Забранена любов - тема 3

• 30 087
  • 737
  •   1
Отговори

Колко любов може да побере сърцето, преди умът да я забрани?

Една слънчева неделя, точно на двайстия им рожден ден, съдбата сблъсква Явор и Елица. Брат и сестра се влюбват един в друг. Тази катастрофа ще доведе до взрив, който ще промени живота на всички.
Елица, Борис, Анастасия и Мартин живеят в полите на Витоша. Анастасия е безскрупулна бизнесдама, собственик на списание. Елица е естествена и красива млада жена обожаваща фотографията. Въпреки, че е израснала в презадоволена среда, комерсиалният и превзет свят на майка й е далечен и чужд. Под натиска на Анастасия, Елица е на път да се омъжи за човек когото не обича.
Там някъде в София, в обикновена панелна кооперация, сплотеното семейството на Димитър живее спокоен и уравновесен живот, изпълнен с много топлина. Денят му е изпълнен с грижа за семейството си и малкия автосервиз, който притежава. Явор е млад и объркан бунтар. Той е отчаян идеалист, неспиращ да търси себе си, вярващ в силата на истинската любов.
Героите на „Забранена любов” ще ни разкажат една лична история за избора,  който правим, история за любовта, която раздаваме, история за тайните, които не можем да скрием, за надеждите, желанията, илюзиите.
Ще разберем колко разрушителна може да бъде страстта и как всяка любов си има цена.

Актьорски състав:

Сериалът се излъчва всеки делничен ден от 18:30 ч. по Нова телевизия.

Епизодите може да гледате също и тук.

Официален сайт    Facebook

Архив:

Тема 1, Тема 2

# 1
Хоп-троп в новата тема. Поздравления   bouquet Бре като никога да съм първа  Laughing

# 2
Само да си кажа за анкетата - Димитър, Борис и Силвия. Mr. Green

# 3
  • Варна
Благодаря за новата тема!
Днес изтървах началото.  Confused Може ли някой с 1-2 изречения да каже какво стана преди Боян да заведе познатия си в кафето? Благодаря предварително!   Hug

# 4
Силвия, Крис, Елица Mr. Green

# 5
Имали я закачена във Вибокса вече днешната серия ??
 Praynig
Намерих я , мерси.
http://www.vbox7.com/play:00c674d0

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 21:09 от Markrit

# 6
Избрах Боян  Mr. Green Laughing Mr. Green

# 7
Надежда, Силвия, Светльо

# 8
 wavey  bowuu

За анкетата- Димитър.

# 9
И аз в новата тема   bouquet
За анкетата - Крис и майка му  Wink

# 10
Силвия и Светльо.Знаех си,че Силвия ще го отнесе в анкетата най-много hahaha

# 11
Голям идиот този Димитър бе, как мълча като тапир направо. Какъв е планът на Ана? Нещо ми убягва

# 12
Ана яко проваля сделките на Борис. Whistling за отмъщение ли, за нещо друго ли... Grinning

# 13
Мисля, че Ана се опитва да обърне нещата и да направи Борис зависим финансово или по друг начин ( не съм сигурна още) от нея. Ама с тая рокля днес, дето й я бяха облекли, ме подсети за баба ми и тя имаше подобна пък и така й седеше Mr. Green Нещо съвсем забравиха за ония окървавен шиш сценаристите, след колко епизода мислят да ни покажат за какво го извади от сейфа newsm78 и редовно имам усещането, че не са много в час с пространство-времето. Борис тръгна за бизнес среща ( супер важна ) и се озова при Силвия, преди един два епизода Андрей уж тамън си беше в къщи и в следващия кадър е в бара със Златка и други подобни изцепки съм забелязвала, но примерите ми бягат в момента.

# 14
Хайде вече Елица да разбира за роднинската си връзка с Явор и да вземе да ражда вече,че доста време мина май.Освен ако Анастасия не измисли пак някакво отлагане-например Явор да изчака още малко за да не секне кърмата на Елица Mr. Green
А това с пазенето на великата тайна от Елица е толкова абсурдно, че няма на къде повече - значи бременната нещастна Елица трябва да понесе, че брат й е в затвора, че мъжът й е гей, че в басейна й убиха човек, че Явор не иска да е с нея, хапаха ги змии, катастрофираха, и какво ли още не, но ако разбере, че Явор й е брат, това щяло да я съсипе  ooooh! Joy

Общи условия

Активация на акаунт