ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 436
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Аз на доктор, който спи с пациентките си в кабинета си не вярвам! Чувала съм най-малко за 2 такива случая... И само като му чуя името и ме свива стомаха..

# 511
Днес ходих на лекар.При д-р Тодоров-отново.Погледна на видеозона и.......................празно плодово сакче!!!!!!!!!!!!!!!!!!!На около 7 седмици.
Че като взех да се вайкам,и викам на докито -е има ли бременност,няма ли?Предния ден,прочетох поста на Yorka и изпаднах в паника.А той,има бременност, как да няма!Е къде е плода тогава му казвам.Спокойно бе,не бързай-след два дни пак на апарата,ще погледнем.Ако няма нищо след седмица пак!....
Той спокоен,пък аз. Shocked

ЧЕ ЕЙ ТАКА С МЕН,ПЪК ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ

Задължително върви при друг лекар.

# 512
Аз на доктор, който спи с пациентките си в кабинета си не вярвам! Чувала съм най-малко за 2 такива случая... И само като му чуя името и ме свива стомаха..

За Тодоров ли става въпрос?Първите ми две бременности бяха при него и съм доволна,затова и третата е там.А това което казваш,не съм го чувала.

# 513
Аз не искам никой в нищо да убеждавам, казвам какво знам аз..Дано  всичко с бременността е наред и  да няма място за притеснение!!

# 514
Аз не искам никой в нищо да убеждавам, казвам какво знам аз..Дано  всичко с бременността е наред и  да няма място за притеснение!!
Да,най вече това.Благодаря!

# 515

Наистина те съветвам да посетиш друг лекар. Ако наистина е кухо яйце просто няма смисъл да се чака. Стискам палци да не е това. Просто те съветвам да отидеш и на второ мнение.

# 516

Наистина те съветвам да посетиш друг лекар. Ако наистина е кухо яйце просто няма смисъл да се чака. Стискам палци да не е това. Просто те съветвам да отидеш и на второ мнение.
След два дена съм пак на видеозон,ако и тогава не види нищо.Ще потърся и друго мнение.

# 517
Момичета, кажете ми нещо за д-р Хубчев, става въпрос профилактичен преглед?

# 518
  • в огледалото на живота
Момичета, кажете ми нещо за д-р Хубчев, става въпрос профилактичен преглед?
Какво те интересува точно,за да обясним това нещо    Rolling Eyes
Ако си с направление записваш си час и минаваш преглед.

# 519

Права си, ама ми е толкова притеснено, че съм си глътнала граматиката  Grinning
Добър ли е, имате ли му доверие, не става въпрос за следене на бременност и раждане, а за профилактичен преглед

# 520

Права си, ама ми е толкова притеснено, че съм си глътнала граматиката  Grinning
Добър ли е, имате ли му доверие, не става въпрос за следене на бременност и раждане, а за профилактичен преглед
Един път ходих при него за вземане на конци след лапаро останах с много добри впечатления Peace
Та на ли човека все пак е шеф на родилното  Sunglasses

# 521
  • в огледалото на живота
raja_nikol ,аз лично нямам кой знае какви впечатления от него-посещавала съм го преди години пак като теб:на обикновен преглед.
Разбира се мнения различни.
А защо точно към него си се насочила?Препоръка или нещо друго?
Ако има  с какво да помогнем -питай  Hug

# 522
При Хубчев с направление не можеш да отидеш, за мен е добър, разбира си от работата.

# 523
При Хубчев с направление не можеш да отидеш, за мен е добър, разбира си от работата.
newsm10

# 524
Нямам направление, благодаря ви за отговорите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт