ДГ. Поне в ДГ не намирам да са подложени на натиск, но знам, че навсякъде е различно.
Тресе ме треската първи клас с пълна сила.  Embarassed Embarassed Embarassed Направо не мога да отлепя от темата и явно ще е така, докато не запишем някъде девойката.  ooooh! /П.П. - не съм се вълнувала толкова за кандидатстудентски изпити./

Общи условия

Активация на акаунт