ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 447
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Както бях чела някъде из форума няма добър и лош гинеколог, много противоречиви са мненията за всички лекари.Важи правилото - този е добър - помогна ми...  Wink

# 466
О, така е, разбира се, само трябва да намериш някой на когото да се довериш Simple Smile

# 467
Д-р Матеева не работи със здравната каса. Както и Д-р Минчева.

# 468
Д-р Матеева не работи със здравната каса. Както и Д-р Минчева.

Благодаря за отговора .Защото пишеше в тая или другата тема за безплатни прегледи с видеозон и помислих ,че е започнала работа със ЗК

# 469
  • в огледалото на живота
Ох,епопея мога да напиша с всички доктори в Русе относно втората ми бременност  ooooh!
Въпреки,че износих и родих здраво момиченце,цялата ми бременност карах на крака,до последния месец ходих на очни и вземах всички изпити се намери доктор който да ми вгорчи тези прекрасни моменти;няма да го крия не веднъж съм му писала името:Дуваджиев.
За едни е добър специалист,за мен просто лекар,който гледа предимно в портмонето.
Много е дълго за разказване,ще отбележа само как при нормално развиваща се бременност,ме водеше рискова,само за да влизат субсидии в неговия джоб по-каса.Отвратително..... Sick
Когато в 6мес.пожелах да се отпиша от неговите консултации,не ми даде нито картона с изследванията,дори продължи да ме води като негова пациентка.
За сведение само ще отбележа,че стигнах до ЗОК в Русе, с молба да ми разгледат случая,но ми беше предварително споделено,че нищо няма да излезе от цялата работа,а е по-добре и за мен и за бебето да не се вълнуваме толкова от такива незначителни неща..... Shocked
Няма да продължавам с одата...има и бременни майки,които няма смисъл да натоварвам.
Едно ще кажа:много е важно да споделяте и имате добра комуникация с лекаря си.Един такъв човек с истинско призвание няма да махне с лека ръка и да пренебрегне въпросите и тревогите ви в такъв момент,а ще бъде до вас и ще ви подкрепя.
Агнес,извинявай знам,че имаш друго мнение по-въпроса с горния лекар ...... Rolling Eyes

И за да мина в другата крайност,ще си похваля пак прекрасния лекар,който беше до мен в най-вълнуващия момент: Кунев.
Дай боже си остане такъв непринуден и естествен човек,с достойна хуманна професия   bouquet
Знам,че има и недоволни от него,пак казвам споделям моя случай,а той не е меродавен.
На всички бъдещи и настоящи майки,желая да открият най-точния специалист в тази сфера  Hug

На Маргаритка:продължавай с този хъс за работа,с неизчерпващия ентусиазъм и положителна енергия.Прекрасен човек си,в днешния объркан свят да имаш такъв приятел е цяло богатство за мен  Heart Eyes
Спокойна вечер.

# 470

Дивичка, съжалявам искрено за изживяното. Аз до момента съм доволна и нямам оплаквания. Това не означава, че лекарят е перфектен и е най - добрият. Просто е добър за мен пък лош за друг (както в твоя случай).
Аз също имам много лоши спомени от Пейкова и Рудницки. Зя някои пък те са добри лекари. Благодарение на нея, аз жена гинеколог не давам да ме пипне. А благодарение на него преживях жесток ужас в момент когато трябваше да съм щастлива. Ето затова винаги казвам, че човек трябва да е спокоен при лекаря си и да му има доверие.
За д-р Кунев имам събрани много добри отзиви от близки приятелки, обаче аз се афектирах от разговора си с него когато моят гинеколог почина и трябваше да си търся нов да следи бременноста ми. Ми, съжалявам но немога да се пречупя. Изпратих сестра ми при него като забременя, но аз просто не мога да отида. Имам си някакви вътрешни принципи и това е.

# 471
  • в огледалото на живота
agnesana   Hug
Ти си разбран човек,знам че си приела думите ми правилно.
Желая ти лека и безпроблемна бременност  Heart Eyes

# 472
Деви4а, както казваш за теб един добър, за мен друг, явно д-р Георгиев липсва на много от нас, относно д-р Кунев ще си премълча, защото Маргаритка ще ме обвини отново в неблагодарност, аз също имах момент от бременността, който преживях тежко поради обърканост и незнание, и загубих доверитео, което бях възложила първоначално на лекаря си, за жалост не можех да го сменя, защото ми бяха поискали второто направление - така и не разбрах защо, но няма значение-минало-заминало. Иначе като цяло съм доволна от това че с изследвания и болнични няма размотаване, всичко е организирано много добре и в услуга на бременните, но и аз като агнесана няма да успея да си превъзмогна вътрешното усещане.

# 473
И аз относно Кунев ще си премълча, но втори път на преглед при него не бих отишла.... Tired

# 474
Преди 6 години ходех при Шишкова защото не мога да забременея.
Всеки месец едно и също преглеждаше ме предписваше дуфастон .
След това реших че ми трябва специалист по репродуктивна медицина Thinking
Приятелката ми която работи като акушерка в Родилното ме насочи при д-р Кунев.
И от тогава съм при него.
Не е казано че всички трябва да са доволни от него Naughty
През това време съм ходила и при д-р Стефанов от КИРМ Плевен но се върнах пак в Русе при д-р Кунев.
Но за мене човека си разбира от работата Hug

# 475
Не е казано че всички трябва да са доволни от него Naughty
Разбира се, че всеки е доволен от определен лекар-не може всички да сме на 1 мнение  Peace

# 476
При мен нещата станаха още по-странни,спря ми течението преди няколко дни, чакам си цикъла(края на тази седмица) и отивам на лекар при моя чичо, който е лекар във Велико Търново - д-р Хаджирадев.

Мисля, че той е най-добрият избор и не е нужно да си правя експерименти с русенските лекари, макар че трябва да намеря моя лекар най-накрая...

Поздрави, момичета   bouquet

# 477
Момичета знам че това не е темата за моя вапрос но все пак ако има някоя мама раждала в тутракан ще може ли да ми каже там ли трябва да си водя женската консултация или тук в русе.Втора бременност ми е а след парвата сам доста наплашена от тукашните доктори.Благодаря предварително.

# 478
Здравейте,
Искам и аз да оставя моето положително мнение за д-р Кунев. Прекрасен като човек, а и за мен като специалист. Не ми спести нищо като прегледи, изследвания и т.н. Доволна съм и то много.
Раждането ми беше с избор на екип - д-р Матеева. Имах планувано секцио за 14.01, но моето съкровище се роди на 8.01. Звъннах и с течащи води в 5 сутринта и тя след 10 минути беше в Родилното. Не съм платила и лев освен 300-та лева, които са за избор на екип. Операцията мина перфектно и раната зарастна перфектно и много бързо. Благодарна съм на целия екип от сърце!
Наистина има всякакви мнения за всички лекари. Едно е важно, пазим ли се ние и грижим ли се за себе си, по-малко ще сме недоволни от лекарите. Когато една бременност е безпроблемна, всички лекари са идеални и обратното.

# 479
Здравейте, момичета,
знае ли някой дали д-р Шишкова има 3Д или 4Д ехограф или е само 2Д?
Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт