ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 440
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Бъди силна, възстанови се и скоро всичко ще е наред!  Hug

# 496
  • в огледалото на живота
За съжаление съм с лоши новини тук - снощи прокървих и диагнозата беше мисед аборт. Днес ми направиха кюртаж. Този път всичко свърши.
Съжалявам.... Cry
Кураж ,сили и вяра  Hug

# 497
Каквото и да ти казваме знам, че няма да помоне. Само не падай духом. След три месеца отново може да работите за бебе и този път всичко ще е наред  Hug

Скрит текст:
Знам, че думите не помагат, а понякога дразнят и болят. И аз имах задържан аборт и всички ме убеждаваха как майка лесно не се става и как така е трябвало да стане. Бях изпаднала в дълбока депресия, но никой не ми обърна внимание и се продължи с поредните глупави приказки. Знай, че забременееш ли отново и видиш ли бебебто със собствените си очи и всичко вече ще е зад гърба ти. Кураж и само позитивно мислене  Hug

# 498
Yorka, и моята първа и желана бременност завърши още в 8 г.с.Тогава не знаех, че това се случва сравнително често напоследък и го преживях доста тежко.
Сега, когато вече имам деца, мога да кажа, че почти съм забравила неприятното чувство и преживяване.
Успех и позитивизъм ти желая!
Ще изгрее слънце и на твоята улица, ще видиш!

# 499
За съжаление съм с лоши новини тук - снощи прокървих и диагнозата беше мисед аборт. Днес ми направиха кюртаж. Този път всичко свърши.
Съжалявам  Hug

# 500
Знам, че има много писано по темата, но нямам време за изчета всичко  Embarassed
С две думи: Какво е мнението ви за Атанасов и Хубчев има ли частен кабинет с добра техника?

# 501
  • в огледалото на живота
Знам, че има много писано по темата, но нямам време за изчета всичко  Embarassed
С две думи: Какво е мнението ви за Атанасов и Хубчев има ли частен кабинет с добра техника?
Първия не съм го чувала  newsm78
Хубчев за техника има,да.
Ето телефон,освен ако не го е сменил:
д-р Хубчев
0888317020

# 502
Атанасов ми е минавал на визитации, но нямам наблюдения върху него. Не мога да се сетя кой ми беше казал, че го е избрала за раждането си, че да питам за отзиви  newsm78 Станала съм голяма склероза напоследък.

# 503
  • В море от любов
Д-р А танасов преди време и на мен ми е минавал на визитация и имам добри впечатления. Този път ме прие в родилня, но т.к. имах уговорка с друг лекар, не ме изражда той. Нищо лошо немога да кажа за човека, но мисля, че няма кабинет. Не съм сигурна обаче.

# 504
 Rolling EyesА сега де...................как да си избереш лекар???
Двете бременности ми ги следи д-р Тодоров,обаче за третата  ми тежи да ходя до Транспортна болница.Викам си,ще отида в 3 поликлиника-много го хвалят този д-р Дуваджиев.
И чета си аз последните три теми,ами то не остана читав лекар.И какво правя сега? Седя си в къщи бременна и не отивам никъде и докога...............

# 505
Който и лекар да избереш, ако нямаш проблеми всеки ще е добър. Аз лично направих своя избор и не съжалявам. То за всеки лекар има лоши отзиви. Въпросът е да имаш доверие на троя лекар. Лека и успешна бременност ти желая с много пухкав финал  Hug

# 506
Д . Стоянова ,ако искаш пак да е Тодоров преди година заместваше Нейкова в първа .Можеш да провериш, ако смяташ, че там ти е по-близо.Иначе и аз не мога да ти кажа при кого да се запишеш .Успех и да се похвалиш с едно прекрасно бебе!

# 507
Съчувствия и кураж.  Heart Eyes Praynig
 Д.Стоянова , късмет в избора на доктор.  Peace
Който и лекар да избереш, ако нямаш проблеми всеки ще е добър.  То за всеки лекар има лоши отзиви. Въпросът е да имаш доверие на твоя лекар. Лека и успешна бременност ти желая с много пухкав финал  Hug
Peace

# 508
Днес ходих на лекар.При д-р Тодоров-отново.Погледна на видеозона и.......................празно плодово сакче!!!!!!!!!!!!!!!!!!!На около 7 седмици.
Че като взех да се вайкам,и викам на докито -е има ли бременност,няма ли?Предния ден,прочетох поста на Yorka и изпаднах в паника.А той,има бременност, как да няма!Е къде е плода тогава му казвам.Спокойно бе,не бързай-след два дни пак на апарата,ще погледнем.Ако няма нищо след седмица пак!....
Той спокоен,пък аз. Shocked

ЧЕ ЕЙ ТАКА С МЕН,ПЪК ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ

# 509
Д.Стоянова , кураж и късмет.  Praynig Heart Eyes
Ако трябва, посети и друг лекар за второ мнение.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт