Забранена любов - тема 7

• 37 191
  • 665
  •   1
Отговори
# 150
Според мен се притесни дали е добре-нали Борис му каза,че Нора е съкрушена.

# 151
Е,добре пука му,като му пука да си я взима нито е говорил с Маги нито нищо,те останаха единствени по свежи,всички други само трупат трупат и няма шанс скоро нещо да се случи.

# 152
Много мях с Надето, отдавна не се бях смяла така на филм  Laughing
Маги горката като научи, сигурно ще ги набие и двамата. А Фичо как доволно потри ръце, шоу ще има. Mr. Green

# 153
И аз много се смях с Надето! Joy Joy Joy hahaha

# 154
  • София
И аз много се смях с Надето! Joy Joy Joy hahaha
и аз искрено се забавлявах с Надето  hahaha
Може да не го е пресъздала като типичната надрусана лелка, ама беше свежо

Очаквам Фичо и Стойо да разплетат интригите на любовните двойки - искам вече а видя физиономиите на Маги и Марто като разберат за Флюбените гълъбчета  Mr. Green

А Явор тия откраднатите картини и ценности в къщи ли си ги занесе  newsm78 Защо ми се стори, че си е накичил картините по стента  Thinking

# 155
  • През девет планини в десета...
Направо прекалиха с този боб , много инфантилно беше , все едно гледам детско филмче , само там стават такива простотии  ooooh!
Peace

# 156
Изпуснах малко от предния епизод - не снощният. Не разбрах Бонка защо така се опули като чу, че Борис пита за вратовръзката си.

# 157
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Изпуснах малко от предния епизод - не снощният. Не разбрах Бонка защо така се опули като чу, че Борис пита за вратовръзката си.

Защото Бонка намери вратовръзка в стаята на Ева и се сети, че Марти не носи такива неща.
Започна да се досеща за Борис и Ева  Simple Smile

# 158
Ами защото намери въпросната вратовръзка под леглото на Ева и Мартин и тъкмо се чудеше кой е прелюбодееца,защото стана ясно,че Марто не носи вратовръзки и Борис взе,че се издъни сам Simple Smile

# 159
vanessa80, Katencetoo благодаря!  bouquet

# 160
Аз да питам:
- първо, нали Сашко разбра, че Нора и Маги са приятелки- когато тел. на Нора беше в Маги и той звънна, а Маги даже каза, че е помогнала на приятелката си да свали Кил Бил??????????? Мммммммммммм?

- второ- Еми нали вече се скара на Явор, че продължава с "ударите", след като "бомбиха" мафиота- меценат? И това сега реално беше вторият им удар "в комбина"??????? Защото Еми "чу" по радиото за  "новия удар" и тогава отиде при Надка.

Съвсем се оплетоха и сценаристите вече!!!

# 161
Ами той Сашко си знае,че са приятелки,само се стъписа като видя Нора,защото не очакваше да я види в дона си.
А въпреки,че е втори,ударът си е нов.Еми за първия се жалва на Митето,а за втория на Надето.

# 162
По-предната серия не свърши ли как Явор цапардоса полицай,после какво стана??Пак ли пропуски
И защо говориха за стария удар-с откраднатите ценности,а не за новия?

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 14:38 от Origanum vulgaris

# 163
Ами освен да е имало трети удар ThinkingИли са лепнали цялата полицейска кола,на която товареха ценностите на тоя баровец...Ама пък говореха за някаква статуя дето Явор не искал да открадне,а Ирина много искала и без малко щели да ги хванат...Съвсем се оплетох newsm78
Мен пък ми е интересно,кога ги правят тия обири и Кристиян не се ли интересува къде ходи Ирина посред нощите.Първия път се криха цяла нощ в един гардероб...

# 164
Тя тогава уж беше на тийм- билдинг  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт