ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 444
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
titi i kremi , аз раждах преди 3 г в тутратак, но Л.Бойчев ми водеше консултациите, но в стаята с мен беше една жена, която се е преглеждала в Русе, но роди в Тутракан с предварителна уговорка с Бойчев
Аз сега чакам второ бебче и отново посещавам Бойчев-просто изключителен специалист, който обича работата си. Ако си решила за там- поздравявам те за избора

# 481
Здравейте, момичета,
знае ли някой дали д-р Шишкова има 3Д или 4Д ехограф или е само 2Д?
Благодаря предварително Simple Smile
Здравейте, момичета! Има ли някой информация по горния въпрос?

# 482
  • в огледалото на живота
Yorka,най-вярно ще ти отговори самата д-р Шишкова.
Свържи се с нея по телефона и ще разбререш  Peace

# 483
Аз имам записан час при нея, защото моето АГ все още не вижда плод и не чува пулс при мен, просто се чудех дали при нея техниката е по-добра, защото часът ми е чак за вторник. Затова писах тук  Peace

# 484
  • в огледалото на живота
Аз имам записан час при нея, защото моето АГ все още не вижда плод и не чува пулс при мен, просто се чудех дали при нея техниката е по-добра, защото часът ми е чак за вторник. Затова писах тук  Peace
Дано на прегледа всичко е наред  Hug
Доколкото виждам от лентичката ти си в 9г г.с
Понякога сърдечна дейност се вижда на по-късен етап от бременността,това не бива да те тревожи.
 Hug

# 485
Тревожи ме, че при мен не се вижда нищо - само празно плодно сакче, което отговаря на 7 седмица, тъй като предложението беше да изчакаме още седмица и да го махаме, ще отида да чуя и още едно мнение.

# 486
  • в огледалото на живота
Тревожи ме, че при мен не се вижда нищо - само празно плодно сакче, което отговаря на 7 седмица, тъй като предложението беше да изчакаме още седмица и да го махаме, ще отида да чуя и още едно мнение.
О,моля те не бързай с изводите.....
Не едно,три мнения ако трябва чуй.
Не са малко случаите на кухо яйце,а в последствие нормална бременност и износен плод.
Желая ти късмет и дано всичко с теб е наред  Hug

# 487
Не са малко случаите на кухо яйце,а в последствие нормална бременност и износен плод.
Благодаря, мила  Hug

# 488
  • Русе
Благодаря, мила  Hug

С две ръце съм за Д-р Шишкова. На нея дължа двете си деца! Две години ходене по мъките при Д-р Груева дори не знам дали трябва да я нарека Доктор защото само ме тъпка с хормони. Д-р Шишкова ми я препоръча моята братовчедка която е медицинско лице и се преглежда при нея. И така с толкова мъки и 2 загубени години и благодарение на прегледа и съвета на Д-р Шишкова за цветна снимка забременях и вече имам 2 прекрасни дечица.
И за изводите да спомена че ми се наложи първото дете да родя със секцио и когато след година раждах пак ме обрекоха че нямало да мога да изнеса плода - това обаче не Д-р Шишкова а докторка от Родилното. Е дадоха ми 10 % да успея да изнеса плода НО имам живо и здраво момченце. Така че от мен не спирай да се надяваш и молиш! Според мен има сила която ни чува. Успех Hug

# 489
Здравейте, момичета,
знае ли някой дали д-р Шишкова има 3Д или 4Д ехограф или е само 2Д?
Благодаря предварително Simple Smile
Няма. Видеозона й не е от най-новите, 2Д е.

# 490
Жълта Роза, благодаря за отговора Simple Smile Yorka, ще стискам палци и аз, дано всичко е наред Simple Smile

# 491
  • в огледалото на живота
Yorka,дано си направила поне още един консулт  Praynig
Дай боже хубава новина утре  Hug

# 492
Утре сутрин съм при Шишкова, ще се отчета.  Peace

# 493
Утре сутрин съм при Шишкова, ще се отчета.  Peace

Стискаме палци да се види бебето и да чуеш сърчице  Praynig

# 494
За съжаление съм с лоши новини тук - снощи прокървих и диагнозата беше мисед аборт. Днес ми направиха кюртаж. Този път всичко свърши.

Общи условия

Активация на акаунт