Забранена любов - тема 7

• 36 840
  • 665
  •   1
Отговори
# 600
слаш-маш, напред-назад, не ти разбирам от тия неща, важно е да снимат  Mr. Green

това би било чудесно/със сценария/, а ако можеше и да се превърне в реалност, щеше да е страхотно.

# 601
В другите държави какъв е бил финала?  newsm78

# 602
  • София
След взрива просто трябваше да пуснат един надпис ".....2 години по-късно" и да покажат какво се е случило с героите - както обичат да правят с американските сериали. Така пак щяха да си оставят вратичка за бъдещи серии, но нямаше да има такъв нелогичен край

Добър въпрос! Някой знае ли?

# 603
Там все така се снима..само нашите си биха автогол  Twisted Evil Close

Палмира, ми вземем да го направим това със сценария. Всеки от форума да съчини една история. Аз вземам слаша(либовна история между мъж и мъж, или жена и жена, в случая ще е между мъже, batiqol може да измисли за жена/жена, той има най- голямото право)  Heart Eyes

# 604
Финалът /ако може да се нарече въобще такъв/ много ме разочарова

# 605
Колетът според мен не е от Камен - с цялостното си поведение той доказа, че не би си отмъстил по такъв първичен начин, а използва много по-изискани и интересни способи. Колетът според мен е от Юри и Ева и Борис не оцеляват като изкупление за греховете им.... Иначе без Ана филмът би станал адски безинтересен....  Peace

# 606
Много истории може да вложат в нов сезон,мамка му! Confused

Само не мога да разбера защо във всеки твой пост има израза  мамка му
Защото така ми харесва.А и най-вече,защото ме е яд.Какъв е проблема?

В другите държави какъв е бил финала?  newsm78
И на мен ми е интересно...

Това за сценария е добра идея.Кажете к'во да правим  Mr. Green

# 607
е какво със сценариите Simple Smile
пишете и пращайте.
ако го събудят този сериал  Hug

# 608
Докато гледах филма си помислих,че  колета е от Камен, но сега си мисля, че едва ли би рискувал -ами ако Борис беше решил да го отвори по-рано Thinking
Именно , аз и затова изключвам варианта да е Камен .Все си мисля , че е Крис .
Той също трябваше да е там на тази среща.Защо не отиде , едва ли причината е само Ния .

# 609
аз от "мъка" по сериала, още снощи, веднага след серията, потърсих друг и останах очарована - заместителят "Столичани в повече" ми хареса Wink

# 610
аз от "мъка" по сериала, още снощи, веднага след серията, потърсих друг и останах очарована - заместителят "Столичани в повече" ми хареса Wink
Въобще не може да се сравняват двата сериала...особено тази "комедия"

# 611
  • с/у ОколоМръсТното
Мда... свърши.
Но оставам оптимист и си мисля, че на тези от НТВ ще им трепне нещо и ще се задействат за продължението на ЗЛ. Все пак с този полуфинал, който представляваше 299-ти епизод.

Ми така, де... К1 е с БГ сериал, бТВ и той е вече с 2бр. нашенски продукции... Защо от НОВА да не им отвърнат на удара  Grinning Нали все рейтинг им липсва, нали се борят всячески да са с добри позиции сред ефира... И те са национална ефирна телевизия.

# 612
Здравейте!
И аз да се разпиша като "за последно" в хубавата ни темичка Simple Smile. Много ще ми липсвате и се надявам някой ден отново да пишем тук Whistling

Относно финала останах до известна степен разочарована, може би заради тъжния му край.

Предположението ми, че Филип ще спечели от джакпота се оказа вярно Peace
Искаше ми се да видя развръзката с Мартин и Ева, Нора и Сашко, Нора и Маги, както и с други герои.
Все си мислех, че накрая Филип и Нора ще се съберат, както в началото бяха по едно време заедно.
Като цяло ми хареса играта на Нора, Филип, Анастасия, Валери/Камен, Бонка и да не забравя Стоьо-маймуната-той се остана най-свежарския образ в целия сериал. Simple Smile
Големи благодарности на Палмира, без която темата нямаше да бъде същата, както и на Slashwoman с оригиналните сценарии, които твореше преди време Hug
Е, надявам се до нови срещи Hug

# 613
Аз мислех, че сериите са 300 и си чаках понеделник за последна серия. И през ум не ми е минало, че това е финала, от тук го разбрах.

п.п. диаграмата на анкетата е супер.

Борис    - 3 (2.5%)
Ана    - 30 (25.2%)
Мартин    - 56 (47.1%)
Ева    - 30 (25.2%)

# 614
  • Русе
Кои мисля, че са оцелели? - Ева и Мартин - бяха по-далече от бомбата.
Кои искам да са оцелели? - Ана и Мартин - Ева ми е доста антипатична.

Като цяло финалът не ми хареса: любимият ми Андрей ще гние в затвора, а на Явор пак му се размина. Първо Елица загина заради него, после реши да си играе на Батман и накрая друг му сърба попарата. Също и за Нора - Маги и без това трудно щеше да приеме връзката им с баща й, а сега и майката като се намеси - съвсем. Също и този неприятен Кристиян -  трябваше да се взриви с другите, а не да отвлича детето.  Twisted Evil  За другите ми е все 2.
При това положение не ща продължение, освен ако Ана не е оцеляла и Андрей не излезе от затвора.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт