ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 485
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Честито на Euphorica за бебчето. Момичета помагайте, имам някакво парене на входа на влагалището. Ходих при Шишкова, Христова и Йорданова.Те съответно ми пуснаха микробиология - излезе чиста.Изписваха ми различни вагинални таблетки и Фунголон 150 през устата. Това от два месеца, но проблема не отшумява. Моля да ми препоръчате гинеколог. Тази Славова от Трета поликлиника дали е подходяща.Моля за мнение  bouquet  bouquet

# 406
Доктор Славова я няма. Мисля, че е на специализация в чужбина. Замества я доктор Аръшева. На мен тя ми харесва.  Peace

# 407
Благодаря за бързия отговор Пипи Дългото чорапче. А имаш ли идея кога ще се върне.

# 408
За съжаление - не.

# 409
Честито на Euphorica за бебчето. Момичета помагайте, имам някакво парене на входа на влагалището. Ходих при Шишкова, Христова и Йорданова.Те съответно ми пуснаха микробиология - излезе чиста.Изписваха ми различни вагинални таблетки и Фунголон 150 през устата. Това от два месеца, но проблема не отшумява. Моля да ми препоръчате гинеколог. Тази Славова от Трета поликлиника дали е подходяща.Моля за мнение  bouquet  bouquet

Аз ти предлагам да идеш на уролог... Не е задължително проблема да е гинекологичен. Възможно е да е инфекция на пикочните пътища  Twisted Evil

# 410
  • в огледалото на живота

Аз ти предлагам да идеш на уролог... Не е задължително проблема да е гинекологичен. Възможно е да е инфекция на пикочните пътища  Twisted Evil
Първо трябва да мине през нефролог,за да даде диагностика има ли проблем с бъбреците.
Не че уролог не би го направил,но такива лекари се посещават предимно от мъже.

# 411
Първо трябва да мине през нефролог,за да даде диагностика има ли проблем с бъбреците.
Peace Препоръчвам д-р Петков, нефролог в І-ва поликлиника. Малко е дръпнат като човек, но е много добър специалист.  Peace

# 412
  • в огледалото на живота
Peace Препоръчвам д-р Петков, нефролог в І-ва поликлиника. Малко е дръпнат като човек, но е много добър специалист.  Peace
О,да много добър специалист е.Личен проблем имах и го разреши   Peace

# 413
Момичета, кого препоръчвате за Фетална морфология и БХС в Русе? Не че имаме голям избор- доколкото знам само в клиниките на д-р Кунев и д-р Хубчев правят, но все пак бих искала да чуя мнения   bouquet

# 414
  • в огледалото на живота
Момичета, кого препоръчвате за Фетална морфология и БХС в Русе? Не че имаме голям избор- доколкото знам само в клиниките на д-р Кунев и д-р Хубчев правят, но все пак бих искала да чуя мнения   bouquet
Ами ти си се ориентирала вече  Wink
Аз давам глас за Кунев,при него водих цялата бременност и раждането също.
Никакви забележки.

# 415
Аз правих при Хубчев - прави ми я д-р Тончева, доволна съм много подробен беше прегледа Peace

# 416
  • В море от любов
Като съвсем прясна родилка да изкажа огромните си благодарности към д-р Минчева и д-р Матеева. До сега и двете ми раждания са били с по 4 шева най-малко, в момента нямам нито един. Чувствам се перфектно, все едно не съм раждала, а съм просто в цикъл. Mr. Green
Да не забравя и за д-р Иванова, много симпатична млада дама, която също направи много за мен.
 Hug Heart Eyes Hug

# 417
Ива, ти тук ли роди в крайна сметка?

# 418
  • В море от любов
Ива, ти тук ли роди в крайна сметка?
Ами да, тук ме хвана  Mr. Green, въпреки, че имах съвсем други уговорки и т.н., но останах доволна да си кажа честно.
То затова от много планове, мислене, накрая си става това което ти е писано да стане.
Сама съм си в стаята, имам всичко необходимо и нет като има.......... Grinning, ее не е съвсем като на хотел 5*****, но все пак нали си е лечебно заведение, а не увеселителен парк с атракциони и развлекателна програма. Mr. Green
Чакам след ден-два да ни изпишат, че да хванем още от хубавото време и да потъркалям количката.  Hug

# 419
Супер! Чакам и аз да ви видя с количката Simple Smile

Сори за СПАМ-а, но добри думи за нашето АГ и нашите доктори е добре да се пишат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт