Забранена любов - тема 7

• 37 810
  • 665
  •   1
Отговори
# 210
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Чакай малко! Няма да е абсолютен край на филма, защото се снимат още серии. Бях чела в Дира, че Дияна Любенова е бременна и сценаристите разработвали серии, в които Анастасия да е бременна. Peace Явно ще е край само на сезона.

Навсякъде казаха че филма няма да има повече серии, не се снима и няма да се снима Wink Филма ще е с отворен финал тъй че мисля че няма да развият много от нещата.

Абе Митето май се удави?  Rolling Eyes

Преди няколко странички една дИвойка беше писала, че Митето ще се развие в положителна насока, така че не се е удавил  Mr. Green Ще живее  hahaha

# 211
То при него единственото полежително е да се гътне  Mr. Green малко черен хумор, ама.... Crazy

# 212
Няма да има повече серии (поне засега), много сме го дискутирали този въпрос. Ана я гласяха бременна преди да се раздели с Борко.
Благодарение на Палмира, която е така добра да ни дава жокери за сериала, знаем, че Митето ще се развие в добра насока. Явно този колапс ще бъде началото на по- добрата му същност.

# 213
  • София

Абе Митето май се удави?  Rolling Eyes
  newsm78 Това в промото ли е, или нещо не съм догледала в последната серия, че ми се губи  Embarassed

# 214

Абе Митето май се удави?  Rolling Eyes
  newsm78 Това в промото ли е, или нещо не съм догледала в последната серия, че ми се губи  Embarassed

Последната серия така свърши - нещо тревата му дойде в повече, отиде до банята, започна да си пълни ваната, обаче изгуби съзнание и падна вътре....  Wink

# 215
  • София
Мерси Герганчето  Hug  явно съм се разсеяла накрая и това съм го пропуснала  Embarassed

# 216
Никой ли не е гледал тази вечер? Или на никого не му се коментира?  Simple Smile Лошите предчувствия на Ева се оказаха истина. Дано не го бият много нашето момче,че ще е жалко да му сменят красивата мутричка  Simple Smile

# 217
Никой ли не е гледал тази вечер? Или на никого не му се коментира?  Simple Smile Лошите предчувствия на Ева се оказаха истина. Дано не го бият много нашето момче,че ще е жалко да му сменят красивата мутричка  Simple Smile

Мхм, ще натупат Марто заради жена му, докато жена му се тупа с баща му  Whistling

# 218

Мхм, ще натупат Марто заради жена му, докато жена му се тупа с баща му  Whistling
hahaha Joy

# 219
Тая Ева акъл няма!Такъв хубав мъж има,тя се вре при оня смешник Борис дето и стига до кръста!Дано Бончето ги издъни скоро.Жал ми е за Марто.Той милия голям балък излезе,че и бой ще яде сега заради нея...Дано не са хванали Марто,а Борис,тъкмо да му разкрасят малко фейса.
А Златка много хубава беше днес.Те докога ще си играят на котка и мишка с Андрей?!Хайде да се взимат вече Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 23:46 от vanessa80

# 220
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Гледахте ли интро-то на днешната серия  Shocked
Мартин е хванал баща си и го нарита едно хубаво  #Crazy

# 221

Shocked Дано са разплели тази интрига  Wink

# 222
smile3501 smile3501 smile3501

# 223
Все си мисля, че този когото отвлякоха, не е Мартин.

# 224
Дайте да видим  това интро.На страницата  във ФБ няма нищо

Общи условия

Активация на акаунт