ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 463
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте!

Къде в Русе могат да ми направят много подробна ФМ .

Евромедисон където и Хубчев прави (има и други лекари), също и Дуваджиев има 3д/4д
Мен при предната бременност наблюдаващият ме лекар ме изпрати без да се замисля при Хубчев, но сега ще съм при Дуваджиев.
Агнес,дано е безпроблемна бременността ти   Hug
И дано останеш доволна от лекаря който си избрала .......  Rolling Eyes

Аз и предната бременност доизкарах при него и нямам оплаквания. Дори сега ми направиха страхотна услуга, за което съм им много задължена. То нали знаеш - перфектен лекар няма. Важното е човек да е спокоен в ръцете на този на който се е доверил.

# 436
  • в огледалото на живота
Така е  Peace
Най -важното е ти и бебето да сте добре!

# 437
Здравейте, мили мами.

Отскоро следя тези 3 теми относно въпроса за добър гинеколог в Русе, тъй като наскоро, когато ходих при д-р Христова ми каза, че имам поликистозни яйчници и от там се започнаха моите проблеми.Вече за трети път ми се появява едно течение, почти като цикъл, което не спира, а дори напротив- само се усилва.
Преди да отида при д-р Христова (ходила съм 2 пъти) ходех от години при д-р Шишкова, но тъй като последния път ме изкара бременна, извънматочна бременност само и само да ми направи тест, който да заплатя (аз знаех,че не съм и й го казах...) и беше супер груба, претупа ме набързо, не ме гледа на вагиналния видеозон, направо съм разочарована.А д-р Шишкова беше споменала само един път за обърнатата ми матка, но нищо за поликистозни яйчници.Да вметна,че съм на 25.

И сега вече се чудя при кого да отида...дали останаха добри лекари в Русе....
Моля ви, посъветвайте ме.

# 438
Обади се в Тутракан и си запази час. Може да помолиш да те запишат за преглед с направление. Чака се там, но според мен си среува

# 439
Ммм, да темата може да стане "лош и по-лош гинеколког в Русе"   Heart Eyes, а кое при Христова не ти допадна, ако желаеш да споделиш, че ми е интересно?

# 440
Просто искам да видя какво ще каже някой лекар, който има повече опит с този тип диагноза.С моя приятел мислим да си имаме бебенце, а с тези проблеми и течения не мога да предприема нищо преди да се излекувам.
Не, че не ми е допаднала, но просто чух и на предните двама пациенти да предписва физиотерапия и ми стана странно.
А след Христова не съм ходила на друг гинеколог и не мисля, че съм казала нещо лошо... Просто страх лозе пази.
Също така тя иска да пия противозачатъчни, а аз имам хормонални проблеми по принцип и някак си не искам да прибягвам до тези хапчета.Знам, че не са вредни, дори напротив, но всеки си има позиция по въпроса.

KaRoLa благодаря.Мислех и аз вече или към Тутракан, или към Плевен да се ориентирам..
Четох ,че Саха бил добър в диагностициране и лекуване най-вече на поликистозни яйчници.

# 441
moony*
Препоръчвам ти д-р Кунев от Щерев Русе който прави исеминации и скоро ще почне и инвитро в клиниката която откри в Русе. Peace
Най добрия специалист по репродуктивна медицина в Русе. Hug

# 442
Благодаря ти kik_0486, но искам да излекувам поликистозните яйчници и после ще видя дали ще имам проблеми със зачеването.Надявам се не...

# 443
KaRoLa благодаря.Мислех и аз вече или към Тутракан, или към Плевен да се ориентирам..
Четох ,че Саха бил добър в диагностициране и лекуване най-вече на поликистозни яйчници.

Много добре си се насочила. Или Тутракан или Плевен. Дори бих препоръчала повече Плевен. А поликистозните яйчници до колкото аз съм запозната наистина ги лекуват с противозачатъчни. Само че както винаги казвам - аз съм инженер, а не лекар и всяка жаба да си знае гьола. Успех ти желая.

# 444
Много ви благодаря на всички!
Значи ще предприема директно Плевен като вариант.

Ще пиша след прегледа впечетления.

bouquet  bouquet  bouquet

# 445
Доколкото аз знам, тък като и аз съм с поликистозни яйчници, пият се противозачатъчни за да се регулира функцията, аз и сега пия, когато не пия самата тъкан е поликистозна, не ми попречи да забременея, нито да родя, другият вариант е да се направи лапароскопска операция, аз имам правена такава преди мнооого години и ефектът от нея минава до година две, след това яйчниците отново стават поликистозни, също така мисля че операция се прави ако не може да се забременее, на мен ми я направиха по други причини. Успех с прегледите и бременеенето, за Плевен и аз ще чакам отзиви.

# 446
moony* в Плевен знам, че едни от най-добрите специалисти са проф. Горчев и проф. Стойков, работят в клиника Св. Марина. Има и един д-р Пенков, също съм чувала много добри отзиви за него, но по-скоро за проблемно забременяване. За Тутракан и д-р Бойчев е изписано достатъчно, и от мен включително - което и от двете места да избереш, няма да сбъркаш - важното е да намериш "своя доктор", който да ти вдъхва доверие и да работите заедно над проблема. Успех и от мен!

# 447
Много благодаря момичета за отговорите и куража!Понеделник отивам в Русе при Луиза Тончева, чувам добри отзиви и от една колежка, която ходи при нея от години и после звъня в Плевен и ще видя при кого точно ще отида, но няма да спра с Русе само.
И явно ще трябва да започна да пия противозачатъчни.
Ще пробвам пък ще видим.
Още веднъж много ви благодаря, защото се чувствах толкова отчаяна и изгубена, вече незнаех какво да правя...
  bouquet

# 448
...няма да спра с Русе само.

И аз така си виках преди 2 години преди да тръгна за Плевен  Crossing Arms
Но след 2 години лутане първо в Плевен после в София и след като пръснах много пари по пътища изследвания 2 инвитро опита ooooh!
Та няма значение всеки сам избира пътя по който да поеме travel
Сега само се моля следващия ми опит инвитро да е в Русе Praynig

# 449
Благодаря ти kik_0486, но искам да излекувам поликистозните яйчници и после ще видя дали ще имам проблеми със зачеването.Надявам се не...

moony, аз няма да се намесвам в темата и да препоръчвам гинеколог в Русе, но ако все пак те интересува още едно мнение, можеш да разгледаш старите ми постове.  Peace
Тук само искам да кажа, че поликистозните яйчници са причина за инфертелитет, така че са пряко свързани с проблемното зачеване! В този смисъл този проблем може да се разреши най-успешно от репродуктивен специалист!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт