Забранена любов - тема 7

• 36 890
  • 665
  •   1
Отговори
# 570
А какъв би бил според вас идеалния финал за филма-за да бъдете удовлетворени:)
Аз предпочитам да няма гръмнати-освен Юри.Крис да иде в затвора.Константинови-фалирали.За Мартин не съм сигурна.Андрей със Златка начисто без мутренски истории.Марина да се върне с посърнал нос от Белгия-изоставена Twisted Evil

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 23:06 от Origanum vulgaris

# 571
  • София
Според мен сериалът свършва така поради рязко спиране на  Money.
Иначе можеше да се развие подобаващо в още 20-тина серии.

# 572
  • София
Мисля, че Мартин и Ева са оцелелите.
Предполагам, че бомбата е изпратена от Юри.
За Никос само сме чували лоши работи от Ева. А дали е така, кой ще ти каже?
Някак си не ми се вярва, че той е толкова лош и страшен, а тя - самото благородство.
Снимките на сериала бяха спрени от новите собственици на НТВ. Просто решиха да не влагат пари в него.  Дано след като  другите тв си имат сериали и те да решат да го продължат.
Е, не чак с още 300 серии.
Палмира, благодаря за загатнатата информация. Иначе и аз в къщи имах човек от кухнята на сериала, но беше категорична - няма да издаде нищо от видяното на снимки. Удържа си на думата до края.

# 573

За Никос само сме чували лоши работи от Ева. А дали е така, кой ще ти каже?
Някак си не ми се вярва, че той е толкова лош и страшен, а тя - самото благородство.
Е онези дето заплашваха Мартин не изглеждаха хич добронамерени:)
Цитат

Иначе и аз в къщи имах човек от кухнята на сериала, но беше категорична - няма да издаде нищо от видяното на снимки. Удържа си на думата до края.

Аз не бих я оставила на мира докато не проговори Sunglasses

# 574
Ох,повярвайте-никога не съм вярвал,че ще се влюбя в нещо българско и ще ми е гадно за него до сълзи!Не мога да го прежаля тоя сериал!Обожавам го!Надявам се повече от всичко да има продължение...и НОВА ТВ да разберат,че наистина си заслужава! Cry

# 575
е, аз не съм изнесла директно никаква информация, при все , че ми беше подръка един от основните бъркачи в кухнята  Laughing
мисля, че дори бях много сдържана и поднасях съвсем завоалирано всичко.

сега ако можех да си намеря снимките, щях да ви пусна снимки от купона след края на сериала Simple Smile, но няма как.

# 576
искам оцелелите да са Мартин и Ана .... невероятна интересна интрига беше станала между Камен и Ана, може да се продължи - примерно тя мисли, че той е пратил колета и тръгва да му отмъщава и тн  Peace Имаше много добра химия между двамата и са страхотни актьори - за съжаление никои други актьори от филма не ми харесват като игра освен тях...

# 577
нелогично стана с Андрей, но не се учудвам - нелогизми имаше доста в сериала; с Нора, Сашко и Маги - недовършено; с Константинови - също; какво му беше хубавото на финала? Само Фил и бебето на Нора... и да питам Палмира, а и всички - защо Яв натопи Андро???В противоречие с всико досега - Яв морален, искаше даже да го утрепе Андро - за спасение на всички... Хубава работа, ама българска! Ще ми липсва де сериалът.

# 578
  • Варна, а по празниците в Ямбол
.... ииии.. свършиии Sad Sad Sad.. и аз не съм доволна от финала, притупан и измислен до нема и къде!!

# 579
нелогично стана с Андрей, но не се учудвам - нелогизми имаше доста в сериала; с Нора, Сашко и Маги - недовършено; с Константинови - също; какво му беше хубавото на финала? Само ГФил и бебето на Нора...
Да, определено нелогично.Полицията пристиган, а той не успя да избяга.  Laughing Около половин час не му беше достатъчен ли?
А как ми се искаше да свърши...Определено Марина с посърнал нос, прибира се и ревнува Андрейчо и живата Златка.
До последно си мислех, че Борис ще се самоубие...
Мартин - незнам.След като разбра за Ева и Борис ми е тъмна Индия..
Крис - в затвора.Майка му се прибира.
Много интересно може да стане и с майката на Маги.

# 580
е, аз не съм изнесла директно никаква информация, при все , че ми беше подръка един от основните бъркачи в кухнята  Laughing
мисля, че дори бях много сдържана и поднасях съвсем завоалирано всичко.

сега ако можех да си намеря снимките, щях да ви пусна снимки от купона след края на сериала Simple Smile, но няма как.

Дори на моменти твърде много сдържана,но е разбираемо защо. Аз пък ти се кефя на безкрайното търпение,с което отговяряше на въпросите на пишещите тук-хем да поднесеш някаква информация,за да запалиш любопитството ни,хем да не кажеш твърде много. И се чудя как дори на финала продължава да има въпроси откъде знаеш какво ще се случи  Peace И аз да кажа-интересен финал,предполага продължение,но.....Времето ще покаже,надявам се все пак някога да има.

# 581
Отмени ли са повторението на сериала по ДФ.Типично за нова  Rolling Eyes

# 582
Най-големите късметлии се оказаха Митето и Надето, без дори да са го заслужили  Mr. Green

Крис така и не дойде. Според мен бомбата е пратена от Камен. А Ева каква вина има за смъртта на Валери,че и тя трябва да плаща  newsm78

# 583
  • София
защо Яв натопи Андро???В противоречие с всико досега - Яв морален, искаше даже да го утрепе Андро - за спасение на всички... Хубава работа, ама българска! Ще ми липсва де сериалът.

Явор не е натопил Андрей. Андрей реши да се направи на Ръкавицата, защото му убиха Златка, реално погледнато - вече няма за какво да се живее, а знаеше, че Явор е влюбен в Ирина и реши да им даде шанс, нали затова му подхвърли сака - за да си тръгне Явор с Ирина и с парите.

# 584
Явор - пък що за човек би постъпил като него? И му се пише приятел. Яд ме хваща на тази история  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт