Забранена любов - тема 2

• 27 526
  • 722
  •   1
Отговори
# 690

сАМО Палмира ти е в главата, ей Wink Mr. Green Laughing

Валери, ти трай там... Mr. Green Laughing Mr. Green
Не бъркай в раната  Crazy Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry  Sick

# 691
хмъц  Rolling Eyes
и в сериала ли ме вкарахте Twisted Evil

за валери - какво отмъщение, нали ще има хванат убиец, в затвора и това е.  Mr. Green

някой май питаше за крис- той играе до последната снимачна минута Twisted Evil
тъй като не следя сериала, не знам и докъде е, не знам и за новата съученичка, покажете я на фото  Rolling Eyes, за да се сетя.

митето и анастасия -  Heart Eyes

скоро и драмите на елица ще свършат Mr. Green

# 692
Какво става със Силвия? А с Надето и Светльо?

# 693
Аз пък искам да знам за Фери, нали извратената любов м/у него и Елица няма да продължи? Ще си намери ли някоя готина? Ако не аз да ходя... Laughing

# 694
силвия не я продискутирахме вече Mr. Green
H0uSse_Baby , потегляй  Laughing

# 695
палмира, сериала продължава ли да се снима? Или имаме още определен брой серии и толкова. Thinking

# 696
последният снимачен ден беше почти преди година, на 13 ноември.

не знам къде е сериалът в момента, сериите са точно 300 заснети, финалът отворен, но шансовете за продължение ги определиха като 'събуждане на мъртвец'.

# 697
Палмира, мерси много за инфото.   bouquet
Имаме още 140 серии за гледане, което не е зле, но жалко че са го спряли. Определено е хубава и интересна продукция.

# 698
# 699
ако кажа всичко, няма да ви е интересно Twisted Evil

# 700
Само аз ли мисля така или и вас двойката Димитър - Надежда ви дразни? Не стига, че цял живот тая жена само вдига и слага масата пред Димитър, той в прав текст й каза, че не я обича и т.н. и тя едва ли не му се извинява, че си хванала любовник  ooooh! Все слагат децата на преден план и си стоят заедно с Димитър - е, добре, де - децата са големи вече и май само най-малкия живее с тях  Crazy Поне да му каже нещо тази Надежда, не знам...  Grinning

Елица наистина я пазят като писано яйце. Вкъщи се майтапим с мъжа ми, че тая жена сигурно чак догодина ще роди - аз забременях, родих и бебето е на 5 месеца вече докато Елица на екрана още се разхожда с корем  Mr. Green

# 701
ако кажа всичко, няма да ви е интересно Twisted Evil

Че то какво толкова се каза?  Thinking

# 702
аз изобщо не настоявам да казвам каквото и да е, да не говорим, че не е и редно Mr. Green

ок, гледайте и си дискутирайте .

мир и любов да има само.

# 703
аз четох че Валери ББ се връща като брат близнак във филма

# 704
аз четох че Валери ББ се връща като брат близнак във филма

Ееее,то ще стане хептен латино сериал.И аз си го помислих,но е твърде предсказуемо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт