ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 449
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Аз си позволявам да се намеся, като човек минал през стерилитета.Не отивай при Саха.Изпълнявала съм рецепти на негови пациентки - този човек преди 3 години правеше инсеминации в кабинета си с необработен материал, което за мен е престъпна небрежност.

# 451
  • в огледалото на живота
Аз си позволявам да се намеся, като човек минал през стерилитета.Не отивай при Саха.Изпълнявала съм рецепти на негови пациентки - този човек преди 3 години правеше инсеминации в кабинета си с необработен материал, което за мен е престъпна небрежност.
Което е повече от престъпно...... ooooh!
Аз пък съм чувала за нелегални аборти в кабинета му...... Tired

# 452
И аз съм с отрицателно мнение за Саха!

Не знам доколко е добре да се скача от лекар на лекар. Ако почнеш да им изпълняваш рецептите ...

# 453
За Саха - още едно отрицателно мнение покрай неволите на моя позната, която едва не загуби бебето си, поради небрежно водена от него бременост.  Crossing Arms
А за това, че прави в кабинета си процедури , които задължително се извършват в болница,  плаче за прокуратурата.  ooooh!

# 454
То да беше само той за там.Тя рибата е вмирисана от главата, та кво остана за някъде към опашката й....

# 455
То да беше само той за там.Тя рибата е вмирисана от главата, та кво остана за някъде към опашката й....

202uu  Peace

# 456
Peace

# 457
Много благодаря момичета за отговорите и куража!Понеделник отивам в Русе при Луиза Тончева, чувам добри отзиви и от една колежка, която ходи при нея от години и после звъня в Плевен и ще видя при кого точно ще отида, но няма да спра с Русе само.
И явно ще трябва да започна да пия противозачатъчни.
Ще пробвам пък ще видим.
Още веднъж много ви благодаря, защото се чувствах толкова отчаяна и изгубена, вече незнаех какво да правя...
  bouquet
Като отидеш при Тончева, пиши, сподели впечатления, аз също съм се насочила към нея, но ще е добре да видя още едно мнение. Мерси  Hug
Иначе и аз съм още неориентирана, нямам кого да попитам - близките ми, които вече знаят, че съм бременна са възрастни хора и са раждали преди много години  Simple Smile А по-младите си познати, които мога да попитам за добър гинеколог не са ми толкова близки, че да разбират толкова от рано, ще си имаме бебок  Hug

# 458
Yorka ако мислиш да си следиш бременността при Тончева да ти кажа, че тя не работи по каса. Аз си имах доктор при когото си ходех всеки месец по касата, а при Тончева си ходех допълнително на частен прием. Аз съм доволна от нея, много е мила и внимателна.

# 459
А, това е нещо ново, благодаря за информацията! Не знаех, че не работи със здравната каса. Значи ще си помисля още веднъж  Simple Smile

# 460
Margaritka до преди да отида при Христова никакви проблеми не бях имала с такива кървави течения...От месец и половина се чудя какво да направя вече, за да се оправя... през 10 дни кървя.... и пак съм така...Как да отида сега при Тончева чак се чудя....

Но все пак мисля да отида понеделник....

Относно Саха имам няколко приятелки, които ходят при него дори родиха здрави бебешочета...

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 21:39 от moony*

# 461
За Тончева аз съм с много смесено мнение. И двете ми раждания са били при нея, вторият път си ме следеше и не разбра, че бебето е 4,600, настояваше до последно да родя нормално, почти ме потрошиха, искаше, даже настояваше за форцепс и благодарение влизането на Д-р Матеева сме живи с малкия. Секциото беше тежко, но пък нямах усложнения. Него ми го прави основно Д-р Тончева. Аз съм за нормалното раждане, но не на всяка цена, както искаше тя. На всичкото отгоре напипа твърдата глава и трябваше да и е ясно, че няма как с много малка фонтанела да се конфигурира и да излезе ... Confused

# 462
А д-р Матеева работи ли със ЗК и къде и е кабинета Thinking?

# 463
Относно Саха имам няколко приятелки, които ходят при него дори родиха здрави бебешочета...
Еххх, че ми хареса това Simple Smile

# 464
Две мои познати родиха при нея с избор на екип. И двете имаха супер тежки раждания. На едното момиче и видях шева и тази гледка никога няма да забравя - раждахме заедно и бяхме в една стая. За нормално раждане на бебе 3кг говоря. Но както за всички лекари, винаги има и положителни и отрицателни мнения. Както винаги казвам, важното е жената да е спокойна в ръцете на лекаря си.

Общи условия

Активация на акаунт