ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 300
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Привет, записвам се да следя темата, тъй като и аз имам нужда да си намеря добър лекар  Grinning

# 646
loraine_f4f  не е нужно да пишеш три поста един след друг.
Как те е преценил, че си по платежоспособна? Извинявай не се заяждам, но ми стана странно. Отдавна съм на мнение, че лекарите ни гледат като портфейли, а не като лица, но всеки си има тарифа и тя е на видно място. А и ходи при него с направление нали си регистрирана вече.

# 647
Момичето от стаята ми в родилното каза, че се е следяла при него. Въпреки високото и кръвно той не бил предприел нищо. Накрая добре, че е била в родилното в момента когато прави пееклампсия (май така се пишеше) и роди в края на 8ми месец, но и се разказа играта. Не помня вече останалите подробности. Иначе нямам личен опит с него.

# 648
  • Русе
loraine_f4f  не е нужно да пишеш три поста един след друг.
Как те е преценил, че си по платежоспособна? Извинявай не се заяждам, но ми стана странно. Отдавна съм на мнение, че лекарите ни гледат като портфейли, а не като лица, но всеки си има тарифа и тя е на видно място. А и ходи при него с направление нали си регистрирана вече.
  скрита Фуста,няма какво да се обиждам от въпроса ти Simple Smile Предполагам.че ме е преценил по това че имам собствен бизнес,което пък не означава че съм някаква богаташка която не я бърка къде и колко ще плати.Не е в това въпроса,принципен е и на мен ми е убидно защото му имах доверие.Друг е въпроса,че съм толкова неориентирана и че той може да си ме избачка както си иска за да си платя като отида в кабинета.Например аз не занех,че мога да отида в частния му кабинет без да се налага да му плащам след като съм се записала при него да ми е наблюдаващ лека и той разбира се се възползва от това(казал си е:а,агънцее хахха).Само,че аз мисля да го сменя Wink и трябва да реша с кого тази седмица.МИсля да се ориентирам към лекарите който израждат в родилния дом.Незнам кой са и ако  някой тукможе дами даде инфо ще съм много благодарна Simple Smile Всъщност всякакво инфо ще ми е от полза Simple Smile Благодаря на мама на Вики за координатите Simple Smile Благодаря и на agnesana   bouquet

# 649
Аз раждах миналата година.Много съм доволна от д-рЗарзаланов,той ми следи цялата бременност.Изражда ме д-р Иванова,една мила млада дама.Нямам думи,очарована съм от нея!Пожелавам на всички бъдещи мами  такова раждане като моето. УСПЕХ!!!

# 650
Здравейте, мили дами, съпругата ми е "набедена" с високо кръвно, но това си е мое мнение. Две седмици подред сутрин и вечер и меря кръвното до сега повече от 125/80 не съм я засичал, днес ходи на преглед и я подсекли с 170 на не знам колко си. Бременна е в 20-та ГС, втора бременност с леки гадения, без проблеми. Сложили са я на системи заради кръвното и са я приели с различна кл. пътека. Наблюдаващия е Д-р Велков, имам силни съмнения относно "лекарската му етика, но нищо не разбирам. Жена му се доверява сляпо и каквото станело.

# 651
Здравейте, мили дами, съпругата ми е "набедена" с високо кръвно, но това си е мое мнение. Две седмици подред сутрин и вечер и меря кръвното до сега повече от 125/80 не съм я засичал, днес ходи на преглед и я подсекли с 170 на не знам колко си. Бременна е в 20-та ГС, втора бременност с леки гадения, без проблеми. Сложили са я на системи заради кръвното и са я приели с различна кл. пътека. Наблюдаващия е Д-р Велков, имам силни съмнения относно "лекарската му етика, но нищо не разбирам. Жена ми се доверява сляпо и каквото станело.
Кой и води ЖК ? Може от притеснение да вдига кръвно щом ти не си го мерил високо .

# 652
Здравейте, мили дами, съпругата ми е "набедена" с високо кръвно, но това си е мое мнение. Две седмици подред сутрин и вечер и меря кръвното до сега повече от 125/80 не съм я засичал, днес ходи на преглед и я подсекли с 170 на не знам колко си. Бременна е в 20-та ГС, втора бременност с леки гадения, без проблеми. Сложили са я на системи заради кръвното и са я приели с различна кл. пътека. Наблюдаващия е Д-р Велков, имам силни съмнения относно "лекарската му етика, но нищо не разбирам. Жена ми се доверява сляпо и каквото станело.
Кой и води ЖК ? Може от притеснение да вдига кръвно щом ти не си го мерил високо .

newsm78 Какво е ЖК? И все пак аз не съм лекар, как съм и мерил кръвното и апарата дали е верен (SENDO-чисто нов), не мога да каа, отчитал съм стойностите когато чуя тона в слушалката, не когато гледам стрелката да се спира при всеки удар. На 170 наистина почваше стрелката да засича, но не се чуваше нищо в слушалката, и по-притеснена от това че ще влиза в болница надали е била.

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 19:40 от vlastelin

# 653
аз следих бременността си  при Зарзаланов и раждах при него, така исках. Доволна съм. Обаждала съм му се за всякакви неща, звънял съм му  по всяко време, дори в 23ч е отварял за да ме прегледа. Малко е шантав, но е насреща, по здравна аса май се падаха 2 прегледа с видеозон , аз обаче ходих през 2 седмици и си плащах прегледите, но не на цената на стандартен преглед а наполовина,защото съм му пациентка, не съжалявам за нито един лев. За Дуваджиев лошо не мога да кажа

# 654
vlastelin да разбирам ли, че др. Велков и води консултациите и е установил, че е с високо кръвно, но са я приели по друга клинична пътека?

# 655
Здравейте, мили дами, съпругата ми е "набедена" с високо кръвно, но това си е мое мнение. Две седмици подред сутрин и вечер и меря кръвното до сега повече от 125/80 не съм я засичал, днес ходи на преглед и я подсекли с 170 на не знам колко си. Бременна е в 20-та ГС, втора бременност с леки гадения, без проблеми. Сложили са я на системи заради кръвното и са я приели с различна кл. пътека. Наблюдаващия е Д-р Велков, имам силни съмнения относно "лекарската му етика, но нищо не разбирам. Жена му се доверява сляпо и каквото станело.

Относно кръвното нз какво да кажа ,но за Д-р Велков ТОВА Е ЛЕКАР КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАКТИКУВА.Моля Ви махайте се от там !!!Лично мое мнение

# 656
ако наистина има високо кръвно, това е нещо много, много опасно. И за нея и за бебето. Прочетете за прееклампсия. Дано да не е, но и малка вероятност дпри да има, то по добре там да я следят отколкото да си биете главата после. Дано всичко е наред  Praynig

# 657
  • Русе
Аз бях с такъв проблем за втората бременност - в 31 седмица,  ако не бях в болницата изходът за мен  щеше да е доста лош  Shocked, след като съпругата ти е в болницата да се поинтересува колко е кръвното й - мери се няколко пъти на ден от различни акушерки, така и ти ще си наясно колко е, можеш да говориш и с дежурният лекар на отделението в което е настанена.

# 658

Относно кръвното нз какво да кажа ,но за Д-р Велков ТОВА Е ЛЕКАР КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАКТИКУВА.Моля Ви махайте се от там !!!Лично мое мнение

Недей, че той ми прави секциото, пък искам някой ден да родя нормално  Joy

# 659
Според друг източник в АГ-то е много обгрижващ и кадърен доктор, не знам на кого да вярвам. Пък и кой ли ще повярва на моите писаници, както и да е. Аз не видях тук лекар, който да не е оплют като безхаберен и малоумен и в същото време други го хвалят като че ли е светия. За Зарзаланов мога открито да заявя, че страшен тъпан (бяхме съседи) като човек от обществото, като специалист нямам представа и не искам да разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт