Забранена любов - тема 2

• 27 525
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
kolkon pati kazahme veche, ne znam  Mr. Green

ne se e promenil Twisted Evil

С Митака и Анастейша какво ще стане Simple Smile
zabavni, priatni i romantichni nesta  Sunglasses

# 676
kolkon pati kazahme veche, ne znam  Mr. Green

ne se e promenil Twisted Evil

С Митака и Анастейша какво ще стане Simple Smile
zabavni, priatni i romantichni nesta  Sunglasses
Ще има ли възмездие за Валеро!?

# 677
А пък в тая серия ми се струва че и Крис обвинява майка си....Като си мислеше там как Валеро му е казал че е казал на Силвана сякаш му просветна че тя може да е издивяла  Mr. Green Ама айде щом казвате че е Крис....той да бъде и без това няма място в сериала..
Боян и Софито не спират да ме карат да се усмихвам ...толкова ми е хубаво като ги гледам че даже не се усещам кога съм се озъбила срещу телевизора  Grinning
Уф ми то друго интересно май нямаше.......  Rolling Eyes

# 678
Вижте какво са писали на стената на сериала във фейсбук: "Скъпи фенове на "Забранена любов", с най-голямо удоволствие искаме да разсеем неприятните слухове за спиране на сериала. Няма такова нещо! Излъчванията продължават, както досега - без прекъсвания!"

# 679
КОлкото и да ме е яд на Крис ми е някаква утеха за Валеро:) Когато има сцени с него. Ако го няма и Крис за какво да гледам. Останалите герои не са ми особено вълнуващи  Blush

# 680
Хайде вече Елица да разбира за роднинската си връзка с Явор и да вземе да ражда вече,че доста време мина май.Освен ако Анастасия не измисли пак някакво отлагане-например Явор да изчака още малко за да не секне кърмата на Елица Mr. Green

# 681
Хайде вече Елица да разбира за роднинската си връзка с Явор и да вземе да ражда вече,че доста време мина май.Освен ако Анастасия не измисли пак някакво отлагане-например Явор да изчака още малко за да не секне кърмата на Елица Mr. Green
Mr. Green

# 682
И аз точно това си мислех онзи ден.Че Анастасия пак ще измисли нещо,Явор да не каже нищо.Сега пък ще е адаптирането към бебето,следродилни депресии и дрън-дрън  Laughing

Тази Елица я вардят ,като че ли е от захарен памук.Сакън някой да не  каже нещо на изтънчените и уши и ранима душица  Whistling

# 683

Кога ще се появят новите герои? Crossing Arms Най-много ме вълнува съперницата на Нора. Норчето рулз и ако и новата е добра актриса и силен персонаж, може и да го загледам пак с нетърпение тоя сериал. Grinning

# 684
И аз точно това си мислех онзи ден.Че Анастасия пак ще измисли нещо,Явор да не каже нищо.Сега пък ще е адаптирането към бебето,следродилни депресии и дрън-дрън  Laughing

Тази Елица я вардят ,като че ли е от захарен памук.Сакън някой да не  каже нещо на изтънчените и уши и ранима душица  Whistling

Ако има нещо, кото знам, че ще се случи е точно това, че Явор казва на Палмира, че са брат и сестра, веднага, след като тя ражда. Blush

# 685
Това с английската сол много тъпо измислено. От толкова малко количество разстройство не се хваща първо и второ, тя ужасно много горчи и няма как да не я усетят мацките в питието си.
batigol, коя е тази Палмира?

# 686
И аз точно това си мислех онзи ден.Че Анастасия пак ще измисли нещо,Явор да не каже нищо.Сега пък ще е адаптирането към бебето,следродилни депресии и дрън-дрън  Laughing

Ако има нещо, кото знам, че ще се случи е точно това, че Явор казва на Палмира, че са брат и сестра, веднага, след като тя ражда. Blush
сАМО Палмира ти е в главата, ей Wink Mr. Green Laughing

# 687
Това с английската сол много тъпо измислено. От толкова малко количество разстройство не се хваща първо и второ, тя ужасно много горчи и няма как да не я усетят мацките в питието си.
Новата героиня в сериала. Но това е топ секрет  Mr. Green

# 688

Елица де. Embarassed Embarassed Embarassed

# 689

сАМО Палмира ти е в главата, ей Wink Mr. Green Laughing

Валери, ти трай там... Mr. Green Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт