ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 326
  • 740
  •   2
Отговори
# 630
Момичета,  благодарна съм ви за отзивчивостта Simple Smile . Днес ще взема решение и ще си запиша час за преглед. Сега ме тресе едно притеснение дали всичко е наред,  развива ли се правилно бременността,  но скоро ще получа отговор и на този въпрос Simple Smile.  Само всичко да е наред....  Praynig
Дуваджиев в 3-та поликлиника работи по здравна каса и праща на ЛКК при Бисер Иванов пак там и никога не отказват болнични, а и са с добра апаратура.

# 631
Да, д-р Бисер Иванов е председател на АГ ЛКК в 3-та поликлиника .  Peace
180 дни е максимумът на болничните, които имат право  да издадат от ЛКК.  Peace

# 632
Може би в твоят случай ще е по добре да си водиш бременноста в Клиника Щерев, при д-р Кунев. Поне те се занимават с инвитро и са по запознати.
Иначе моя колежда води бременноста си след инвитро във Варна при д-р Дуваджиев след моя препоръка и няма оплаквания. Изкара почти цялата бременност в болничен и сега си има една хубава девойка.
Комислия ЛКК издава болничен, но се полагат общо 180 дни болничен без прекъсване. Другият вариант е да се върнеш на работа за два дни и веднага пак ще могат да ти издадът първичен болничен. От там вече продължение с ЛКК до общо 180 дни. ТЕЛК за бременност се издава без проблеми.
Късмет при избора на лекар и знай, че ако има проблемм може да го смениш веднага. Успешна бременност и здрави бебенца (или бебе) ти желая  Hug

# 633
Момичета,  благодарна съм ви за отзивчивостта Simple Smile . Днес ще взема решение и ще си запиша час за преглед. Сега ме тресе едно притеснение дали всичко е наред,  развива ли се правилно бременността,  но скоро ще получа отговор и на този въпрос Simple Smile.  Само всичко да е наред....  Praynig
Дуваджиев в 3-та поликлиника работи по здравна каса и праща на ЛКК при Бисер Иванов пак там и никога не отказват болнични, а и са с добра апаратура.

подкрепям аз съм там и съ мн доволна и ми дават болничен без проблем

# 634
Ето ме отново след преглед Simple Smile. Решението ми беше да посетя д-р Кунев, тъй като с него се познаваме от 2 години. Той за съжаление не успя да ми помогне да забременея и не бях сигурна как ще ме възприеме бременна от "конкуренцията". В крайна сметка обаче, в моето положение след инвитро той е най-подходящия лекар, който да ми следи бременността. Нищо, че малко побърза да ме наплаши, че с тези близнаци ще трябва серклаж в 4-ти месец. Каквото трябва ще си го изтърпя. Тези деца са чакани толкова дълго, че това не би могло да е причина да се откажа, нали така?
Освен това мисля, че е доста рано да се правят каквито и да било заключения. Да, видяхме две почти еднакви плодни сакчета в матката, отговарящи за седмицата, за която са, но е рано да се прогнозира дали и  двете ще се развият. Аз разбира се си ги искам и двечките Simple Smile За болничния бях сигурна, че с него няма да имам проблем от такова естество.
Благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат със съвети! Стискайте палци всичко да е наред до щастливия финал Hug

# 635
destiny792 , дано всичко да е наред!    Praynig

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 20:53 от chibi

# 636
Ето ме отново след преглед Simple Smile. Решението ми беше да посетя д-р Кунев, тъй като с него се познаваме от 2 години. Той за съжаление не успя да ми помогне да забременея и не бях сигурна как ще ме възприеме бременна от "конкуренцията". В крайна сметка обаче, в моето положение след инвитро той е най-подходящия лекар, който да ми следи бременността. Нищо, че малко побърза да ме наплаши, че с тези близнаци ще трябва серклаж в 4-ти месец. Каквото трябва ще си го изтърпя. Тези деца са чакани толкова дълго, че това не би могло да е причина да се откажа, нали така?
Освен това мисля, че е доста рано да се правят каквито и да било заключения. Да, видяхме две почти еднакви плодни сакчета в матката, отговарящи за седмицата, за която са, но е рано да се прогнозира дали и  двете ще се развият. Аз разбира се си ги искам и двечките Simple Smile За болничния бях сигурна, че с него няма да имам проблем от такова естество.
Благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат със съвети! Стискайте палци всичко да е наред до щастливия финал Hug
Стискаме палци!  Praynig Peace

# 637
  • в огледалото на живота
destiny792 ,желая ти лека и безпроблемна бременност  Hug

# 638
  • Русе
Здравейте момичета,аз съм бременна в 15та ГС гинеколог ми е Бисер Пейчев,ходя при него от някокло години но сега по време на бременоста си започнах да се съмнявам дали съм направила правилния избор!МОля ви дайте ми някакъв съвет или споделете мнение.Това ми е първа бременност и съм много объркана и уплашена.На всичкото отгоре карам трудна бременност с гадене повръщане и много ниско кръвно налягане което е 80-60 Пейчев казва че е нормално и ми изписва магнезии и витамини.Пфеуу..имам толкова много въпроси чак се обърках вече.Може ли след като съм взела веднъж направление от личния си лекар да сменя гинеколога си?!Благодаря ви предварително момичета.

# 639
Здравейте момичета,аз съм бременна в 15та ГС гинеколог ми е Бисер Пейчев,ходя при него от някокло години но сега по време на бременоста си започнах да се съмнявам дали съм направила правилния избор!МОля ви дайте ми някакъв съвет или споделете мнение.Това ми е първа бременност и съм много объркана и уплашена.На всичкото отгоре карам трудна бременност с гадене повръщане и много ниско кръвно налягане което е 80-60 Пейчев казва че е нормално и ми изписва магнезии и витамини.Пфеуу..имам толкова много въпроси чак се обърках вече.Може ли след като съм взела веднъж направление от личния си лекар да сменя гинеколога си?!Благодаря ви предварително момичета.
Здравей и добре дошла  доколкото аз съм запозната мисля 4е можеш да го смениш
а аз лично ходя при Др Дуваджиев и съм адски доволна питаш каквото се сетиш и ти се обяснява макар че на мен ми е 2ра бременност пак имам мн въпроси.Ако решиш ще ти дам кординати.Лека и успешна бременост

# 640
При бременност изписването на лекарства е много ограничено. Какво трябва да ти изпише лекар според теб? Ако питаш мен, първо върви на частен преглед и си кажи симптомите, които имаш. Нека там да те прегледат и да ти изпишат лекарства ако е нужно и съпостави тогава.  Тъкмо ще имаш и второ мнение от лекар. За Бисер Пейчев (този от втора или от трета поликлиника, че им бъркам имената?) нямам мнение понеже не съм ходила на преглед.

При бременност проблем е високото кръвно, а не ниското. Ниско кръвно е нормално за бременна, ако е прекалено ниско вече е друг въпрос. Аз втората бременност я изкарах с кръвно 60/90, а първата със 110/70 по спомен.

# 641
Спокойно, за мен трудна бременност е контракции и т.н., да трябва да лежиш, което е гадно, а гадене и повръщане има почти при всички. За ниско кръвно рядко дори да не си бременна ще ти изпишат хапчета, какво остава сега, и аз мисля че не е проблем, радвай се че не е високо. Пий по едно кафе иили повечко айрян със сол, ако разбира се не повръщаш от тях. Нормално е кръвното ти да е ниско ако повръщаш, трябва и много течности да поемаш за да се нормализира поне малко. Кръвно се вдига със сладко или със солени течности. Можеш да смениш гинеколога си веднъж през бременността, взима се направление за пре-избор на гинеколог. Успокои се малко, ако искаш питай нас, ние сме насреща, а за избора на гинеколог - дано намериш онзи, на който да се довериш. Аз през втората част от бременността си вече нямах доверие на моя, но не можех да го сменя, по независещи от мен причини, избрах да се доверя на себе си и на усещанията си и да имам досег с гинеколози на минимума. Но моята бременност беше лека, не съм имала контракции и т.н. Всяка бременност протича с някакви проблеми, когато ти е за първи път трябва да мине малко време, за да започнеш да усещаш сама какво ти се случва и да не се стряскаш че всяко кихане може да предизвика контракция. При мен границата беше около 20-та седмица, оттам насетне вече нямах първоначалните притеснения и макар че имах разни проблеми, като цяло бях спокойна. Успокой се малко и гледай да се наслаждаваш на бременността, а не да се тревожиш. Другото се нарежда само.

# 642
...Може ли след като съм взела веднъж направление от личния си лекар да сменя гинеколога си?!

Можеш всеки месец да си сменяш проследяващия бременността гинеколог ако искаш и ако ЛЛ ти дава всеки път направления за преизбор на лекар с код 11!  Peace

# 643
  • Русе
При бременност изписването на лекарства е много ограничено. Какво трябва да ти изпише лекар според теб? Ако питаш мен, първо върви на частен преглед и си кажи симптомите, които имаш. Нека там да те прегледат и да ти изпишат лекарства ако е нужно и съпостави тогава.  Тъкмо ще имаш и второ мнение от лекар. За Бисер Пейчев (този от втора или от трета поликлиника, че им бъркам имената?) нямам мнение понеже не съм ходила на преглед.

При бременност проблем е високото кръвно, а не ниското. Ниско кръвно е нормално за бременна, ако е прекалено ниско вече е друг въпрос. Аз втората бременност я изкарах с кръвно 60/90, а първата със 110/70 по спомен.
          Това е Бисер Пейчев от втора поликлиника.Аз бях в частния му кабинет,само веднъж съм ходила в поликлиниката само като ме записва и ми прави картон.Сега на 20ти съм на консултация.Имах му голямо доверие,но нещо взех да го губя.И още нещо бих искала да ви споделя,то е малко извън темата но мисля че  е важно.Направи ми впечатление,че на мен ми взема по 25лв.а на други по 20лв.Незнам,може би е решил че съм по платежоспособна....това ме убиди адски много и мисля че не е никак коректно!Това за на кого колко пари взема го разбрах съвсем случайно.Няколко пъти докато чаках пред кабинета чух колко каза на апциентката вътре и сега последния път като ходих отвън майката на момичето и съпругът у я чакаха и коментираше майката с мъжът че преглед на магарето и видеозона все 20лв.а на мен само видеозон 25лв.Много му вярвах но този човек но сега разбирам,че не е по различен от повечето и нас пациентите ни виждат като едни банкноти.Извинявам се отново че сеотклоних от темата  Hug

# 644

Здравей и добре дошла  доколкото аз съм запозната мисля 4е можеш да го смениш
а аз лично ходя при Др Дуваджиев и съм адски доволна питаш каквото се сетиш и ти се обяснява макар че на мен ми е 2ра бременност пак имам мн въпроси.Ако решиш ще ти дам кординати.Лека и успешна бременост
                    Благодаря ти мама на вики Simple Smile Може да ми дадеш координати Simple Smile

Др Дуваджиев е в трета поликлиника на 4-я етаж
телефон за връзка :082/502424 0887692914
Успех мила

Общи условия

Активация на акаунт