ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 464
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
Като съвсем прясна родилка да изкажа огромните си благодарности към д-р Минчева и д-р Матеева. До сега и двете ми раждания са били с по 4 шева най-малко, в момента нямам нито един. Чувствам се перфектно, все едно не съм раждала, а съм просто в цикъл. Mr. Green
Да не забравя и за д-р Иванова, много симпатична млада дама, която също направи много за мен.
 Hug Heart Eyes Hug
+1  Peace

# 421
  • Русе
Като съвсем прясна родилка да изкажа огромните си благодарности към д-р Минчева и д-р Матеева. До сега и двете ми раждания са били с по 4 шева най-малко, в момента нямам нито един. Чувствам се перфектно, все едно не съм раждала, а съм просто в цикъл. Mr. Green
Да не забравя и за д-р Иванова, много симпатична млада дама, която също направи много за мен.
 Hug Heart Eyes Hug
+1  Peace

Здравей, ЧЕСТИТО БЕБЧЕ !!!
Нека и аз да допълня Simple Smile
Скоро и аз родих в АГ-Русе и останах с много добри впечатления от анестезиолозите - особено от д-р Неделчева и д-р Матеева.Просто са много внимателни и си вършат работата безупречно !

Лекарят ми беше казал, че русенските анестезиолози са гедни от най-добрите в БГ и така е наистина.

# 422
  • в огледалото на живота
Цитат

Лекарят ми беше казал, че русенските анестезиолози са гедни от най-добрите в БГ и така е наистина.
Абе относително е....

Преди 14г.един русенски анестезиолог такава упойка/непремерена/ми сложи след раждането,че ми трябваха 3ч. да изляза от нея/с почти изравнени стойности на границите/

Това при нормално раждане и епизиотомия след него.
 Stop

# 423
  • Русе
Цитат

Абе относително е....

Преди 14г.един русенски анестезиолог такава упойка/непремерена/ми сложи след раждането,че ми трябваха 3ч. да изляза от нея/с почти изравнени стойности на границите/

Това при нормално раждане и епизиотомия след него.
 Stop

Съжалявам искрено за това, което ти се е случило.Изглежда не всички са на едно ниво, а може би е защото е било отдавна.

# 424
Здравейте аз също скоро родих в Русенското АГ благодарение на доктор Рудницки,наистина мн добър,всички бяха мн внимателни и очтиви анестезиоложката също.Моето раждане приключи с секцио т.к. таза ми е по тесен,а плодът е по големичак.Поставиха ми спинална упойка,сега последствия от нея няма,само първите 2 3 дни имах мн силно главоболие и болки в кръста.Сега се радваме на малкият си син да ни е жив и здрав и  целият екип,които се включи.Наистина за доктор Рудницки лоша дума немога да кажа.

# 425
Здравейте момичета, сигурно го пише, но не мога да изчета всичко, можете ли да ми кажете д-р Минчева и д-р Тончева дали работят със здравната каса?

# 426
И двете не работят с касата.

# 427
Благодаря за бързия отговор.

# 428
Момичета можете ли да ми кажете къде преглежда д-р Тончева, защото звъннах на телефона от първата страница (стационарния) и е несъществуващ номер.
И също така някой да има впечатления от д-р Фани Тонева?

# 429
Д-р Тонева до колкото знам от години работи в Англия.
Д-р Тончева работи в кооперацията  с/у пазара, там в нея кооперация има аптека, ветеринарен магазин имаше и магазин за обувки (незнам има ли го още) влиза се във входа и се качваш на втория етаж,  ето ти GSM 0887 679 850

# 430
Много ти благодаря отново   bouquet

# 431
Здравейте!

Къде в Русе могат да ми направят много подробна ФМ .

# 432
При Хубчев.

# 433
Здравейте!

Евромедисон където и Хубчев прави (има и други лекари), също и Дуваджиев има 3д/4д
Мен при предната бременност наблюдаващият ме лекар ме изпрати без да се замисля при Хубчев, но сега ще съм при Дуваджиев.

# 434
  • в огледалото на живота
Здравейте!

Евромедисон където и Хубчев прави (има и други лекари), също и Дуваджиев има 3д/4д
Мен при предната бременност наблюдаващият ме лекар ме изпрати без да се замисля при Хубчев, но сега ще съм при Дуваджиев.
Агнес,дано е безпроблемна бременността ти   Hug
И дано останеш доволна от лекаря който си избрала .......  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт