Забранена любов - тема 7

• 36 846
  • 665
  •   1
Отговори
# 585
Най-големите късметлии се оказаха Митето и Надето, без дори да са го заслужили  Mr. Green

Крис така и не дойде. Според мен бомбата е пратена от Камен. А Ева каква вина има за смъртта на Валери,че и тя трябва да плаща  newsm78
Защо да не са го заслужили?Мисля,че те най-много го заслужаваха!

Ох,поне бомбата да бяха изяснили ,кой я подхвърлиии

# 586
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Чак сега успях да се включа - сарията беше доста напрегната. Но все пак на мен лично финала не ми хареса. Чак ми стана жал за мен си, че гледах 200 серии с интерес и накрая половината да измрат. Иначе наистина беше добре замислено и всичко се разбира...или поне аз така си мисля  Simple Smile Предполагам, че ако имаше поне още 2-3 серийки нещата щяха да се развият така - Нора и Сашко щяха да си останат заедно. Сигурно Маги нямаше да иска да погледне Нора и щеше да заживее я с Фичо, я с майка си  Wink Оцелелите според мен са Ева и Мартин. Бомбата със сигурност е от Никос. От това, което разбрах за Андрей и Явор е, че както са писали преди мен - Андрей се представи за Ръкавицата, тъй като наистина няма какво повече да губи. Единствената развръзка с рабран край беше с Надето и Митко...може би и с Кристиян и Ния - доколкото разбрах заминаха за Италия  Simple Smile Определено друг финал, поне малко по-оптимистичен, щеше да бъде готино. И хАмериканските сериали не завършват така  Sunglasses
Нооо на мен продължава да ми е кофти, че свърши  Sad Искрено се надявам сценаристите ни да поизмислят още малко серии - има накъде  Simple Smile

# 587
Андрей се направи на ръкавицата,защото първо му убиха Златка и второ е,че той застреля Юри.Така или иначе ще го съдят за убийство,така че по-добре да мине и за ръкавицата,а Явор да си замине с Ирина  Peace

# 588
е, аз не съм изнесла директно никаква информация, при все , че ми беше подръка един от основните бъркачи в кухнята  Laughing
мисля, че дори бях много сдържана и поднасях съвсем завоалирано всичко.

сега ако можех да си намеря снимките, щях да ви пусна снимки от купона след края на сериала Simple Smile, но няма как.

аз мога да помогна, само разреши ;р

# 589
На мен финалът ми хареса, серията беше страхотна, можеше и другите да бъдат като тази, но както и да. Хубав сериал беше, със страхотни актьори- Иван Юруков и Мартин Гяуров, най- вече Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много ще ми липсва, много..Дано Нова им дойде умът в глават и да заснемат поне 50-тина серийки още.

# 590
  • София
Дано от НТВ четат тук и се задействат за още малко серии.

# 591
  А   кой  ли  изпрати  колета с  бомбата ??? newsm78 Rolling Eyes

Не е ли от Камен?Нали той каза,че всеки ще си получи заслуженото и се изниза по-раничко  newsm78
Edva li

# 592
Докато гледах филма си помислих,че  колета е от Камен, но сега си мисля, че едва ли би рискувал -ами ако Борис беше решил да го отвори по-рано Thinking

# 593
  • София
сетих се нещо - Крис заминава за Италия и отглежда Ния, Норчето ражда без Крис да знае и след 18 години Ния и детето на Нора се срещат и...историята започва с отначало  Mr. Green

# 594
Много истории може да вложат в нов сезон,мамка му! Confused

# 595
сетих се нещо - Крис заминава за Италия и отглежда Ния, Норчето ражда без Крис да знае и след 18 години Ния и детето на Нора се срещат и...историята започва с отначало  Mr. Green
Heart Eyes Mr. Green Twisted Evil

# 596
Много истории може да вложат в нов сезон,мамка му! Confused

Само не мога да разбера защо във всеки твой пост има израза  мамка му

# 597
слаш да напише поне 2 примерни сценария за евентуално продължение и да ги изпрати на главната сценаристка.
моля само валери/камен да  не се мултиплицира в повече от един братовчед, че ще трябва да си водя записки кога, какъв го е  играл и в момента кой е Crazy

# 598
  • София
Хитро.
Можем да напишем общ сценарий или всеки да сътвори по един и да ги пращаме.  Mr. Green

# 599
слаш да напише поне 2 примерни сценария за евентуално продължение и да ги изпрати на главната сценаристка.
моля само валери/камен да  не се мултиплицира в повече от един братовчед, че ще трябва да си водя записки кога, какъв го е  играл и в момента кой е Crazy
Flutter Flutter Flutter
Добре де, но поне една мъничка слаш-историйка, която да върви на заден план :р
С други актьори, тези ще ги оставим на спокойствие, засега  Mr. Green

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт