Забранена любов - тема 7

• 36 830
  • 665
  •   1
Отговори

Колко любов може да побере сърцето, преди умът да я забрани?

Една слънчева неделя, точно на двайстия им рожден ден, съдбата сблъсква Явор и Елица. Брат и сестра се влюбват един в друг. Тази катастрофа ще доведе до взрив, който ще промени живота на всички.
Елица, Борис, Анастасия и Мартин живеят в полите на Витоша. Анастасия е безскрупулна бизнесдама, собственик на списание. Елица е естествена и красива млада жена обожаваща фотографията. Въпреки, че е израснала в презадоволена среда, комерсиалният и превзет свят на майка й е далечен и чужд. Под натиска на Анастасия, Елица е на път да се омъжи за човек когото не обича.
Там някъде в София, в обикновена панелна кооперация, сплотеното семейството на Димитър живее спокоен и уравновесен живот, изпълнен с много топлина. Денят му е изпълнен с грижа за семейството си и малкия автосервиз, който притежава. Явор е млад и объркан бунтар. Той е отчаян идеалист, неспиращ да търси себе си, вярващ в силата на истинската любов.
Героите на „Забранена любов” ще ни разкажат една лична история за избора,  който правим, история за любовта, която раздаваме, история за тайните, които не можем да скрием, за надеждите, желанията, илюзиите.
Ще разберем колко разрушителна може да бъде страстта и как всяка любов си има цена.

Актьорски състав:

Сериалът се излъчва всеки делничен ден от 18:30 ч. по Нова телевизия.

Епизодите може да намерите също тук, тук и тук

Официален сайт    Facebook

Архив:

Тема 1, Тема 2, Тема 3, Тема 4, Тема 5Тема 6

# 1
  • София
Според мен Сашко се оказа по-голямо дете от Норчето. За какво му беше този театър?

# 2
# 3
# 4
  • София
Според мен Сашко се оказа по-голямо дете от Норчето. За какво му беше този театър?

И  аз  точно това се  чудя ?  newsm78

Мерси  за  темата !   bouquet  bouquet  bouquet

# 5
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Запис  Peace

Може ли някой набързо да сподели какво се случи в днешния епизод  Heart Eyes

# 6
  • в света на неограничените измерения
Много ми харесва персонажа на Стойо. Изключително  свеж и колоритен.
Готов е на всичко за Зойчето.
Интересно ми е как ще се развие там връзката.

Образът на Надя ми е много странен. Съществуват ли такива жени в действителност?
Как може да не й прави нищо впечетление и винаги да приема откаченото поведение
на Митето като нещо нормално.

# 7
И аз днес изпуснах епизода,но като чета май нищо не съвм пропуснала. Whistling

# 8
На мен поведението на Сашко ми се стори като опит да унижи и да се подиграе с Нора,особено като й каза-има доста забавления за деца-там където ги караше да ходят Thinking

Стойо и Зоя са ми фаворити Grinning

Митето едвам го изтрайвам Twisted Evil

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 10:03 от Origanum vulgaris

# 9
  • София
Да де, ама на един такъв мъж на 35 не му отива да играе по детски с Норчето. На ти куклите, дай си ми парцалките.  Stop
Митьо не мога да го дишам вече.
Зойчето май се трогна, а?  Mr. Green

# 10
Зойка дали ще остави при любимия си или ще го отсвири........

# 11
Мерси за темата  bouquetЗойчето май се влюбва!Ама как изплаши музикантите като взе да ги цели от терасата.. Joy Joy Joy

# 12
  • софия
Зойчето и Стойо и на мен са ми фаворити. Как се казва актрисата?

# 13
# 14
  • София
Зоя и Стойо са много атрактивна двойка - той глуповат, а тя тип мъжкарана. Simple Smile
Определено се трогна Зойчето. А Нора се държи като обидено дете.

Общи условия

Активация на акаунт